عرضه کالباس خوک در تهران!


با وجود ممنوعیت در خرید و فروش و واردات فرآورد‌ه‌های گوشتی خوک و گراز در کشور به نظر می‌رسد این محصولات غیرقابل دسترس نیستند.

 به گزارش لقمه، اقتصادنیوز با اشاره به ممنوعیت واردات و خرید و فروش برخی از کالاها و محصولات در کشور، افزوده است: یکی از محصولاتی که به لحاظ شرعی خرید و فروش آنها ممنوع است اما امکان تهیه آنها در تهران، هرچند با دشواری، وجود دارد، انواع کالباس و ژامبون خوک و گراز است. این در حالی است که مصرف انواع گوشت خوک و گراز در عمده کشورهای اسلامی و ایران ممنوع است.

مشاهدات میدانی حاکی از فعالیت برخی از فست‌فودی‌ها در سطح شهر تهران است که که ساندویچ ژامبون خوک نیز در آنها فروخته می‌شود که عمدتاً مشتریان آنها نیز اقلیت‌های دینی هستند.

اما خرید مستقیم کالباس خوک و گراز نیز غیرممکن نیست. یکی از فروشندگان این محصول که سفارش تلفنی دریافت می‌کند قیمت هر کیلو کالباس با گوشت خوک را 47 هزار تومان و قیمت هر کیلو کالباس گراز را نیز 55 هزار تومان عنوان می‌کند. البته این فرد درباره نحوه تهیه این دو کالا اطلاعاتی نمی‌دهد.

در همین مورد محمود بهشتیان، مشاور رئیس کل گمرک ایران در گفت‌وگو با «اقتصادنیوز»، به احتمال واردات این محصولات به صورت چمدانی از برخی از مرزهای کشور سخن می‌گوید و اضافه می‌کند: اجازه واردات هر کالایی به کشور وجود دارد، غیر از محصولاتی که به لحاظ شرعی حرام هستند.

وی تصریح می‌کند: گوشت خوک، گراز و فرآورده‌های گوشتی از آنها شرعاً حرام و واردات آنها به کشور ممنوع است.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7667 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱ آذر بازدید: 3696 ساعت: 12:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
2 سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده ۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۰ آبان
3 نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
4 کیت تشخیص آلودگی مواد غذایی ساخته شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
5 برای خرید یک سوسیس وکالباس خوب چه نکاتی باید مورد توجه قرار گیرد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
6 آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
7 آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
8 سازمان استاندارد شرایط استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس را اعلام کرد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
9 شرکتهای تولید کننده سوسیس و کالباس نظارت می‌شوند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
10 تولید سوسیس گیاهی حاوی گردو توسط مخترعان ایرانی ۱۳۹۶ شنبه ۳۰ ارديبهشت
11 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزیجاتی برای فصل سرما فصل سرما نزدیک است و شما باید به فکر تأمین ویتامین...

  «تخم‌شربتی» را درست مصرف کنید تخم شربتی در عین حال که فوائد بسیاری برای سلامتی ...

  حقایقی درباره اعتیاد به شکر ترک شکر رایج‌ترین تقاضای مردم در حال حاضر است، مثل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.
صبحانه را با هم بخورید بسیاری از آداب و عادات زندگی در خانواده شكل می‌گیرد. بسیاری از آداب و عادت شكل گرفته در خانواده تعیین‌كننده میزان سلامت​ و شادابی یا بیماری و افسردگی افراد است. بسیاری از شاخصه‌های سلامت​ یا نشانه‌های بیماری زودگذرند و بسیاری دیرپا و مزمن.
چه خوراکی‌هایی شکم را صاف و کدام شکم را چاق می کند؟ همه ما می‌دانیم که ورزش کردن باعث شکل گرفتن و سفت شدن عضلات بدن می‌شود اما بعد از کرانچ‌های بی‌شمار و دراز و نشست‌های نفس گیر، بعضی وقت‌ها می‌بینید شکم‌تان آنطور که باید سفت نشده و حسابی لج‌تان می‌گیرد!
ژاپنی بخورید، مدیترانه‌ای زندگی کنید! عادت‌های سالم غذایی که در برخی مناطق مختلف این کره خاکی مرسوم هستند، می‌توانند در خانه هر یک از شما هم سلامت را به ارمغان بیاورند.