تقویت حافظه با 7 نوع مواد غذایی


از مسئله ی وراثت و ژنتیک که بگذریم ، هوش و حافظه افراد را تا حد زیادی می توان با استفاده از مواد غذایی مناسب تقویت کرد. در این مطلب تعدادی از مواد غذایی که حافظه شما را به طرز باور نکردنی تقویت می کند را معرفی خواهیم کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آیا می دانید که مغزدانه ها سرشار از انواع آنتی اکسیدان ها و ویتامین E هستند و مصرف به اندازه آنتی اکسیدان ها و ویتامین E می تواند از زوال عقل، پیری زودرس و ابتلا به انواع سرطان ها پیشگیری کند؟ آیا می دانید اگر این مغزدانه ها با شکلات های تلخ حاوی کافئین مخلوط شوند، قدرت تمرکز و یادگیری را تا حد قابل توجهی افزایش می دهند؟…

 

مغزدانه ها از بهترین خوراکی ها برای تقویت حافظه در روزهای امتحان به شمار می روند و برای این روزهای دانش آموزان و دانشجویان، خوراکی های مطلوبی محسوب می شوند. در «پوستر سلامت» این هفته با خوراکی هایی که گنجاندن آنها در برنامه غذایی روزانه، به خصوص در روزهای امتحان، مفید است، آشنا می شویم.

 

۱.کشمش و عسل

 

مغز برای فکر کردن درست و به یاد آوردن، به انرژی نیاز دارد. بهترین راه تامین سریع این انرژی، مصرف خوراکی های شیرین است بنابراین اگر در روز امتحان میل چندانی به خوردن صبحانه ندارید، حدود ۱۵ کشمش و ۲ گردوی کامل بخورید. اگر تمایل به مصرف خوراکی های گرم و نرم هم داشته باشید، می توانید یک لیوان شیر گرم را که با حداقل ۲ قاشق غذاخوری عسل شیرین شده است، بنوشید. اگر به شیر حساسیت دارید و دستگاه گوارشتان با خوردن آن به هم می ریزد، در روز امتحان از نوشیدن آن صرف نظر کنید و به جای شیر یک سیب پوست کنده را با ۲ قاشق غذاخوری عسل بخورید.

 

۲.تخم مرغ و لبنیات

 

موادغذایی سرشار از پروتئین مانند تخم مرغ، انواع مغزها، ماست، پنیر، نان های سبوس دار و شیر کم چرب، برای روزهای امتحان بهترین هستند. این خوراکی ها می توانند باعث بهبود عملکرد مغز و افزایش قدرت حافظه شوند.

 

۳.آب پرتقال

 

آب پرتقال و سایر مرکبات، هم شیرین هستند و هم اشتهاآور. ویتامین C فراوان موجود در آنها هم می تواند به عملکرد بهتر مغز کمک کند. پس یک لیوان آب مرکبات هم می تواند یکی از بهترین نوشیدنی برای روزهای امتحان باشد.

 

۴.مربا

 

مربا از میوه های تازه و با حجم زیادی شکر تهیه شده است. شکر غلیظ شده موجود در مربا می تواند یکی از بهترین منابع تامین سوخت مغز باشد. بهتر است در روزهای امتحان، دور رژیم گرفتن را خط بکشید و کره و مربا را در برنامه غذایی تان بگنجانید.

 

۵.انجیر خشک یا تازه

 

انجیر یکی از منابع دریافت مواد قندی است و اگر ۳ عدد از آن را با ۵ مویز، ۱ قاشق غذاخوری عسل، ۱ گردو، ۲ بادام، ۲ پسته و ۵ توت خشک مخلوط کنید و بخورید، یک دوپینگ مغزی اساسی برای روز امتحان انجام داده اید.

 

۶.موز و هندوانه

 

مصرف برخی میوه ها مانند موز، هندوانه، توت فرنگی، طالبی و پرتقال هم می تواند سوخت کافی برای داشتن تمرکز تامین کند و هم باعث تقویت حافظه برای به خاطر سپردن بیشتر و بهتر درس ها شود. سبزی هایی مانند هویج، اسفناج، بروکلی و مارچوبه هم می توانند باعث تقویت حافظه شوند.

 

۷.ماهی و گردو

 

یکی از بزرگ ترین مشکلات روزها و شب های امتحان، اضطراب و استرس است اما امگا۳ که به وفور در ماهی های چربی مانند سالمون. قزل آلا و گردو یافت می شود، می تواند باعث کاهش اضطراب و ایجاد تمرکز شود. بهتر است ۲ گردو را در صبحانه و هفته ای ۳ بار ماهی را در وعده ناهار یا شامتان بخورید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :hidoctor

کد: 10741 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ شنبه ۹ بهمن بازدید: 1878 ساعت: 2:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
2 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
3 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
4 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
5 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
6 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
7 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
8 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9 عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
10 جولان زعفران های تقلبی در بازار/ از گوشت گاو تا عسل و چربی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
11 عسل با موم نخورید/ استاندارد عسل اجباری کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  وقتی انگور می‌خورید، حتماً هسته‌اش را بجوید روغن هسته انگور ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی و فنولی نس...

  بهترین روش شست‌وشوی سبزیجات ایرانی همیشه متخصصان تغذیه مصرف سبزیجات را توصیه می کنند ...

  5 ماده غذایی که زنان باید بیشتر بخورند تقریباً تمام این مواد خوب در خواربارفروشی‌ها یافت ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۵ تکنیک بازاریابی ویروسی پایگاه خبری لقمه: این گزارش درصدد است که به مفهوم، نحوه عملکرد، مزایا و معایب «بازاریابی ویروسی» بپردازد.
میوه‌هایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بی‌نظیر است رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص فلسفه حیات نباتی و گیاهی قرآن کریم، ابراز داشت انجیر و زیتون سردسته گیاهانی هستند که در قرآن عنوان شده‌اند گویی هر کدام از گیاهان و میوه‌های قرآنی، کلیدی در درمان بسیاری از بیماری‌ها به شمار می‌روند.
مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
بفرمایید دسرهای سبزیجاتی اگر نگران قند خون تان هستید، دنبال راهی برای افزایش سبزیجات مصرفی‌تان می‌گردید و نمی‌خواهید قند و چربی زیادی مصرف کنید اما درعین‌حال عاشق دسر هستید می‌توانید سبزیجات را دریابید.