400 هتل در ایران را چه کسانی می‌سازند؟


مدیرکل مناطق نمونه و زیرساخت‌های گردشگری اعتقاد دارد، راه نجات هتل‌سازی در ایران ورود سرمایه‌گذاران خارجی است.

به گزارش لقمه، مسعود سلطانی‌فر، رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ‌مدتی است از حساب و کتاب‌هایش درباره‌ی هتل‌سازی در ایران بسیار سخن می‌گوید، 400 هتلی که تا 11 سال آینده باید ساخته شود تا 20 میلیون گردشگری را که تا سال 1404 باید جذب شوند پوشش دهند. البته این 20 میلیون نفر‌، فقط گردشگر خارجی هستند و در این حساب و کتاب‌ ظاهرا گردشگر داخلی، نیاز و سلیقه او در نظر گرفته نشده است.

سلطانی‌فر گفته‌، اگر تا 11 سال دیگر بخواهیم 400 هتل بسازیم، لازم است در هر سال 25 تا 35 هتل ساخته شود؛ اما پرسش این است، در شرایطی که عوارض هتل‌سازی و هتل‌داری در ایران بالاست، بانک‌ها پرونده‌های گردشگری در اولویت قرار نمی‌دهند و سرمایه‌گذاری در هتل چندان توجیه اقتصادی پیدا نکرده، چه کسانی قرار است وارد ساخت و ساز هتل شوند؟ بخش خصوصی که چندین سال است در هتل‌سازی رشد چشمگیری نداشته یا سرمایه‌گذار خارجی که درگیر اوضاع و روابط سیاسی ایران با دنیاست؟

جلال تاجیک، مدیرکل مناطق نمونه و زیرساخت‌های گردشگری در معاونت سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در این‌باره گفت: بیشتر سرمایه‌گذاران خارجی تمایل دارند هتل‌هایی با ستاره‌های بالا بسازند. این درک را هم به دست آورده‌اند که ایران بازار مناسبی برای سرمایه‌گذاری در این حوزه است؛ ولی ورود آن‌ها و اجرای کار توسط سرمایه‌گذاران خارجی به نتیجه‌ی مذاکرات هسته‌ای منوط شده است. همین حالا سرمایه‌گذارانی از اروپا هستند که برای هتل‌سازی در ایران ابراز تمایل کرده‌اند؛ اما پاسخ نهایی خود را به مشخص شدن نتیجه مذاکرات و حذف تحریم‌ها موکول کرده‌اند.

او با اعتقاد بر این‌که در هتل‌سازی لازم است از سرمایه‌گذاران خارجی استفاده شود، درباره‌ی دلایل‌اش برای بیان این عقیده‌، اظهار کرد: ما از نظر اقتصادی‌ در شرایطی هستیم که سرمایه‌گذاران داخلی روی رقم‌های پایین‌تر مانده‌اند. در واقع توان سرمایه‌گذار داخلی را فعلا در حدی نیست که جوابگوی نیاز گردشگر خارجی و حتی بعضا گردشگر داخلی باشد.

تاجیک ادامه داد: ما هم باید مانند کشورهایی، چون ترکیه که در این زمینه با جذب سرمایه‌گذاران خارجی پیشرفت کرده‌اند عمل کنیم تا در صنعت هتل‌داری و گردشگری موفق شویم.

او در پاسخ به این پرسش که سازمان برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی چه اقدامی تاکنون انجام داده است، آیا منتظر نتیجه مذاکرات هسته‌ای مانده یا برنامه‌ی دیگری هم در دستور دارد؟ اظهار کرد: ما دست هر سرمایه‌گذاری را که وارد مذاکره شود می‌فشاریم و از طرح او استقبال می‌کنیم. همین حالا یک مجموعه بزرگ هتل در سمنان درحال بهره‌برداری است در شهمیرزاد هم یک ساختان بزرگ که کاربری مسکونی داشت در حال تبدیل به هتل است، ولی خیلی خوب می‌دانیم که این‌ها کافی نیست، چون تا زمانی که کشور از رکود اقتصادی خارج نشود، در حوزه سرمایه‌گذاری و تسهیل امور اقتصادی چش انداز روشنی دیده نمی‌شود.

تاجیک سپس گفت: ما از سرمایه‌گذاران بویژه داخلی‌ها حمایت می‌کنیم، یارانه می دهیم، کمک زیرساختی می‌کنیم، تفاهم‌نامه‌ای با وزارت مسکن داریم که از زمین‌های این وزارتخانه در شهرها برای هتل‌سازی استفاده کنیم. اما آیا این‌ها کافی است؟ خیر. ما همچنان تلاش می‌کنیم‌؛ اما لازم است در کنار همه‌ی این حمایت‌ها اقتصاد کشور هم از رکود خارج شود.

 



بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایسنا

کد: 7806 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۲ دي بازدید: 3163 ساعت: 2:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
2 تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
3 هتل ارک تبریز اخطار ایمنی بنا گرفت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
4 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
5 جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد
6 فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۶ خرداد
7 هتل ها و رستوران های تهران 100 درصد گرانتر شدند+نمودار ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۷ مهر
8 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
9 قیمت هتل‌ها در تابستان تغییری ندارد/اتحادیه تخفیف نمی‌دهد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
10 خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران به‌زودی منتشر می‌شود ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
11 جایزه ویژه شهردار رشت برای برندگان دومین جشنواره گردشگری خوراک ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان ریزش مو با مصرف تخم کدو هنگامی که زنان یا مردان شروع به از دست دادن موهای ...

  هویج بستنی یا فالوده بستنی؟ در این روزهای گرم وقتی تشنه می‌شویم، حاضریم از هر ...

  هله‌ هوله‌ خوری و بلوغ زودرس در دختران متخصصان در یک بررسی جدید دریافته‌اند که هله‌ هوله ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
راههای لاغر شدن بدون رژیم شاید شنیدن نام رژیم شما را هم عصبی کند.گرسنگی و غذا نخوردن و ضعف را به یادتان بیاورد.باید بدانید با اندکی تغییر در برنامه غذایی روزانه خود میتوانید از شر چربی های لعنتی نجات پیدا کنید.بدون اینکه گرسنگی بکشید.
تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!