ارزش دلاری محصولات کشاورزی صادراتی فارس 16 درصد کاهش یافت


رئیس اداره تنظیم بازار جهاد کشاورزی فارس گفت: ارزش دلاری محصولات کشاورزی خام صادراتی فارس در سال جاری 16 درصد کاهش یافته است.

 به گزارش لقمه، صمد رنجبری بیان کرد: سالانه در استان فارس 12 میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می شود که ارزش ریالی آن معادل 16 هزار و 700 میلیارد تومان است.

وی با بیان اینکه در یکسال گذشته ارزش محصولات کشاورزی استان با افت مواجه بوده است، گفت: در حالی که رشد تورم 25 درصدی بوده، ولی قیمت محصولات کشاورزی تنها هشت درصد افزایش یافته است که موجب ایجاد رکود ارزش ریالی محصولات کشاورزی شده است.

رئیس اداره تنظیم بازار جهاد کشاورزی فارس با عنوان اینکه کند شدن روند تورم بیشترین اثرگذاری را بر محصولات کشاورزی داشته و مانع از افزایش قیمت آن ها شده اظهار داشت: در حالیکه هزینه تولید محصولات افزایش یافته، درآمد حاصل از آن ها کاهش یافته است.

رنجبری عنوان کرد: در شش ماه نخست امسال میزان صادرات محصولات کشاورزی 170 هزار تن معادل 112 میلیون دلار بوده است.

وی ادامه داد: در حالی که میزان محصولات کشاورزی از نظر وزنی طی شش ماه نخست نسبت به پارسال چهار درصد رشد داشته است اما افزایشی در درآمد حاصل از آن مشاهده نشده است.

رئیس اداره تنظیم بازار جهاد کشاورزی فارس یادآور شد: کشورهای هدف صادرات محصولات کشاورزی فارس عمدتا کشورهای خلیج فارس از جمله امارات، قطر، عمان عراق، افغانستان و پاکستان هستند.

رنجبری گفت: ارزش دلاری صادرات محصولات خام کشاورزی فارس امسال با کاهش 16 درصدی روبه رو بوده است ولی در بین محصولات صنعتی کشاورزی کاهش چندانی رخ نداده است.
 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 7714 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ آذر بازدید: 1617 ساعت: 6:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
3 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 وزیر آینده جهاد کشاورزی باید شهامت دفاع از کشاورزان را داشته باشد ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
6 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
7 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 لزوم ساماندهی بیشتر بازار تهران از زبان معاون استاندار ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
9 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
10 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
11 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر سحری نخوردن چیست؟ پایگاه خبری لقمه: متخصص داخلی با تأکید بر اینکه با...

  رژیم غذایی تاثیری در افزایش یا کاهش میل جنسی مردان ندارد در جامعه ما گفته می شود غذاهایی که خاصیت گرمی دارن...

  عصرانه‌ای برای لاغر شدن مصرف میان‌وعده‌های حاوی پروتئین و سویا به عنوان عص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا لاغر نمی شوم؟ اگر تلاش می‌کنید لاغر شوید اما هر بار تیرتان به سنگ می‌خورد و به نتیجه نمی‌رسید احتمالاً پای عواملی در میان است که شما از آن‌ها غافل هستید.
خواص پای مرغ بی‌شمار بشناسید عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.