اسموتی‌هایی برای لاغری


می‌خواهید لاغر کنید یا اینکه دوست دارید از مشکلات مزمن دستگاه گوارش راحت شوید؟

 به گزارش لقمه، برای رسیدن به هر کدام از این آرزوها، می‌توانید از یک اسموتی کمک بگیرید.

برای مرطوب شدن و آب‌رسانی به پوست

اسموتی انبه

چه کسانی بنوشند؟

افراد مبتلا به خشکی پوست و تمامی افرادی که در آب و هوای خشک و آلوده زندگی می‌کنند.
 

«اسموتی» بخور، غصه نخور!


چطور درست کنیم؟

مواد لازم:  یک‌دوم فنجان یخ / یک‌دوم لیوان ماست /  یک‌دوم لیوان انبه خرد شده و منجمد/   یک قاشق مرباخوری روغن ماهی /   یک‌دوم لیوان آب پرتقال/  چند برگ نعناع. 

- تمامی مواد را در مخلوط‌كن بریزید تا ترکیب یک‌دستی به دست آید. برای اثربخشی روی پوست می‌توانید‌روزانه یک لیوان از این ترکیب را ترجیحا صبح‌ها مصرف کنید.

چه خاصیتی دارد؟

انبه باعث آبرسانی به پوست می‌شود و از ایجاد آکنه جلوگیری می‌کند. این میوه خوش‌طعم با چروک پوست هم مبارزه می‌کند.


کاهنده قندخون، تنظیم کننده میزان انسولین خون، کاهنده وزن

گرین اسموتی


چه کسانی بنوشند؟

افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و افراد مبتلا به ناتوانی تحمل گلوکز

«اسموتی» بخور، غصه نخور!


چطور درست کنیم؟

مواد لازم:  شش تا هشت برگ اسفناج/  یک عدد خیار  کوچک /  یک‌‌دوم ساقه کرفس/  دو عدد توت‌فرنگی منجمد شده /  یک‌دوم فنجان زغال‌اخته یا تمشک منجمد شده/  یک قاشق چای‌خوری دارچین / یک قاشق غذاخوری دانه کتان / سه قاشق غذاخوری آرد جو دوسر /  یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو/ یک‌چهارم فنجان شیر.

- تمامی موارد را در مخلوط‌کن، مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به وجود بیاید. مخلوط حاصل در حدود یک لیوان می‌شود اما روزانه ناشتا یک استکان از آن مصرف شود.

چه خاصیتی دارد؟

طبق مطالعات، استفاده از گیرین اسموتی به طور منظم، به‌طور معناداری سبب کاهش مصرف مواد قندی و بی‌ارزش، کاهش اشتهای کاذب و کاهش کالری دریافتی روزانه می‌شود.


رفع‌کننده نفخ معده

اسموتی توت‌فرنگی و بابونه

چه کسانی بنوشند؟

افراد مبتلا به ورم معده،  افراد مبتلا به کولیت و افراد مبتلا به سندرم روده تحریک‌پذیر

«اسموتی» بخور، غصه نخور!


چطور درست کنیم؟

مواد لازم: یک‌دوم فنجان دمنوش بابونه/  یک فنجان توت‌فرنگی /  یک فنجان آناناس /  یک فنجان ماست پروبیوتیک /   یک قاشق مرباخوری عسل / یک‌دوم فنجان یخ . تمام ترکیبات گفته شده را در مخلوط‌کن، مخلوط کنید. بهترین زمان مصرف، قبل از وعده ناهار یا وعده شام است.

چه خاصیتی دارد؟

بابونه جزء ترکیباتی است که می‌تواند مشکلات گوارشی شما را کمتر کند. به ویژه زمانی‌که با ماست پروبیوتیک، عسل ترکیب می‌شود از طریق افزایش جمعیت باکتری‌های مفید کولون و کاهش باکتری‌های مضر تولیدکننده گاز، سبب کاهش تولید گاز و نفخ می‌شود.


کاهنده فشارخون،کاهنده چربی خون

اسموتی چغندرخام

چه کسانی بنوشند؟

افراد مبتلا به پرفشاری خون، افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی و افراد مبتلا به هایپر کلسترولمی

«اسموتی» بخور، غصه نخور!


چطور درست کنیم؟

مواد لازم: یک‌دوم فنجان آب هویج شیرین نشده / یک‌چهارم فنجان زغال‌اخته یا تمشک منجمد شده /  یک‌چهارم فنجان چغندر خام پوست‌کنده و رنده شده  / یک‌چهارم فنجان سیب پوست کنده / یک‌چهارم فنجان بادام خام /  یک‌سوم فنجان یخ خرد شده / یک‌دوم قاشق چای‌خوری آبلیمو /  به میزان نیاز زنجبیل.

تمامی مواد را در مخلوط‌کن، مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به وجود بیاید. مخلوط حاصل در حدود یک لیوان می‌شود اما روزانه ناشتا یک استکان از مخلوط را مصرف کنید.

