راهکاری ساده برای کاهش درد رویش دندان در کودکان


یک متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان با تاکید بر اینکه والدین باید پس از شش ماهگی کودکان را به صورت دوره‌ای نزد دندانپزشکی ببرند، راهکارهای کاهش درد دندان درآوردن در کودکان را عنوان کرد.

به گزارش لقمه، دکتر قاسم میقانی با بیان اینکه دندان‌های شیری از شش ماهگی به بعد شروع به رویش می‌کنند که این روند می‌تواند بیش از دو سال به طول انجامد، گفت: هنگام رویش دندان ممکن است کودک مقداری احساس ناراحتی، درد یا آبریزش از دهان داشته باشد.

وی یادآور شد: تب، اسهال و مواردی از این قبیل به در آمدن دندان هیچ ارتباطی ندارد و ممکن است به علت یک آلودگی مانند زمانی که کودک دست آلوده خود را به علت خارش در دهان می کند، وارد شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ساده‌ترین راهکار برای کاهش درد دندان درآوردن را استفاده از مسکن‌ها و پمادهای بی‌حس کننده موضعی دانست و گفت: والدین می‌توانند این نوع پماد را پس از خشک کردن دندان با یک گوش پاک کن روی دندان کودک بمالند و در صورت نیاز شدید کودک به مسکن می‌توانند از مسکن‌های خوراکی استفاده کنند.

میقانی در خصوص علائم دندان درآوردن اظهار کرد: بیرون زدن نوک دندان از زیر لثه، تورم لثه، سرازیر شدن آب دهان، کج‌خلقی، مالیدن صورت، مشکلات مربوط به خواب (بدخوابی) و امتناع از غذا خوردن از جمله علائم دندان در آوردن در کودکان است.

این متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان با اشاره به اینکه مرحله دندان در آوردن در کودکان دوره‌ای گذراست و می‌توان آن را به طور کامل کنترل کرد، گفت: دو مشکل همراه با رویش دندان وجود دارد که زود و دیر دندان در آوردن است.

وی تصریح کرد: طبق پژوهشی که انجام شده است کودکانی که زودتر از موعد دندان در می‌آورند باهوش‌تر از سایر کودکان هستند، اما اگر کودکی دیر دندان در آورد ممکن است با بیماری زمینه‌ای همراه باشد. بنابراین باید در این کودکان پیگیری دقیق انجام شود تا در صورت وجود بیماری خاصی آن را تشخیص داد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه پس از شش ماهگی با رویش دندان باید نحوه تمیز کردن آن به والدین آموزش داده شود، در پایان خاطر نشان کرد: والدین باید با استفاده از گاز استریل دندان کودکان را تمیز کنند که تا زمان افتادن بتوان آنها را حفظ کرد و همچنین والدین باید از شش ماهگی کودکان خود را به دندانپزشکی برند و هر شش ماه این ویزیت باید انجام شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7901 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۹ اسفند بازدید: 3736 ساعت: 12:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ آبان
2 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
3 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
5 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
6 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
7 دانه ای که برای لاغری معجزه می کند ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
8 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
10 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 رشد محدود قیمت طلا در بازار تهران/ دلار کاهشی شد ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  6 راز خوراکی برای سرما نخوردن اگر تصور می‌کنید نمی‌شود زمستان را بدون سرماخوردگی...

  در مصرف میوه زیاده روی نكنید

  ویتامین خوش اخلاقی را بشناسید ویتامین C دارای منافع متعددی است که از جمله می‌توا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رستوران داری رابرت دنیرو و مایکل جردن چگونه است؟ ستاره های مشهور دنیا چه در حوزه فیلم و سریال باشند، چه موسیقی یا ورزش یا ... تلاش می کنند تا به شاخه های دیگر کسب و کار نیز روی آورده و با کمک شهرت و اعتبار خود پول بیشتری بدست آورند.
چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ پایگاه خبری لقمه: جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ مانند تهران می‌تواند مسئله‌ای پیچیده و چالش‌برانگیز برای محیط زیست شهری باشد و نیازمند تعامل شهرداری‌ها و رستوران‌داران است.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
نکاتی در مورد حضور موفق در نمایشگاه های بین المللی اولین قدم برای ورود به بازارهای صادراتی و شناسایی مشتریان بین الملل، حضور در نمایشگاههای بین المللی در منطقه های شناسایی شده است.