صبحانه در کافه نان با عرضه نان‌های صنعتی تازه


رییس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم گفت: پیشنهاد تشکیل کافه نان را حدود دو سالی است که به وزارت صنعت، معدن و تجارت و دیگر سازمان‌ها و مراکز مرتبط داده‌ایم و اگر بتوانیم مصوبه آن را دریافت کنیم اشتغال‌زایی ایجاد و حلقه واسط بین مشتری و کارخانه تولید نان ایجاد می‌شود.

به گزارش لقمه، با بیان اینکه کافه نان‌ها می‌توانند در کنار عرضه نان به مردم نوشیدنی نیز عرضه کنند، گفت: در کشورمان محلی برای صبحانه مردم نداریم. در تمام دنیا این حلقه مفقوده را کافه نان تشکیل می‌دهد که در این مراکز قرار بر این است که خمیرهای نان صنعتی به صورت فریز شده موجود باشد و خریداران می‌توانند نان مورد نظر خود را انتخاب کرده و خمیر نان در داخل فر گذاشته شده و نان داغ و تازه به مردم عرضه شود.

 

کرمی ادامه داد: در حال حاضر نان‌های صنعتی بعد از تولید، بسته‌بندی می‌شوند که بسته‌بندی کردن حدود 30 درصد از کیفیت نان را کاهش می دهد.

 

رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم افزود: منتظر دریافت مصوبه تشکیل کافه نان هستیم که خوشبختانه مسئولان نظر مساعدی نسبت به این موضوع دارند.

 

وی یکی از مهم‌ترین مشکلات این صنف را سازمان امور مالیاتی عنوان و اظهار کرد: پیگیری در خصوص تعدیل نرخ بیمه کارکنان واحدهای نان حجیم از 30 به 10 درصد همانند واحدهای نان سنتی از مهم ترین برنامه های اتحادیه محسوب می‌شود که باید انجام شود.

 

کرمی خاطرنشان کرد: هم‌چنان مساله بیمه اعضای این اتحادیه و تولیدکنندگان نان‌های حجیم با سازمان امور مالیاتی حل نشده است.



بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :ایسنا

کد: 7400 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۵ مهر بازدید: 4050 ساعت: 12:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
2 قیمت زولبیا و بامیه 70 هزار تومان شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
3 راه‌اندازی مرکز نوآوری رسانه‌ نقطه عطفی در توسعه ارتباطات نوین ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
4 سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی ۱۳۹۹ جمعه ۷ آذر
5 کافه کتاب کربن با 20 هزار عنوان کتاب افتتاح شد/قهوه بنوشید و کتاب بخوانید ۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
6 اتحادیه کافی شاپ‌های تهران: پخش «بازی تاج و تخت» غیرقانونی است ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت
7 کافه رستوران شهاب حسینی آغاز به کار کرد ۱۳۹۷ شنبه ۱۸ اسفند
8 اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است ۱۳۹۷ يکشنبه ۹ دي
9 حجت نظری: مردم تهران شهرشان را در صفحات مجازی تبلیغ کنند ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
10 کافه‌ها؛ جذابیت بزرگ گردشگری در تهران ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
11 جام‌جهانی قهوه چگونه برگزار می‌شود؟ ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درص...

  ۶ علامت چرب شدن کبد پایگاه خبری لقمه: کبد چرب محصول زندگی بی‌تحرک و تغ...

  کم اشتهایی عصبی نتیجه رژیم های وسواسی بانوان جوان پایگاه خبری لقمه: دراین شماره, قصد داریم شما عزیزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چند درصد از کالاهای اساسی با ارز نیمایی و ترجیحی وارد می شوند؟ پایگاه خبری لقمه: گرچه هنوز تکلیف حذف ارز ۴۲۰۰ مشخص نیست اما در آستانه تصمیم‌گیری در این رابطه، سهم واردات اقلام اساسی با ارز ترجیحی تا چند برابر ارز نیمایی سنگین‌تر است، به طوری که فقط ۲۰ درصد ارزش دلاری و حدود ۱۲ درصد حجم واردات این کالاها در سامانه نیما تامین ارز می‌شود.
قهرمانان میوه‌ای کدامند؟ برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهم‌ترین معیار سنجش ارزش میوه‌ها نیز میزان آنتی‌اکسیدان‌های آنهاست. البته میوه‌ها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.
نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر که عنوان می شود سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده و به حدود ۶ تا ۷ کیلو گرم به ازای هر نفر در سال رسیده با براورد جمعیتی ۸۵ میلیون نفر نیاز کشور حدود ۵۱۰ هزار تن خواهد بود.
به آجیل "نه" نگویید مغزها از جمله گردو، بادام، فندق و ... به عنوان یک میان وعده سالم به حفظ سلامتی شما کمک می کنند. شرایط نگداری این گروه از مواد غذایی آسان بوده و به راحتی در محیط کار، دانشگاه و مدرسه قابل مصرف هستند.