روش تهیه تصویری آش کلم قمری و ماش


آش کلم قمری و ماش یکی از غذاهای ایرانی است که برای طرفداران کلم بسیار دوست داشتنی و خوشمزه است.

مواد لازم

ماش: یک لیوان
کلم قمری متوسط: 3 عدد
گوشت گوسفند ترجیحا دنده و با چربی نه دنبه:  ربع کیلو
سبزی (شامل تره جعفری مرزه ترخون شنبلیله و کمی نعنا) به مقدار لازم
پیاز داغ به دلخواه
برنج:  نصف استکان
فلفل و نمک: به مقدار لازم
کشک به دلخواه
 

 

روش تهیه:

ابتدا پیاز را خرد کرده تفت میدهیم. گوشت را اضافه کرده به همراه زردچوبه تفت میدهیم.

شنبلیله که ترجیحا خشک باشد را می ریزیم و تفت میدهیم تا عطرش استشمام شود.

بعد ماش را اضافه می کنیم و آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد.

در این فاصله کلم قمری ها را پوست کنده و رنده می کنیم و تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم.

حدود نیم ساعت بعد سبزی را که نیازی نیست زیاد خرد شود اضافه می کنیم و میگذاریم تا بپزد و آب غذا کشیده شود و جا بیفتد.

برای لعاب بهتر کمی برنج نیم دانه شمال را نیز می توانید اضافه کنید.

 

 

نکته: بعد از پخت می توانید آب گوشت را از آن جدا کرد و مثل آبگوشت مواد را کوبید و تک نفره سرو کرد. برای سرو آش نیز می توانید کمی کشک روی آن بریزید.

این غذا به همراه سبزی و ترشی فوق العاده خوشمزه است.

 

دستور از: فهیمه خاکزاد


بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7822 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۳۰ دي بازدید: 3848 ساعت: 12:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
5 نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7 جریمه خوردن و آشامیدن در حین رانندگی چقدر است؟ ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
8 ترکیب کابینه پیشنهادی پزشکیان+سوابق ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
9 مادری که سرآشپز خاص یک ورزشکار شد! ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
10 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
11 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لیمو بخورید تا سکته نکنید! پژوهشگران آمریکایی و انگلیسی دریافتند که مصرف لیمو...

  این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید Natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از آیتم‌های...

  توصیه های غذایی برای شب امتحان تحقیقات و مطالعات جدید حاکی از آنست که چنانچه کودک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی درباره‌ی عصاره های گوشت و مرغ در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین‌های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامین‌های موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی می‌باشند. فلفل دلمه‌ای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن می‌باشد.
هشدارهای تغذیـه‌ای به گیاهخواران با مواد مغذی ضروری برای گیاهخواران(vegetarian) آشنا شوید تا بتوانید به آنها کمک کنید به نیازهای بدن خود پاسخ دهند.
همه چیز درباره محبوب‌ترین نوشیدنی دنیا برای تعداد بی‌شمار مردمی که به این نوشیدنی باستانی و 5 هزار ساله وابسته‌اند، چای یعنی زندگی، یعنی آغاز روز و در یک کلام بخشی از فرهنگی جهانی که پیر و جوان در هر نقطه این کره خاکی روز خود را با آن آغاز می‌كنند و ادامه می‌دهند.