صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه نوروزی
>
دستور تهیه شیرینی نارگیلی
شیرینی های نوروزی/
دستور تهیه شیرینی نارگیلی
لقمه: برای پذیرایی از مهمانان نوروزی شما طرز تهیه شیرینی نارگیلی را برایتان شرح میدهیم.
مواد اولیه:
كره(روغن) و پودر قند از هر کدام 300 گرم
پودر نارگیل 250 گرم
آرد 500 گرم
مغزپسته به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا باید كره و پودرقند را بزنید تا كرم رنگ شود. سپس پودر نارگیل را در مایه روغن بریزید و مخلوط كنید. آرد را به تدریج در مخلوط بالا ریخته ورز دهید تا فرم بگیرد خمیر را در كیسه نایلونی به مدت سه ساعت بگذارید تا بماند. پس از این مدت خمیر را به قطر یک سانتیمتر روی میز باز كرده و روی آن آرد بپاشید و با قالب گرد كوچك قالب بزنید. سینی مخصوص را كاغذ انداخته كمی چرب كنید شیرینی را چیده و روی آن پودر پسته بریزید. به مدت 20 تا 35 دقیقه و با 170 درجه سانتیگراد شیرینی نارگیلیتان را بپزید.
نقل از :آشپزی خانواده سبز
کد:
807
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ چهارشنبه ۱۷ اسفند
بازدید:
16200
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2
بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3
«نوروز» با حضور علی نصیریان کلید خورد/ یک رئالیسم جادویی درباره نوروز
۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
4
دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
5
محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد
۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
6
آشنایی با نکات تغذیهای رمضان نوروزی
۱۴۰۲ دوشنبه ۷ فروردين
7
پلمپ ۶۱۲ مرکز غیر بهداشتی در طرح سلامت نوروزی
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۸ اسفند
8
استقبال نوروزی موزه ویکتوریا و آلبرت لندن با غذاهای ایرانی
۱۳۹۹ جمعه ۲۹ اسفند
9
سفرهای نوروزی موج جدید کرونا را در پی خواهد داشت/واکسن ایرانی از روسی برتر و رایگان است
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند
10
مواجهه مردم با خرید شب عید چگونه است/ توزیع کالاها توسط کاسبان امین
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند
11
۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
نظرات
زهرا
خیلی بد بود من راه ساده ترشو بلدم
الی
اینجا نوشته با آرد ولی بقیه سایت ها بدون آرد میگن کدوم خوبه؟یکی جواب بده منم میخوام درس کنم
سارا
من درست کردم ولی اصلا خوب نمیشه لطفا نصیحت مرا به عنوان یک قربانی بگذارید
فرشته
چه آشپز بی سوادی..... تو شیرینی نارگیلی آرد نمیریزن.
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مهمترین ویتامین های مکمل برای حفظ سلامت بدن
با این حال، بسیاری ازمردم به اندازۀ نیاز بدنشان مو...
رازهایی درباره فست فودها!
شواهد بسیاری هست که می گوید همبرگرهای رستوران های ...
كمی استرس برای سلامتی مفید است
محققان ادعا كردند كه میزان كمی از استرس میتواند ب...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
گوجه های بنفش به چه کار میآیند؟
دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
زیباتر شدن با توت فرنگیهای هوسانگیز
توتفرنگیهای قرمز و زیبا به شما چشمک میزنند و شما را وسوسه میکنند که دست خالی به منزل نروید، اما باید بدانید که این میوه خوشرنگ علاوه بر طعم فوقالعادهای که دارد، میتواند به عنوان ماده اولیه انواع کرمها و ماسکهای زیبایی که میتوانید خود در منزل تهیه کنید مورد استفاده قرار بگیرد.
خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها
پایگاه خبری لقمه: دانشمندان میگویند خوردن برخی غذاها که حاوی یک باکتری خاص هستند، میتواند راهحلی برای از بین بردن بوی بد دهان باشد.
مجسمههای خندان با بستنی!
پدر و مادرها همیشه به فرزندانشان سفارش میکنند که با غذای خود بازی نکنند؛ اما کار این هنرمند ژاپنی دقیقا همین بازی کردن با غذاهاست!
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است