رئیس اتحادیه شیرینی فروشان و قنادان
قیمت شیرینی شب عید افزایش نمی‌یابد


رئیس اتحادیه شیرینی فروشان و قنادان با اشاره به کسادی بازار شیرینی‌ در شب عید، اظهار امیدواری کرد: این بازار در 3 روز آخر سال داغ‌تر شود.

به گزارش لقمه، علی بهره‌مند در گفت‌وگویی، با بیان بازار کساد شیرینی‌فروشان در شب عید، اظهار امیدواری کرد، در 3 روز آخر پایان سال این بازار داغ‌تر شود.

وی در مورد قیمت شیرینی شب عید به این نکته اشاره کرد که قیمت‌ها هیچ افزایشی نداشته و همان قیمت مصوب پایان سال گذشته است که قنادی‌ها موظفند آن را اجرا کنند.

بهره‌مند قیمت هر کیلوگرم شیرینی تر خامه‌ای درجه یک را 12 هزار و 500 تومان، هر کیلو شیرینی دانمارکی 9 هزار و 600 تومان، زبان و پاپیون 10 هزار و 500 تومان، برنجی 10 هزار و 500 تومان و کیک یزدی 8 هزار تومان اعلام کرد.

رئیس اتحادیه شیرینی‌فروشان و قنادان با تاکید بر این که مردم با خیال راحت شیرینی خود را از قنادی‌ها تهیه کنند، گفت: بازرسان اتحادیه به صورت دوره‌ای در کنار بازرسان اصناف و تغزیرات بر قیمت و کیفیت شیرینی‌ها نظارت می‌کنند، اما در عین حال مردم در صورت بروز مشکل می‌توانند با شماره 124 به صورت شبانه‌روزی شکایت خود را اعلام یا از طریق شماره‌های 66944499 و یا 66944411 از ساعت 8 صبح تا 4 بعدازظهر تماس گرفته و شکایات خود را مطرح کنند.

وی در پاسخ به این که بیشترین شکایت‌ها در چه زمینه‌ای بوده است گفت: از آنجایی که همه قنادی‌ها پروانه کسب دارند تحت نظر اتحادیه فعالیت می‌کنند، اما تا چند ماه گذشته وزن زیاد جعبه شیرینی بیشترین شکایت بود که با راه حل اداره استاندارد حل شد.

به گفته بهره‌مند وزن استاندارد جعبه نیم کیلویی شیرینی 70 گرم، جعبه برای یک کیلوگرم شیرینی 125 گرم، جعبه 1.5 کیلویی 170 گرم و وزن جعبه شیرینی 2 کیلوگرمی 210 گرم باید باشد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خبرگزاری فارس

کد: 7924 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۶ اسفند بازدید: 2037 ساعت: 1:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
4 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
5 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
6 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
7 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
8 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
9 آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا ۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
10 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
11 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیرینی خورها بخوانند! غالبا اکثر مردم به دنبال این هستند که چگونه از هوس...

  چه کنیم تا با مصرف سبزی ها دچار نفخ نشویم؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: « ممکن است...

  یک نوشیدنی خطرناک برای سلامت جنین چای در کنار همه خواص مفید، برای جنین چندان مناسب ن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جایگاه ایران در بین برترین مقاصد «سفرِ حلال» پایگاه خبری لقمه:در حالی مالزی کشوری است که تقریبا از سال ۲۰۱۵ موقعیت خود را درصدر جدول برترین مقاصد حلال برای سفر و گردشگری، حفظ کرده است، سه کشور عربستان، ترکیه و اندونزی در رقابت جدی برای رسیدن به این جایگاه قرار دارند.
قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.
چه چیزی پوست را پیر می‌‌کند؟ برخی همواره به دنبال کلید جادویی برای داشتن پوستی شاداب هستند غافل از اینکه رعایت برخی نکات ساده و کم خرج مانند خوردن میوه و سبزی تازه و رعایت رژیم غذایی بهترین نسخه‌ای است که می‌توان پیچید.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»