صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه یلدا
>
آشنایی با روش تهیه خاگینه خرما؛ غذای محلی زنجانیها برای شب یلدا
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه نوروزی
>
دستور تهیه شیرینی نارگیلی
شیرینی های نوروزی/
دستور تهیه شیرینی نارگیلی
لقمه: برای پذیرایی از مهمانان نوروزی شما طرز تهیه شیرینی نارگیلی را برایتان شرح میدهیم.
مواد اولیه:
كره(روغن) و پودر قند از هر کدام 300 گرم
پودر نارگیل 250 گرم
آرد 500 گرم
مغزپسته به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا باید كره و پودرقند را بزنید تا كرم رنگ شود. سپس پودر نارگیل را در مایه روغن بریزید و مخلوط كنید. آرد را به تدریج در مخلوط بالا ریخته ورز دهید تا فرم بگیرد خمیر را در كیسه نایلونی به مدت سه ساعت بگذارید تا بماند. پس از این مدت خمیر را به قطر یک سانتیمتر روی میز باز كرده و روی آن آرد بپاشید و با قالب گرد كوچك قالب بزنید. سینی مخصوص را كاغذ انداخته كمی چرب كنید شیرینی را چیده و روی آن پودر پسته بریزید. به مدت 20 تا 35 دقیقه و با 170 درجه سانتیگراد شیرینی نارگیلیتان را بپزید.
نقل از :آشپزی خانواده سبز
کد:
807
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ چهارشنبه ۱۷ اسفند
بازدید:
16219
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2
بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3
«نوروز» با حضور علی نصیریان کلید خورد/ یک رئالیسم جادویی درباره نوروز
۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
4
دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
5
محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد
۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
6
آشنایی با نکات تغذیهای رمضان نوروزی
۱۴۰۲ دوشنبه ۷ فروردين
7
پلمپ ۶۱۲ مرکز غیر بهداشتی در طرح سلامت نوروزی
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۸ اسفند
8
استقبال نوروزی موزه ویکتوریا و آلبرت لندن با غذاهای ایرانی
۱۳۹۹ جمعه ۲۹ اسفند
9
سفرهای نوروزی موج جدید کرونا را در پی خواهد داشت/واکسن ایرانی از روسی برتر و رایگان است
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند
10
مواجهه مردم با خرید شب عید چگونه است/ توزیع کالاها توسط کاسبان امین
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند
11
۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
نظرات
زهرا
خیلی بد بود من راه ساده ترشو بلدم
الی
اینجا نوشته با آرد ولی بقیه سایت ها بدون آرد میگن کدوم خوبه؟یکی جواب بده منم میخوام درس کنم
سارا
من درست کردم ولی اصلا خوب نمیشه لطفا نصیحت مرا به عنوان یک قربانی بگذارید
فرشته
چه آشپز بی سوادی..... تو شیرینی نارگیلی آرد نمیریزن.
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
کنسروهای ممنوعه!
خبر نگرانکننده استفاده از گوشت دلفینهای مرده و ف...
كودك هنگام غذا خوردن نباید خسته باشد
والدین باید كودك را در فواصل زمانی منظم تغذیه كنند...
بیماران برای مصرف محصولات پروبیوتیک با پزشک مشورت کنند
یک متخصص تغذیه گفت: محصولات حاوی پروبیوتیک ممنوعیت...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
این شایعات به ملون نمی چسبد!
پایگاه خبری لقمه: ملون نه تنها سرطانزا نیست بلکه با توجه به خواص زیادی که دارد تقریباً شبیه ابرقهرمان میوه ها به نظر می رسد.
تعیین جنسیت جنین با تاثیر میوه و سبزیجات
دنبال كردن یك رژیم غذایی خاص و درست به زوجهای جوان كمك میكند توانند جنسیت كودك خود را تا حد زیادی تعیین كنند.
تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟
پایگاه خبری لقمه: حکایت تولید و صادرات پسته مصداق ضربالمثل معروف شده که «درونش خودمان را کشته، بیرونش مردم را»؛ قیمت این محصول برای مردم کشورمان آنقدر زیاد است که خیلیها امکان خریدش را ندارند اما تولیدکنندگان آن در عین حال از قیمت پایین آن به نسبت هزینهها مینالند و خواهان حمایت دولت هستند.
هیچیک از نوشیدنیهای کفیر در بازار ایران، کفیر نیست!
یک متخصص صنایع غذایی تاکید کرد:«هیچ کدام از دوغ هایی که به نام نوشیدنی کفیر در بازار وجود دارد در واقع کفیر نیست چرا که تولید کفیر به لحاظ شرعی در کشورهای اسلامی اشکال دارد.»
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است