مواد اولیه: كره 200 گرم زعفران آب كرده یك قاشق سوپخوری زرده تخممرغ دو عدد آرد دو و نیم پیمانه پودر قند نصف پیمانه مارمالاد به میزان لازم طرز تهیه: كره و پودرقند را خوب بزنید تا كرم رنگ شود. زرده تخممرغ را به آن اضافه كرده و دو تا سه دقیقه با همزن برقی بزنید. سپس زعفران آب كرده را به مواد بیفزایید. آرد را تا جایی كه خمیر به دست نچسبد به مخلوط اضافه كنید. بعد خمیر را به شكل توپهای گرد در آورده مارمالاد زده و در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه قرار دهید. بعد هم روی شیرینیها را با پودر پسته تزیین كنید.