چه خاصیتی دارد؟

طبق نتایج مطالعه‌ای که در مجله انجمن قلب ایالات متحده به چاپ رسید، افرادی که به طور منظم به مدت 15 روز از اسموتی چغندر خام استفاده کردند، فشار خون‌شان به طرز معناداری کاهش یافت. چغندر منبع بسیار خوبی از نیترات است که پس از هضم، نیترات موجود در آن به اکسیدنیتریک تبدیل می‌شود. این ترکیب از طریق گشاد کردن و اتساع عروق خونی، سبب کاهش فشار خون می‌شود.


برای سوزاندن چربی‌ها و کاهش وزن

اسموتی سیب و لیموترش

چه کسانی بنوشند؟

افراد مبتلا به اضافه وزن و انواع چاقی، بیماران قلبی- عروقی، بیماران دیابتی، بیماران مبتلا به کبد چرب و ورزشکاران.

«اسموتی» بخور، غصه نخور!


چطور درست کنیم؟

مواد لازم: یک‌دوم فنجان یخ /   یک عدد سیب/  دو عدد لیموترش تازه. مواد را در مخلوط‌كن بریزید تا آبمیوه یكدستی حاصل شود.

این آبمیوه باید 20 دقیقه قبل از صرف غذا مصرف شود.

چه خاصیتی دارد؟

سیب موجود در این اسموتی باعث پایین آمدن فشار و قند خون شده و تولید انسولین را هم كاهش می‌دهد. مقدار بسیار بالای پکتین موجود در سیب، از طریق افزایش متابولیسم سبب افزایش سرعت سوزاندن چربی‌ها می‌شود. لیموترشی که در این ترکیب وجود دارد هم باعث پایین آمدن فشار خون و گلوكز خون شده، تولید انسولین را كاهش می‌دهد.


از بین برنده یبوست

اسموتی آلو

چه کسانی بنوشند؟

افراد مبتلا به یبوست

«اسموتی» بخور، غصه نخور!


چطور درست کنیم؟

مواد لازم: شش عدد آلو (آلوی خورشی) /  یک فنجان آب سیب / یک فنجان یخ / یک فنجان ماست/  یک‌چهارم قاشق چای‌خوری دارچین /  مقداری جوز هندی.

تمام ترکیبات را همراه آن مخلوط کنید. این مخلوط باید اول صبح ناشتا مصرف شود. در صورت نیاز می‌توانید عصر هم از آن استفاده کنید.

چه خاصیتی دارد؟

اگر سیستم گوارش شما کمتر از سه‌بار در هفته کار کند، شما در معرض ابتلا به یبوست هستید. در این حالت مدفوع کوچک، خشک و دفع آن با درد و سختی همراه است. با مصرف این اسموتی می‌توانید آرام‌آرام از شر مشکل‌تان خلاص شوید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مجله سیب سبز

کد: 7635 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۰ آبان بازدید: 4031 ساعت: 6:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه اسموتی موز و جو ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
2 اسموتی مغذی برای بهبود گوارش ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
3 اسموتی‌ها آبرسانی قوی برای پوست صورت ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
4 غذاهایی که ممکن است دلیل اصلی جوش زدنتان باشند ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۱ اسفند
5 طرز تهیه چند نوع اسموتی با گیلاس ۱۳۹۴ سه شنبه ۶ مرداد
6 با این نوشیدنی های معجزه آسا شکم خود را تا عید نوروز کوچک کنید ۱۳۹۳ شنبه ۲۵ بهمن
7 چگونه ویتامین C بیشتری مصرف کنیم؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
8 آنچه باید در مورد رنگ میوه‌ها بدانید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ آبان
9 غذاهای آخرین آخر هفته اردیبهشت را با زردآلو تهیه کنید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۵ ارديبهشت
10 تفاوت کوکتل و اسموتی چیست؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۳ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  جویدن آدامس گاهی شکل صورت را تغییر می‌دهد نحوه جویدن که یک عمل طبیعی است، روی سلامت تاثیر می...

  سرد مزاجان و خوردن غذاهایی با طبع سرد اگر افراد بعد از مصرف غذاهایی که طبع سرد دارد، دچا...

  درمان تبخال با نسخه های خانگی و طبیعی در میان شیوه​های طبیعی درمان تبخال ، روشهایی وجود ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.
فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه چندی پیش عده ای از افراد به دلیل استفاده از صیفی جاتی که قبل از تمام شدن دوره کارنس به بازار عرضه شده بودند دچار فلج حنجره شده اند نسبت به عوارض خطرناک استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی هشدار داد.
کشک و قره قوروت دشمن پوکی استخوان زهره خدایی در گفت‌وگویی گفت: کلسیم یک نوع ماده معدنی است که وجودش به مقدار کم برای بدن لازم است .وجود این ماده در ساختمان هورمون‌ها و هم در ساختمان استخوان ها بسیار ضروری و مهم است.
رمز و رازهای پرورش میوه و سبزیجات در خانه هنگامی که سبزی هایی که خود کاشته و پرورانده اید را برداشت می کنید برایتان طعم و مزه بسیار بهتری دارند.