مواد اولیه : آرد الكشده یك و نیم پیمانه یا 155 گرم شكر نصف پیمانه یا 75 گرم نمك 1/8قاشق چایخوری زرده تخممرغ سه عدد یا 60 گرم پودرقند به میزان لازم كره یك پیمانه یا 160 گرم طرزتهیه: آرد، شكر و نمك را روی سطح صافی مخلوط كرده، به صورت كپه در میآوریم در وسط آن یك حفره ایجاد كرده، زردههای تخممرغ را داخل آن میریزیم و كره را دور آن پخش كرده و ورز میدهیم تا خمیر نرم و یكدستی حاصل شود. سپس در یك كیسه نایلونی گذاشته و به مدت چهار ساعت در یخچال استراحت میدهیم. فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم میكنیم. روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده و خمیر را به قطر سه میلیمتر روی آن باز كرده و به دلخواه قالب میزنیم و با فاصله مناسب در سینی شیرینیپزی چیده و به مدت 10 الی 15 در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا پخته شوند.