ضوابط بهداشتی جدید آب های بسته بندی تدوین شد


مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: ضوابط فنی و بهداشتی جدید آب های معدنی و آشامیدنی بسته بندی توسط سازمان غذا و دارو تدوین شد.

به گزارش لقمه، دکتر هدایت حسینی، مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در این باره گفت: به منظور اجرای صحیح سیاست های سلامت محور سازمان غذا و دارو و ارتقای ایمنی آب های بسته بندی شده همچون آب های معدنی و آشامیدنی بسته بندی، اداره کل نظارت و ارزیابی فرآروده های غذایی و بهداشتی نسبت به بازنگری ضوابط فنی و بهداشتی آب های بسته بندی اقدام کرد.

وی با بیان اینکه کاهش حد مجاز نیترات از PPM50 به PPM30 در آب های بسته بندی، بازبینی و افزایش فاصله حریم مجاز با منابع آلاینده برای حفظ ایمنی و بهداشت منابع آب مورد استفاده برای بسته بندی، جدا سازی سالن تولید آب و سالن تولید مواد بسته بندی و  الزام استفاده از مواد غیرقابل عبور عبور نور برای بسته بندی ثانویه بطری های آب های بسته بندی از مهمترین مواردی که در ضابطه فنی و بهداشتی تولید و بسته بندی و ویژگی های مد نظر قرار گرفته است، توضیح داد: تعیین حد مجاز استالدئید PPM 6 و فرمالدئید PPM 15 در آب های بسته بندی وکنترل مستمر آن توسط ادارات نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی سراسر کشور به منظور اطمینان از ایمنی مواد مورد استفاده در بسته بندی آب های معدنی و آشامیدنی، تعیین حدود جدید میکروبی برای کنترل در آب های معدنی و آشامیدنی و افزایش انواع میکروارگانیسم هایی که در آب های معدنی و آشامیدنی کنترل می شود برای اطمینان از سلامت و ایمنی انواع آب های بسته بندی در کشور و پایش مستمر آنها توسط سازمان غذا و دارو و الزام به حمل و نقل، عدم امکان تولید آب معدنی و آب آشامیدنی بطور همزمان در یک واحد تولیدی و نگهداری آب های بسته بندی دور از تابش مستقیم نور خورشید نیز از دیگر مواردی که در ضابطه فنی و بهداشتی تولید و بسته بندی و ویژگی های مد نظر قرار گرفته است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8261 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۱۱ مهر بازدید: 2486 ساعت: 4:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
2 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
3 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
8 شاخص‌ بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
9 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
10 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
11 «آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اگر جدی نگیرید، دندان های تان را به خطر انداخته اید حداقل یك بار جرم گیری در سال ضروری است، حتی هر 6 م...

  از بین بردن بوی بد بدن با خوراکی بوی بدن یکی از مواردی است که وجودش باعث شرمندگی ا...

  بهترین نوشیدنی ها برای کاهش چربی خون بیشتر گیاهان، سبزیها و میوه‌ها به علت فیبر و الیاف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک نوشیدنی خطرناک برای مردان! مصرف نوشابه‌های گازدار و آبمیوه‌های شیرین شده با شکر از عادات غذایی روزانه به شمار می‌رود که همه گروه‌های سنی تمایل زیادی به مصرف این نوشیدنی‌ها دارند اما به نظر می‌رسد که با توجه به نتایج تحقیقات جدید، مردان باید در محاسبات خود بازنگری کنند.
چطور چاقی را شکست دهیم؟ چاقی عامل بسیاری از بیماری ها ،مثل دیابت،بیماری های قلبی،آرتروز و ... است.اگر معمولا احساس خستگی می کنید با پزشک خود مشورت کنید.
نگاهی به مفهوم امنیت غذایی و ایمنی غذا افشین اسماعیلی فر – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.