راهکاری ساده برای کاهش درد رویش دندان در کودکان


یک متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان با تاکید بر اینکه والدین باید پس از شش ماهگی کودکان را به صورت دوره‌ای نزد دندانپزشکی ببرند، راهکارهای کاهش درد دندان درآوردن در کودکان را عنوان کرد.

به گزارش لقمه، دکتر قاسم میقانی با بیان اینکه دندان‌های شیری از شش ماهگی به بعد شروع به رویش می‌کنند که این روند می‌تواند بیش از دو سال به طول انجامد، گفت: هنگام رویش دندان ممکن است کودک مقداری احساس ناراحتی، درد یا آبریزش از دهان داشته باشد.

وی یادآور شد: تب، اسهال و مواردی از این قبیل به در آمدن دندان هیچ ارتباطی ندارد و ممکن است به علت یک آلودگی مانند زمانی که کودک دست آلوده خود را به علت خارش در دهان می کند، وارد شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ساده‌ترین راهکار برای کاهش درد دندان درآوردن را استفاده از مسکن‌ها و پمادهای بی‌حس کننده موضعی دانست و گفت: والدین می‌توانند این نوع پماد را پس از خشک کردن دندان با یک گوش پاک کن روی دندان کودک بمالند و در صورت نیاز شدید کودک به مسکن می‌توانند از مسکن‌های خوراکی استفاده کنند.

میقانی در خصوص علائم دندان درآوردن اظهار کرد: بیرون زدن نوک دندان از زیر لثه، تورم لثه، سرازیر شدن آب دهان، کج‌خلقی، مالیدن صورت، مشکلات مربوط به خواب (بدخوابی) و امتناع از غذا خوردن از جمله علائم دندان در آوردن در کودکان است.

این متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان با اشاره به اینکه مرحله دندان در آوردن در کودکان دوره‌ای گذراست و می‌توان آن را به طور کامل کنترل کرد، گفت: دو مشکل همراه با رویش دندان وجود دارد که زود و دیر دندان در آوردن است.

وی تصریح کرد: طبق پژوهشی که انجام شده است کودکانی که زودتر از موعد دندان در می‌آورند باهوش‌تر از سایر کودکان هستند، اما اگر کودکی دیر دندان در آورد ممکن است با بیماری زمینه‌ای همراه باشد. بنابراین باید در این کودکان پیگیری دقیق انجام شود تا در صورت وجود بیماری خاصی آن را تشخیص داد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه پس از شش ماهگی با رویش دندان باید نحوه تمیز کردن آن به والدین آموزش داده شود، در پایان خاطر نشان کرد: والدین باید با استفاده از گاز استریل دندان کودکان را تمیز کنند که تا زمان افتادن بتوان آنها را حفظ کرد و همچنین والدین باید از شش ماهگی کودکان خود را به دندانپزشکی برند و هر شش ماه این ویزیت باید انجام شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7901 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۹ اسفند بازدید: 3376 ساعت: 12:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
3 افزایش زایش و کاهش دام سبک پروار شده نسبت به سال گذشته ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
4 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
5 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
6 با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
7 احتمال کاهش قیمت محصولات پروتئینی در صورت تداوم سیر نزولی قیمت نهاده‌های دامی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
8 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
9 قیمت جهانی شکر به بالاترین میزان در 12 سال گذشته رسید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
10 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
11 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عجیب‌ترین روش های خوراکی مقابله با سرماخوردگی غذاهای طبیعی خیلی بیشتر از غذاهای پرکالری خاصیت دا...

  رفع کم خونی و یبوست با آلو پایگاه خبری لقمه: در بین میوه‌های فصل تابستان، آلو...

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.
اگر زیاد عرق می کنید، بخوانید برخی از مواد غذایی مانند سیر و پیاز می تواند روی بوی بد عرق تاثیرگذار باشد و موجب افزایش و تغییر در بوی آن شود.
تاثیر روانی تغذیه بر انسانها چگونه است ؟ تا به حال به این موضوع فكر كرده‌اید كه در شبانه‌روز، چقدر وقت‌تان صرف خوردن و آشامیدن یا فكركردن به این دو موضوع می‌شود؟ سعی كنید یك روز، زمانی را ‌كه صرف آماده‌‌‌كردن یا خوردن غذا و فكر كردن در مورد این موضوع می‌كنید، ثبت كنید. احتمالا این زمان بسیار بیشتر از زمانی خواهد بود كه صرف كارهای دیگر می‌كنید.
گوجه های بنفش به چه کار می‌آیند؟ دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.