رشد بازار غذای حلال در جهان


اتاق تجارت دبی از رشد صنایع غذایی حلال در بازار های اصلی جهانی خبر داد.

به گزارش لقمه به نقل از «الشرق الأوسط»، اتاق تجارت و صنعت دبی با انتشار تحلیلی نوشت: حجم درخواست های غذای حلال در همه مناطق جهان رشد قابل ملاحظه ای داشته است، به طوری که صنعت غذایی حلال در سال 2013 میلادی به میزان 1.1 میلیون دلار رشد داشته است.


این اتاق تجارت براساس تحقیقات جدیدی که مؤسسه تامسون رویترز با همکاری آکادمی دینار استاندارد انجام داد، تخمین زده است که حجم بازار مواد غذایی و نوشیدنی های حلال 16.6 درصد از حجم کل بازار مواد غذایی و نوشیدنی های جهان در سال 2012 را به خود اختصاص داده است.


پیش بینی می شود که ارزش بازار جهانی در آغاز 2018 میلادی به 1.6 تریلیون دلار برسد و میانگین رشد سالیانه آن به نزدیک 6.9 درصد افزایش یابد.


شاخص های اقتصادی رشد اقتصادهای کشورهای منطقه حوزه خلیج فارس مانند عربستان و عربستان در سالهای آتی را نمی شود و نیازها به نیروهای کار افزایش می یابد که این مسئله به افزایش تعداد ساکنان منجر خواهد شد.


انتظار می رود که حجم واردات مواد غذایی حلال به خصوص گوشت که عنصر اصلی در غذای مردم است، افزایش یابد.


بازارغذایی حلال شامل مجموعه بزرگ و متنوعی از محصولات نظیر مرغ، کوشت خام گاو، مواد غذایی فرآورده شده و نوشیدنی های سرد است.
صنایع غذایی حلال در تعدادی از بازارهای اصلی از جمله مهمترین آن کشورهای خاورمیانه، شمال آفریقا و جنوب شرقی آسیا رشد داشته است. اندونزی بزرگترین بازار مواد غذایی حلال به شمار می آید و ارزش بازار آن در سال 2012 به 197 میلیارد دلار رسید و ترکیه با 100 میلیارد دلار رتبه دوم را به خود اختصاص داد.


گفتنی است، دهمین نشست محفل اقتصادی اسلامی جهانی با هماهنگی موسسه محفل اقتصادی اسلامی جهانی و با همکاری اتاق تجارت و صنعت دبی برگزار می شود و انتظار می رود بیش از دو هزار و 500 نفر از همه مناطق جهان در این نشست شرکت کنند.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7099 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۰ مرداد بازدید: 1704 ساعت: 12:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
9 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
10 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
11 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص دندانپزشک کودکان گفت: ا...

  برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، به ارایه توصیه ه...

  راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی پایگاه خبری لقمه: برای دورکردن افکار منفی و افزایش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ شستن دست‌ها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطر‌ه‌های میکروسکوپی بیمار منتقل می‌شود. بیمار عطسه می‌کند و قطره‌های ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش می‌شوند. یا بیمار درون دست خود عطسه می‌کند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل می‌شود.
12 پیشنهاد خوب برای داشتن یک صبحانه مقوی می دانید چرا متخصصان تغذیه روی خوردن صبحانه تاکید می کنند؟ از مهم ترین دلایل این تاکید، مطالعاتی است که نشان می دهد صبحانه موجب تمرکز ذهنی بیشتر و ایجاد تفکری خلاق در فرد می شود.
نوشابه‌خوارترین مردم دنیا پاک شدن سینک ظرفشویی، حل کردن رسوب آهک و آدامس و یخ زدایی بهترین خدماتی است که از نوشابه‌ها بر می‌آید؛ حال قضاوت کنیم چنین ماده‌ای چه بر سر معده و دستگاه گوارش خواهد آورد.
نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.