روش تهیه ساندویچ بادمجان پنیری


اگر گیاهخوار هستید و دلتان یک ساندویچ پنیری خوشمزه می‌خواهد باید بدانید برای تهیه یک ساندویچ خوشمزه احتیاجی به مرغ و گوشت ندارید. با یک عدد بادمجان و مقداری پنیر و چند برگ اسفناج می‌شود یک ساندویچ هیجان‌انگیز درست کرد.

مواد لازم برای 2 نفر
 

  •   1 عدد بادمجان
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  •  2  /1 پیمانه پودر سوخاری
  •  4  /1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • 5 برگ اسفناج خردشده
  •  2 /1 پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
  • 2 ق س رب گوجه‌فرنگی
  • 2 حبه سیر رنده شده
  • 2 ق س روغن‌زیتون
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • 2 عدد نان همبرگری
  • روغن به میزان لازم


طرز تهیه:

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. در یک‌کاسه مناسب تخم‌مرغ را با 2 قاشق آب خوب مخلوط‌ و  مقداری نمک و فلفل را هم اضافه کنید. در یک‌کاسه دیگر پودر سوخاری را با 4/1 پیمانه پنیر پارمسان و مقداری نمک و فلفل مخلوط‌کنید.

2. بادمجان را پوست بگیرید، سپس آن را به‌صورت حلقه‌ای خردکنید و در مخلوط تخم‌مرغ خوب بغلتانید، سپس آنها را در مخلوط پنیر و پودر سوخاری قرار داده و بغلتانید. در یک تابه مقداری روغن بریزید. حالا دو طرف بادمجان‌ها را داخل تابه سرخ‌کنید، سپس آنها را از تابه خارج کرده و داخل یک ظرف مناسب قرار دهید. حلقه‌های بادمجان را از وسط نصف کنید.

3. در یک قابلمه کوچک رب گوجه‌فرنگی را با 4 قاشق آب جوش مخلوط‌کنید و آن را روی حرارت قرار دهید. سیر رنده شده، روغن‌زیتون و مقداری نمک و فلفل هم بریزید. خوب هم بزنید تا سس آماده شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

4. چهار قاشق از سسی را که آماده کرده‌اید روی بادمجان‌ها بریزید و آنها را کاملاً آغشته به سس کنید. نان ساندویچی‌ها را از وسط نصف کنید. چند عدد بادمجان داخل آن قرار دهید، سپس 2 برگ اسفناج روی بادمجان‌ها قرار دهید.

5. حالا روی آنها مقداری پنیر بریزید و دوباره تعدادی بادمجان روی مواد قرار دهید و روی بادمجان‌ها مقدار دیگری پنیر بریزید و  قسمت دیگر نان را روی مواد قرار دهید. ساندویچ دیگر را هم به همین روش آماده کنید.ساندویچ‌ها را به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر داخل آن‌ها آب شود، سپس آنها را سرو کنید.

فوت و فن

در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را با پوست خرد و سرخ کنید.

 

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مجله آشپزی مثبت

کد: 8204 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور بازدید: 5587 ساعت: 2:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فریدون مهربانی مالک ساندوچی مشهور به فری کثیف درگذشت/راز موفقیت فریدون ۱۳۹۹ جمعه ۱۷ بهمن
2 طرز تهیه ساندویچ میگو ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
3 سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
4 گیاه خواران این ساندویج را امتحان کنند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور
5 تهیه ساندویچ 67 متری در مکزیک ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
6 آماده کردن ساندویچ 30 متری در یک ساعت ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
7 وضعیت فعالیت اغذیه فروشان در ماه رمضان ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
8 سر موش در همبرگر، مکدونالد را تعطیل کرد +عکس ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۹ آبان
9 روش تهیه پیراشكی سیب‌ زمینی و تخم‌ مرغ ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۶ مهر
10 درآمد فست فودها چقدر است؟ ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ شهريور
11 آشنایی با راز های فست فودی ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با خوراکی های ضد سرماخوردگی خانگی همیشه با شروع فصل پاییز، آمار ابتلا به سرماخوردگی ...

  استفاده از ظروف یکبارمصرف شیمیایی سرطانزاست یک متخصص تغذیه گفت: در صورت استفاده از ظروف یکبار ...

  5 غذایی که جلوی طول عمر ایرانی‌ها را می‌گیرد در اثر سوءتغذیه‌ای كه ما در ایران داریم هورمون‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شما هم می‌خواهید چاق شوید؟ رایج‌ترین دلایل برای لاغر بودن یک نفر معمولاً یکی از علت‌های زیر است:ژنتیک، خوردن غذای کمتر از میزان نیاز، داشتن سبک زندگی فعال و پر تحرک، ورزش بیش از حد.این را هم بدانید خیلی از افراد لاغر هستند به دلیل ناتوانی‌ها، اختلالات خوردن، اختلالات روحی، و یا سابقه بیماری یا عمل جراحی شدید. در این مقاله ما روش‌های افزایش وزن را با هم بررسی می‌کنیم ولی قطعاً برای افرادی که از اختلالات نامبرده رنج می‌برند بهترین راه‌حل، درمان بیماری زمینه‌ای است و بعد واجد شرایط برای این توصیه خواهند بود.
بهترین مواد غذایی برای باز شدن عروق و رژیم غذایی پایگاه خبری لقمه: گوجه فرنگی علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین C و فیبرهاست، لیکوپن دارد که مانع از اکسایش کلسترول و چسبیدن به دیواره عروق می شود.
مهم‌ترین علل پنهان چاقی اگر غذایتان زیاد است و تحرک‌تان کم، نباید از چاق شدن‌تان تعجب کنید. اما اگر غذای چندانی نمی‌خورید و تحرک‌تان هم چندان کم نیست، حق دارید اگر از افزایش وزن‌تان یکه بخورید...
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.