مواد لازم:▪ فیله گوساله: ۸ تکه▪ کالباس تنوری مرغ: ۴ ورقه▪ پنیر گودا: ۴ ورقه▪آرد سفید: بهمیزان لازم▪ تخممرغ: ۲ عدد▪ آرد سوخاری درشت: بهمیزان لازم▪ آرد سوخاری ریز: بهمیزان لازم▪ روغن مایع و کره: بهمیزان لازم
طرز تهیه:فیلههای گوساله را درون یک کیسه فریزر بگذارید و با استیککوب (گوشتکوب مخصوص استیک) روی گوشتها بکوبید. دقت کنید که گوشتها سوراخ نشوند. یک تکه کالباس و دو تکه پنیر گودا را کوچکتر از اندازه گوشتها برش دهید، طوری که لبههای گوشت یک تا ۲ سانتیمتر فاصله داشته باشند و لبههای گوشت روی هم قرار گیرند و بین شان فاصله نماند. کالباس را بین دو قطعه پنیر بگذارید و بین دو تکه فیله گوشت قرار دهید و در آرد سفید بغلتانید و بعد در تخممرغی که با چنگال زدهاید بزنید و در آخر، در مخلوط آرد سوخاری ریز و درشت بغلتانید. ماهیتابهای را گرم کنید و روغن و کره را در آن بریزید. وقتی گرم شد، استیکها را با حرارت ملایم در آن سرخ کنید. غذا آماده است و میتوانید آن را با سبزیجات پخته شده سرو کنید.