ایجاد اختلال در بازار آرد


دبیر انجمن صنفی کارخانجات آرد خوزستان گفت: دوگانگی در قیمت آرد موجب اختلال در بازار این محصول و متضرر شدن تولید کنندگان آن شده است.

به گزارش لقمه، حسنعلی نویدی اظهار کرد: نرخ آرد به منظور حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده آزادسازی شد اما این کار جز متضرر شدن کارخانجات آرد هیچ سودی نداشته است.

 وی افزود: براساس طرح آزادسازی قیمت آرد، کارخانجات باید 20 درصد از گندم مورد نیاز خود را با قیمت هر کیلوگرم 1050 تومان و 80 درصد آرد را با گندم دولتی (هر کیلوگرم 665 تومان) تولید کنند که در نهایت آرد تولیدی آن‌ها به ترتیب با قیمت 1300 تومان و 800 تومان عرضه می‌شود.

 نویدی با اظهار تاسف از اینکه نانوایان دولتی آرد خود را به طول کامل پخت نمی‌کنند و با قیمت کیلویی یک هزار تومان به آزادپزها ‌می‌فروشند، تصریح کرد: نانوایان آزادپز نیز که باید آرد را با قیمت 1300 تومان از ما خریداری کنند، برای سودجویی خود، آرد مورد نیاز را از نانوایان دولتی تهیه می‌کنند. این کار موجب شده تا آردی که ما گندم آن را از بازار آزاد تهیه می‌کنیم، روی دستمان بماند.

 وی تصریح کرد: دوگانگی در قیمت آرد مشکل ساز شده و باید آرد یا کامل آزاد و یا کاملا دولتی باشد، تا بازار آن مورد سوء استفاده قرار نگیرد و ضرری متوجه کارخانجات آرد نشود. آرد عملا فقط در حد 20 درصد آزاد شده و این اقدام جز ضرر برای کارخانجات آرد چیزی نداشته است.

  بازگشت به صفحه نخست

در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید


نقل از :ایسنا

کد: 8129 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۱ تير بازدید: 2073 ساعت: 10:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضربه اطلاعات سپاه به شبکه انحراف و اخلال کلان آرد در ورامین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
2 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
3 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
4 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
5 چگ.نه 1.5 میلیون تن‌ آرد یارانه‌ای در کشور صرفه‌جویی شد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
6 آرد کامل نداریم/ سوءاستفاده و دروغ تجاری! ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
7 آغاز طرح نظارت بر آرد و نان نانوایی ها ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
8 کیفیت نان‌ها به نوع آرد بر می‌گردد نه کیفیت گندم! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
9 مزایا و معایب نان حاوی آرد کامل/ درمان چاقی با نان کامل ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
10 آرد مورد نیاز نانوایی‌های جزیره خارگ تامین شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
11 کاهش مصرف آرد/ ۸۰ هزار نانوایی در کشور کارتخوان هوشمند دارند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  1۰ نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری یک کارشناس تغذیه ۱۰ نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ...

  نوشیدنی‌هایی برای تامین آب بدن ورزشکاران یادتان باشد که باید در حین ورزش و البته قبل از آن ...

  افزایش میل جنسی به روش های سنتی مهارت های زندگی یکی از کارهای مهمی است که هر فردی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقت‌گیر نبودن به غذای سنتی ترجیح می‌دهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان می‌فروشند.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند، همچنین ترشی‌ها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.
بخور نخورهای گوشتی اگر قرار باشد برای کباب روز تعطیل یکی از گوشت ها را انتخاب کنید، باید هر مزاج سراغ کدام گوشت برود؟