مواد اولیه : پودرقند و بادام از هر کدام 250 گرم زعفران دم كرده و گلاب به میزان لازم اسانس هل چند قطره طرز تهیه: ابتدا بادام را از هر دو پوست تمیز كرده و سپس آن را به همراه پودرقند در غذاساز ریخته یا چرخ كنید. اگر مخلوط سفت بود میتوانید كمی گلاب اضافه نمایید. بعد همراه اسانس هل و زعفران خوب مخلوط كرده تا در دست فرم بگیرد. اگر خمیر را یك ساعت استراحت بدهید مزه آن بهتر میشود. سپس خمیر را به قطر یك سانتیمتر پهن كرده و با قالب مورد نظر آن را قالب زده و در ظرف در بسته نگهداری كنید. روی شیرینیها را با خلال پسته تزئین کنید.