طرز تهیه استیک کوردن بلوی فرانسوی


این غذا را می‌توانید آن را با سبزیجات پخته شده سرو کنید.

مواد لازم:

▪ فیله گوساله: ۸ تکه
▪ کالباس تنوری مرغ: ۴ ورقه
▪ پنیر گودا: ۴ ورقه
▪آرد سفید: به‌میزان لازم
▪ تخم‌مرغ: ۲ عدد
▪ آرد سوخاری درشت: به‌میزان لازم
▪ آرد سوخاری ریز: به‌میزان لازم
▪ روغن مایع و کره: به‌میزان لازم


طرز تهیه:
فیله‌های گوساله را درون یک کیسه فریزر بگذارید و با استیک‌کوب (گوشت‌کوب مخصوص استیک) روی گوشت‌ها بکوبید. دقت کنید که گوشت‌ها سوراخ نشوند. یک تکه کالباس و دو تکه پنیر گودا را کوچک‌تر از اندازه گوشت‌ها برش دهید، طوری که لبه‌های گوشت یک تا ۲ سانتیمتر فاصله داشته باشند و لبه‌های گوشت روی هم قرار گیرند و بین شان فاصله نماند. کالباس را بین دو قطعه پنیر بگذارید و بین دو تکه فیله گوشت قرار دهید و در آرد سفید بغلتانید و بعد در تخم‌مرغی که با چنگال زده‌اید بزنید و در آخر، در مخلوط آرد سوخاری ریز و درشت بغلتانید. ماهیتابه‌ای را گرم کنید و روغن و کره را در آن بریزید. وقتی گرم شد، استیک‌ها را با حرارت ملایم در آن سرخ کنید. غذا آماده است و می‌توانید آن را با سبزیجات پخته شده سرو کنید.


نقل از :تالار گفتگوی ایرانیان

کد: 776 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۱۶ اسفند بازدید: 6277 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فیله بروشه در به خانه بر می گردیم بیاموزید ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۵ آبان
2 استیک فیله به همراه مارمالاد پیاز قرمز ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
3 نرخ جدید مرغ به ۷۵۵۰ تومان رسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
4 آشنایی با راز های فست فودی ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ شهريور
5 قیمت انواع گوشت کاهش یافت+جدول ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
6 طرز تهیه چیپس و پنیر با فیله مرغ ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
7 اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها ۱۳۹۳ جمعه ۹ خرداد
8 دستور تهیه جوجه چینى ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت
9 طرز تهیه ماهی تیلا پیا با سس گوجه‌فرنگی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۰ فروردين
10 روش تهیه كبـاب اسـكندر ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ دي
11 روش تهیه فیش اند چیپس ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پختن زیاد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را دو برابر می كند تهران- دانشمندان هشدار دادند كه پختن زیاد گوشت قرم...

  کله پاچه خورها بخوانند لقمه: کله پاچه غذایی سنتی و ایرانی است که طرفداران...

  تا فرصت دارید هلو بخورید! هلو میوهٔ آبدار و خوشمزهٔ تابستانی است که در بازار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است پایگاه خبری لقمه: مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: عرضه مواد غذایی قاچاق، تهدید جدی برای سلامت عمومی است و مقابله با این معضل نیازمند همکاری گسترده دستگاه‌های اجرایی و نظارتی است.
بیخوابی با نوشابه های انرژی زا براساس نتایج یک مطالعه جدید، نوشیدنی‌های انرژی زا موجب افزایش مشکل بی خوابی و بروز حالت عصبی در مصرف کنندگان آن میشود،‌در سال های اخیر مصرف نوشیدنی های انرژی زا در میان افراد از جمله ورزشکاران افزایش یافته که می تواند تاثیرات منفی قابل توجهی بر سلامت آنان داشته باشد.
شیرینی سوهان با گرانی‌ تلخ شد سوهان قم همواره یکی از شیرینی‌های سنتی کشور است و مانند باقلوای یزد، گز اصفهان، مسقطی شیراز و سوغات‌های خوش طعم سایر نقاط کشور دوستداران و خریداران ملیونی خود را داشت، اما مدتی است که قیمت بالای سوهان هم موجب نگرانی تولید کننده و هم نا رضایتی خریداران شده است.
خواص درمانی کاسنی کاسنی از جمله گیاهانی است که مصرف آن به سلامت شما کمک می‌کند. عرق این گیاه قلب، کبد و کلیه را فعال می‌کند.