صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه نوروزی
>
طرز تهیه شیرینی كنجدی
شیرینی های نوروزی/
طرز تهیه شیرینی كنجدی
لقمه: شیرینی كنجدی، از آن دست شیرینیهایی است كه خیلی راحت میتوانید آن را تهیه و در ایام نوروز مصرف كنید، فقط كافی است دستور طبخ آن را بدانید.
مواد اولیه:
كره 320 گرم
شكر و آرد از هر کدام 200 گرم
زرده تخممرغ دو عدد
بیكینگ پودر و پودر کاکائو از هر کدام دو قاشق مرباخوری
شكلات چیپسی 100 گرم
كنجد 50 گرم
طرز تهیه:
ابتدا باید كره و شكر را با همزن بزنید تا كرم رنگ شود. پس از این مرحله زردهها را اضافه كرده و بعد از كمی هم زدن، پودر كاكائو، آرد و بیكینگ پودر را به مخلوط اضافه كنید. در پایان كنجد را درون مخلوط بریزید. سپس از خمیر گلولههای كوچكی به اندازه فندق برداشته و در دست گرد كرده و در سینی با فاصله بگذارید. روی هر شیرینی، دو عدد شكلات چیپسی گذاشته و درون فری كه از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار دهید. به همین راحتی شیرینی كنجدی شما آماده است.
کد:
798
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ سه شنبه ۱۶ اسفند
بازدید:
5510
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2
بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3
«نوروز» با حضور علی نصیریان کلید خورد/ یک رئالیسم جادویی درباره نوروز
۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
4
دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
5
محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد
۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
6
آشنایی با نکات تغذیهای رمضان نوروزی
۱۴۰۲ دوشنبه ۷ فروردين
7
پلمپ ۶۱۲ مرکز غیر بهداشتی در طرح سلامت نوروزی
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۸ اسفند
8
استقبال نوروزی موزه ویکتوریا و آلبرت لندن با غذاهای ایرانی
۱۳۹۹ جمعه ۲۹ اسفند
9
سفرهای نوروزی موج جدید کرونا را در پی خواهد داشت/واکسن ایرانی از روسی برتر و رایگان است
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند
10
مواجهه مردم با خرید شب عید چگونه است/ توزیع کالاها توسط کاسبان امین
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند
11
۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
نظرات
saye
chera ersal be doost anjam nemishe?aalie
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
کمبود ویتامین C، موجب افزایش کلسترول بد در افراد میشود
عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...
بیماریها را به دست اکالیپتوس بسپارید
تب، سرفه، کیپ شدن بینی، عفونت ادراری، روماتیسم، نی...
نگین دندان عامل پوسیدگی است
نصب نگین زیبایی دندان در صورتیکه بهداشت دهان و دند...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا ب آ از جشن عکاسان سینما حمایت کرد/حس خوب در کنار برندینگ
پایگاه خبری لقمه:مدیر تبلیغات و از سهام داران گروه تولیدی ب.آ از دلایل حضور این برند قضای در کنار هنرمندان و حمایت از رویدادهای هنری همچون جشن عکاسان سینما سخن گفت.
کی هوس چه خوراکی میکنیم؟
حتماً شما هم افرادی را دیده اید که بعضی مواقع هوس می کنند که نوعی خوراکی خاص مصرف کنند حتی بعضی اوقات خود ما نیز به مصرف بعضی غذاها تمایل پیدا می کنیم.
با چربی های تیره به آسانی لاغر شوید!
تا همین اواخر ، دانشمندان گمان نمی کردند که افراد بزرگسال دارای این نوع چربی باشند . بلکه تنها تصور می شود نوزدان برای حفظ گرمای بدن دارای چنین نوع چربی هستند و بعدها با شکل گرفتن ماهیچه های بیشتر این نوع چربی از بین می رود. اما تحقیقات اخیر ثابت کرده که بیش از نیمی مردان زنان دارای این نوع چربی می باشند.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر
یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده میکنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است