روش تهیه یک دسر خوشمزه ایرانی


این شیرینی و دسر خوشمزه را خاگینه می گویند که دستور تهیه آن به شرح زیر است.

مواد لازم:

تخم‌ مرغ    دو عدد
وانیل   1 قاشق مرباخوری
ماست   پیمانه (190 گرم)
بیكینگ پودر    1 قاشق سوپخوری (10 گرم)
روغن مایع       1 پیمانه (70 گرم)
آرد     به میزان لازم
 


مواد لازم برای تهیه شربت:

آب    یک پیمانه
شکر   دو پیمانه
آب لیمو    یک قاشق سوپخوری
زعفران دم كرده   یک قاشق سوپخوری


طرز تهیه:

تخم‌مرغ و وانیل را با چنگال بزنید. ماست و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط كنید و به تخم‌مرغ‌ها بیفزائید. روغن مایع را داخل مواد بریزید. در مرحله آخر آرد را به تدریج اضافه كرده تا حدی كه خمیر به دست نچسبد و نرم و لطیف شود، سپس روی خمیر را با پارچه پوشانده به مدت یك ساعت در جایی نسبتا گرم قرار دهید.

خمیر را به ضخامت سه تا چهار میلی‌متر باز كرده و با قالب‌زنی گرد در سه سایز بزرگ، متوسط و كوچك قالب بزنید. روی خمیر با چاقو، شش یا چهار برش ایجاد و وسط خمیر را مرطوب كنید. سه عدد خمیر را از بزرگ به كوچك روی هم قرار دهید و مركز آنها را كمی فشار دهید. دوباره 15 دقیقه استراحت دهید. روغن مایع را درظرف مناسبی ریخته روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. خمیرها را در روغن ریخته تا سرخ شود.
برای تهیه شربت خاگینه:

آب و شكر را روی حرارت قرار دهید تا شكر آب شود، بعد از یكی‌دو جوش، آب لیمو‌ و زعفران را اضافه كنید و از روی حرارت بردارید. شربت داغ را روی خاگینه‌های نیمه‌گرم بریزید.

برای تزئین روی خاگینه، پودر یا خلال پسته بپاشید.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7875 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ بهمن بازدید: 4885 ساعت: 5:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 قیمت بستنی در آرژانتین دوبرابر شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
4 شکلات قالبی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
5 دردسرهای مرغ منجمد برای تولیدکنندگان ۱۴۰۱ شنبه ۵ آذر
6 ۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
7 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
8 سم زدایی بدن با این خوراکی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
9 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
10 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
11 طرز تهیه رنگینک با طعم‌ شكلات ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید؛ عامل بیماری در...

  غذاهایی برای داشتن رابطه جنسی بهتر با کمک گرفتن از متخصصین تغذیه و مطالعات اخیر، 10 ت...

  رژیم غذایی سالم چقدر هزینه دارد؟ صرفه‌جویی یکی از آن عادت‌های پسندیده‌ای است که حتی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پرسش و پاسخ‌های کبابی! کباب یکی از غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارد.
افزایش وزن به روش سالم با این که بیشتر وقت ها درباره اتخاذ روش های سالم کاهش وزن گفته و شنیده ایم اما نباید این نکته را فراموش کنیم که تعدادی از افراد از لاغری مفرط رنج می برند.
آبلیموهای بی‌نام و نشان و قیمت‌های بی‌سر و سامان علی‌رغم تاکید سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی صنعت آبلیمو مبنی بر پاک‌سازی بازار از آبلیموهای غیر استاندارد و تعیین قیمت مصوب، هنوز آبلیمو‌های بی‌نام و نشان زیادی در بازار به چشم می‌خورند.
شکلات‌های تقلبی را از کجا بشناسیم؟ یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت می‌شود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلب‌هایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزین‌کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.