راهکاری ساده برای کاهش درد رویش دندان در کودکان


یک متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان با تاکید بر اینکه والدین باید پس از شش ماهگی کودکان را به صورت دوره‌ای نزد دندانپزشکی ببرند، راهکارهای کاهش درد دندان درآوردن در کودکان را عنوان کرد.

به گزارش لقمه، دکتر قاسم میقانی با بیان اینکه دندان‌های شیری از شش ماهگی به بعد شروع به رویش می‌کنند که این روند می‌تواند بیش از دو سال به طول انجامد، گفت: هنگام رویش دندان ممکن است کودک مقداری احساس ناراحتی، درد یا آبریزش از دهان داشته باشد.

وی یادآور شد: تب، اسهال و مواردی از این قبیل به در آمدن دندان هیچ ارتباطی ندارد و ممکن است به علت یک آلودگی مانند زمانی که کودک دست آلوده خود را به علت خارش در دهان می کند، وارد شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ساده‌ترین راهکار برای کاهش درد دندان درآوردن را استفاده از مسکن‌ها و پمادهای بی‌حس کننده موضعی دانست و گفت: والدین می‌توانند این نوع پماد را پس از خشک کردن دندان با یک گوش پاک کن روی دندان کودک بمالند و در صورت نیاز شدید کودک به مسکن می‌توانند از مسکن‌های خوراکی استفاده کنند.

میقانی در خصوص علائم دندان درآوردن اظهار کرد: بیرون زدن نوک دندان از زیر لثه، تورم لثه، سرازیر شدن آب دهان، کج‌خلقی، مالیدن صورت، مشکلات مربوط به خواب (بدخوابی) و امتناع از غذا خوردن از جمله علائم دندان در آوردن در کودکان است.

این متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان با اشاره به اینکه مرحله دندان در آوردن در کودکان دوره‌ای گذراست و می‌توان آن را به طور کامل کنترل کرد، گفت: دو مشکل همراه با رویش دندان وجود دارد که زود و دیر دندان در آوردن است.

وی تصریح کرد: طبق پژوهشی که انجام شده است کودکانی که زودتر از موعد دندان در می‌آورند باهوش‌تر از سایر کودکان هستند، اما اگر کودکی دیر دندان در آورد ممکن است با بیماری زمینه‌ای همراه باشد. بنابراین باید در این کودکان پیگیری دقیق انجام شود تا در صورت وجود بیماری خاصی آن را تشخیص داد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه پس از شش ماهگی با رویش دندان باید نحوه تمیز کردن آن به والدین آموزش داده شود، در پایان خاطر نشان کرد: والدین باید با استفاده از گاز استریل دندان کودکان را تمیز کنند که تا زمان افتادن بتوان آنها را حفظ کرد و همچنین والدین باید از شش ماهگی کودکان خود را به دندانپزشکی برند و هر شش ماه این ویزیت باید انجام شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7901 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۹ اسفند بازدید: 3515 ساعت: 12:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
4 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
5 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
6 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی ۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
9 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
10 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
11 افزایش زایش و کاهش دام سبک پروار شده نسبت به سال گذشته ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای گیاهی هم عوارض دارند/ عطاری‌ها سرخود تجویز نکنند رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران گفت: داروهای گیاهی ...

  نگذارید بدنتان ترشی بیندازد حالت اسیدیته بدن را با pH زیر 7 خون تعریف می‌کنند؛...

  لزوم سالم‌سازی سبزیجات و میوه‌جات خام قبل از مصرف مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌روی زیست محیطی است و آسیب‌های خود را با تهدید سلامت انسان‌ها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت می‌کشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.
کالری مورد نیاز بدنتان را بدانید برای تغذیه درست انرژی باید از منابع چربی‌ها، قندها و پروتئین‌ها فراهم شود.