صبحانه در کافه نان با عرضه نان‌های صنعتی تازه


رییس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم گفت: پیشنهاد تشکیل کافه نان را حدود دو سالی است که به وزارت صنعت، معدن و تجارت و دیگر سازمان‌ها و مراکز مرتبط داده‌ایم و اگر بتوانیم مصوبه آن را دریافت کنیم اشتغال‌زایی ایجاد و حلقه واسط بین مشتری و کارخانه تولید نان ایجاد می‌شود.

به گزارش لقمه، با بیان اینکه کافه نان‌ها می‌توانند در کنار عرضه نان به مردم نوشیدنی نیز عرضه کنند، گفت: در کشورمان محلی برای صبحانه مردم نداریم. در تمام دنیا این حلقه مفقوده را کافه نان تشکیل می‌دهد که در این مراکز قرار بر این است که خمیرهای نان صنعتی به صورت فریز شده موجود باشد و خریداران می‌توانند نان مورد نظر خود را انتخاب کرده و خمیر نان در داخل فر گذاشته شده و نان داغ و تازه به مردم عرضه شود.

 

کرمی ادامه داد: در حال حاضر نان‌های صنعتی بعد از تولید، بسته‌بندی می‌شوند که بسته‌بندی کردن حدود 30 درصد از کیفیت نان را کاهش می دهد.

 

رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم افزود: منتظر دریافت مصوبه تشکیل کافه نان هستیم که خوشبختانه مسئولان نظر مساعدی نسبت به این موضوع دارند.

 

وی یکی از مهم‌ترین مشکلات این صنف را سازمان امور مالیاتی عنوان و اظهار کرد: پیگیری در خصوص تعدیل نرخ بیمه کارکنان واحدهای نان حجیم از 30 به 10 درصد همانند واحدهای نان سنتی از مهم ترین برنامه های اتحادیه محسوب می‌شود که باید انجام شود.

 

کرمی خاطرنشان کرد: هم‌چنان مساله بیمه اعضای این اتحادیه و تولیدکنندگان نان‌های حجیم با سازمان امور مالیاتی حل نشده است.



بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :ایسنا

کد: 7400 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۵ مهر بازدید: 3866 ساعت: 12:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
2 قیمت زولبیا و بامیه 70 هزار تومان شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
3 راه‌اندازی مرکز نوآوری رسانه‌ نقطه عطفی در توسعه ارتباطات نوین ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
4 سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی ۱۳۹۹ جمعه ۷ آذر
5 کافه کتاب کربن با 20 هزار عنوان کتاب افتتاح شد/قهوه بنوشید و کتاب بخوانید ۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
6 اتحادیه کافی شاپ‌های تهران: پخش «بازی تاج و تخت» غیرقانونی است ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت
7 کافه رستوران شهاب حسینی آغاز به کار کرد ۱۳۹۷ شنبه ۱۸ اسفند
8 اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است ۱۳۹۷ يکشنبه ۹ دي
9 حجت نظری: مردم تهران شهرشان را در صفحات مجازی تبلیغ کنند ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
10 کافه‌ها؛ جذابیت بزرگ گردشگری در تهران ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
11 جام‌جهانی قهوه چگونه برگزار می‌شود؟ ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟ غذای نذری یکی از نمادهایی بی چون و چرای محرم است ک...

  آسکورفیت بخورید! سرما نخورید! روزانه mg 5000 ویتامین C جهت پیشگیری از آنفولانزا...

  آیا بال مرغ برای پوست ضرر دارد؟ برخی پزشکان معتقدند مصرف قسمت‌هایی از مرغ می‌تواند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!
افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و بومی گزینی / ۱۶ میلیارد ریال به خرید واکسن اختصاص یافت پایگاه خبری لقمه: دولت سیزدهم با شعار دولت مردمی مردادماه سال ۱۴۰۰ آغاز بکار کرد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از مهمترین وزارتخانه های کلیدی با جایگاه سیستم نظام سلامت، اقدامات ارزنده ای را در کارنامه یکساله خود دارد.
مغذی‌ترین خوردنی‌های زمینی کارشناسان تغذیه همواره تاکید دارند که بدن انسان به مصرف مجموعه‌ای کامل از مواد خوراکی نیاز دارد تا به لحاظ جسمی و روانی سالم بماند و به زندگی ادامه دهد.
میوه‌ای كه مژه‌ها را پرپشت می‌كند! یکی از خاصیت هایی که به دارد پرپشت کردن مژه های تان است.