روش تهیه خورش گوشت با سس سیر


این خورش از غذا های کشور های عربی حوزه خلیج فارس است.

مواد لازم برای 5 نفر:

پیاز نگینی خرد شده / یک عدد
روغن / 3قاشق سوپخوری
سیر / 3حبه، خرد شده
گوشت گوسفندی / 500گرم، خرد شده

مواد لازم برای تهیه سس:

فلفل سیاه / یک قاشق سوپخوری
سیر خرد شده /10عدد
پودر زنجبیل /2قاشق سوپخوری
فلفل قرمز/ یک قاشق چایخوری
ادویه مخلوط /یک قاشق سوپخوری
دارچین / یک قاشق چایخوری
پودر هل / یک قاشق چایخوری
پودر گشنیز / دو قاشق چایخوری
زیره / یک قاشق چایخوری
محلول زعفران / یک دوم قاشق چایخوری
نمک / دو قاشق چایخوری
گوجه فرنگی / 2عدد، رنده شده
رب گوجه / 2قاشق سوپخوری
آب لیمو / 3قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

پیاز را با مقداری روغن تفت دهید، سپس سیر و زنجبیل را اضافه کنید تا رنگ آن طلایی شود. تکه های گوشت را اضافه کرده وهم بزنید تا آب آن تبخیر شود. تمام مواد لازم سس به جز گوجه فرنگی، رب وآبلیمو را اضافه کرده وبه مدت 5دقیقه هم بزنید. سپس گوجه فرنگی رنده شده را همراه با رب، آب لیمو و یک پیمانه آب اضافه کنید. بعد از به جوش آمدن آب خورشت، درب قابلمه را بسته وبا حرارت ملایم به مدت یک ساعت و نیم بپزید. می توانید آب لیمو را بعد از پختن گوشت اضافه کنید و غذا را با پلوی زعفرانی با نان میل کنید.

نکته: این دستور 35 گرم کربوهیدرات، 95 گرم پروتئین، 150 گرم چربی و 1870 کیلو کالری انرژی دارد.
 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :هنر آشپزی

کد: 7209 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲ شهريور بازدید: 4748 ساعت: 12:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
9 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
10 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
11 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سرد مزاجان و خوردن غذاهایی با طبع سرد اگر افراد بعد از مصرف غذاهایی که طبع سرد دارد، دچا...

  ۶ علامت چرب شدن کبد پایگاه خبری لقمه: کبد چرب محصول زندگی بی‌تحرک و تغ...

  تعریف و اثرات اختلالات خوردن پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلال...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عوامل تغذیه‌ای کم‌خونی را بشناسید وقتی صحبت از کم‌خونی می‌شود، همه فکر می‌کنند منظور کمبود آهن است اما کم‌خونی می‌تواند ده‌ها علل مختلف داشته باشد که فقر آهن تنها یکی از آنها است. اگر همیشه احساس خستگی و بی‌حوصلگی می‌کنید یا با کمی فعالیت بدنی دچار تنگی نفس می‌شوید، سریع به سراغ قرص‌های آهن نروید!
سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد! مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانواده‌ها به هم می‌دانستند. برای سفره‌ای که پهن می‌شد و غذایی که در آن قرار می‌گرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس می‌داشتند،اما این روزها....
گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج پایگاه خبری لقمه: مصرف سرانه هر فرد ۳۷ تا ۴۰ کیلوگرم برنج است که باتوجه به آمار جمعیت سالانه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج نیاز بوده که باید یک میلیون تن برنج وارد شود.
سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی پس از چالش‌های موجود میان سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد، شاهد خبرهای خوبی از معاون وزیر بهداشت هستیم که موضوعات مربوط به سلامت مردم بالاخره به سرانجام خواهد رسید.