مواد لازم
ماش: یک لیوان
کلم قمری متوسط: 3 عدد
گوشت گوسفند ترجیحا دنده و با چربی نه دنبه: ربع کیلو
سبزی (شامل تره جعفری مرزه ترخون شنبلیله و کمی نعنا) به مقدار لازم
پیاز داغ به دلخواه
برنج: نصف استکان
فلفل و نمک: به مقدار لازم
کشک به دلخواه
روش تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده تفت میدهیم. گوشت را اضافه کرده به همراه زردچوبه تفت میدهیم.
شنبلیله که ترجیحا خشک باشد را می ریزیم و تفت میدهیم تا عطرش استشمام شود.
بعد ماش را اضافه می کنیم و آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد.
در این فاصله کلم قمری ها را پوست کنده و رنده می کنیم و تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم.
حدود نیم ساعت بعد سبزی را که نیازی نیست زیاد خرد شود اضافه می کنیم و میگذاریم تا بپزد و آب غذا کشیده شود و جا بیفتد.
برای لعاب بهتر کمی برنج نیم دانه شمال را نیز می توانید اضافه کنید.
نکته: بعد از پخت می توانید آب گوشت را از آن جدا کرد و مثل آبگوشت مواد را کوبید و تک نفره سرو کرد. برای سرو آش نیز می توانید کمی کشک روی آن بریزید.
این غذا به همراه سبزی و ترشی فوق العاده خوشمزه است.
دستور از: فهیمه خاکزاد
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :اختصاصی لقمه