ضوابط بهداشتی جدید آب های بسته بندی تدوین شد


مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: ضوابط فنی و بهداشتی جدید آب های معدنی و آشامیدنی بسته بندی توسط سازمان غذا و دارو تدوین شد.

به گزارش لقمه، دکتر هدایت حسینی، مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در این باره گفت: به منظور اجرای صحیح سیاست های سلامت محور سازمان غذا و دارو و ارتقای ایمنی آب های بسته بندی شده همچون آب های معدنی و آشامیدنی بسته بندی، اداره کل نظارت و ارزیابی فرآروده های غذایی و بهداشتی نسبت به بازنگری ضوابط فنی و بهداشتی آب های بسته بندی اقدام کرد.

وی با بیان اینکه کاهش حد مجاز نیترات از PPM50 به PPM30 در آب های بسته بندی، بازبینی و افزایش فاصله حریم مجاز با منابع آلاینده برای حفظ ایمنی و بهداشت منابع آب مورد استفاده برای بسته بندی، جدا سازی سالن تولید آب و سالن تولید مواد بسته بندی و  الزام استفاده از مواد غیرقابل عبور عبور نور برای بسته بندی ثانویه بطری های آب های بسته بندی از مهمترین مواردی که در ضابطه فنی و بهداشتی تولید و بسته بندی و ویژگی های مد نظر قرار گرفته است، توضیح داد: تعیین حد مجاز استالدئید PPM 6 و فرمالدئید PPM 15 در آب های بسته بندی وکنترل مستمر آن توسط ادارات نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی سراسر کشور به منظور اطمینان از ایمنی مواد مورد استفاده در بسته بندی آب های معدنی و آشامیدنی، تعیین حدود جدید میکروبی برای کنترل در آب های معدنی و آشامیدنی و افزایش انواع میکروارگانیسم هایی که در آب های معدنی و آشامیدنی کنترل می شود برای اطمینان از سلامت و ایمنی انواع آب های بسته بندی در کشور و پایش مستمر آنها توسط سازمان غذا و دارو و الزام به حمل و نقل، عدم امکان تولید آب معدنی و آب آشامیدنی بطور همزمان در یک واحد تولیدی و نگهداری آب های بسته بندی دور از تابش مستقیم نور خورشید نیز از دیگر مواردی که در ضابطه فنی و بهداشتی تولید و بسته بندی و ویژگی های مد نظر قرار گرفته است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8261 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۱۱ مهر بازدید: 2178 ساعت: 4:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
3 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
4 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
5 طرح کاشت یک میلیارد درخت تکلیف همه را مشخص می کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
6 صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
7 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
8 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
9 چاه‌های مجاز دارای کنتور چقدر پول آب می‌دهند؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
10 تخصیص 90 درصد تسهیلات بانک به بخش کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
11 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش انرژی و تمرکز با این مواد غذایی بسیاری از مواد خوراکی تاثیر درمانی دارند و در اغل...

  مصرف خودسرانه مکمل‌ ویتامین D3 مسمومیت‌زا است یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه ویتامینD3 م...

  خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان پایگاه خبری لقمه: تحقیقات نشان می دهد که فیبر بسیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کنترل اشتها با روشهای ساده خیلی وقت‌ها افراد از اینکه نمی‌توانند اشتهای خود را مهار کنند، کلافه می‌شوند.
كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟
آیا ماست هم خراب می‌شود؟ ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا می‌کند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایده‌ای هم به بدن نمی‌رساند. از ماست ترش‌شده می‌توان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.
بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر پایگاه خبری لقمه: رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به انجام مطالعه‌ای برای کمی‌سازی اثرات بهداشتی و اقتصادی منتسب به آلاینده ذرات معلق PM ۲.۵، به تشریح عوارض این معضل بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد همه مرگ‌های منتسب به مواجهه طولانی مدت با ذرات معلق PM۲.۵ بیش از ۸۷ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است.