به گزارش لقمه، در یك قرارداد نانوشته غذاهای ایرانی به چند گروه طبقهبندی شدهاند: غذاهای جشن و عروسی كه شیرینپلو، خورش فسنجان و باقلاپلو با گوشت را از این دسته میتوان نام برد. غذاهای رستورانی مانند چلوكباب كوبیده و برگ، زرشكپلو با مرغ، قورمهسبزی، غذاهای خانگی مثل لوبیاپلو، دلمه، كوفته و كشك و بادمجان كه اگر رستورانی هم آنها را سرو كند، برچسب غذاهای خانگی از روی آنها برداشته نمیشود. گروه بعدی خوراكهایی هستند كه در مراسم عزاداری پخته و خورده میشوند. چلوخورش قیمه، آش، حلیم و ... علاوه بر آنكه در گروه غذاهای خانگی و رستورانی جای دارند، پای ثابت مجالس عزاداری و پذیرایی از زائران و سوگواران هستند.
برای اینکه با کالری این غذاها هم آشنا شوید جدول زیر را بخوانید.
بازگشت به صفحه نخست