ضوابط بهداشتی جدید آب های بسته بندی تدوین شد


مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: ضوابط فنی و بهداشتی جدید آب های معدنی و آشامیدنی بسته بندی توسط سازمان غذا و دارو تدوین شد.

به گزارش لقمه، دکتر هدایت حسینی، مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در این باره گفت: به منظور اجرای صحیح سیاست های سلامت محور سازمان غذا و دارو و ارتقای ایمنی آب های بسته بندی شده همچون آب های معدنی و آشامیدنی بسته بندی، اداره کل نظارت و ارزیابی فرآروده های غذایی و بهداشتی نسبت به بازنگری ضوابط فنی و بهداشتی آب های بسته بندی اقدام کرد.

وی با بیان اینکه کاهش حد مجاز نیترات از PPM50 به PPM30 در آب های بسته بندی، بازبینی و افزایش فاصله حریم مجاز با منابع آلاینده برای حفظ ایمنی و بهداشت منابع آب مورد استفاده برای بسته بندی، جدا سازی سالن تولید آب و سالن تولید مواد بسته بندی و  الزام استفاده از مواد غیرقابل عبور عبور نور برای بسته بندی ثانویه بطری های آب های بسته بندی از مهمترین مواردی که در ضابطه فنی و بهداشتی تولید و بسته بندی و ویژگی های مد نظر قرار گرفته است، توضیح داد: تعیین حد مجاز استالدئید PPM 6 و فرمالدئید PPM 15 در آب های بسته بندی وکنترل مستمر آن توسط ادارات نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی سراسر کشور به منظور اطمینان از ایمنی مواد مورد استفاده در بسته بندی آب های معدنی و آشامیدنی، تعیین حدود جدید میکروبی برای کنترل در آب های معدنی و آشامیدنی و افزایش انواع میکروارگانیسم هایی که در آب های معدنی و آشامیدنی کنترل می شود برای اطمینان از سلامت و ایمنی انواع آب های بسته بندی در کشور و پایش مستمر آنها توسط سازمان غذا و دارو و الزام به حمل و نقل، عدم امکان تولید آب معدنی و آب آشامیدنی بطور همزمان در یک واحد تولیدی و نگهداری آب های بسته بندی دور از تابش مستقیم نور خورشید نیز از دیگر مواردی که در ضابطه فنی و بهداشتی تولید و بسته بندی و ویژگی های مد نظر قرار گرفته است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8261 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۱۱ مهر بازدید: 2427 ساعت: 4:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
3 شاخص‌ بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
4 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
5 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
6 «آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
7 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
8 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
9 سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تایید کرد ۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر
10 جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
11 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای ممنوع برای خانم های باردار لقمه: سال‌های زیادی است که گفته می‌شود مصرف مقدار ...

  مواظب میزان مصرف مکمل آهن باشید از آن جا که خانم‌ها و دخترخانم‌ها شنیده‌اند که مصر...

  ویتامین ضروری برای سالمندان را بشناسید منابع گیاهی فاقد این ویتامین می باشند.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب دستگاه گوارش می‌شود یک فوق تخصص گوارش کودکان با اشاره به اینکه عدم درمان خونریزی‌های گوارشی کودکان تاثیرات سوئی بر رشد و وضعیت قلبی آنان دارد، گفت: مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب به مخاط دستگاه گوارش خواهد شد؛ بنابراین کودکانی که زمینه آلرژی‌های غذایی دارند در صورت مصرف شیر گاو، دچار خونریزی‌های گوارشی می‌شوند.
چرا باید شاهی بخوریم؟ چقدر اهل سبزی خوردن هستید؟ وقتی سبد سبزی خوردن سر سفره می‌آید به کدام سبزی علاقه بیشتری دارید؟ اگر جزو افرادی هستید که شاهی‌ها را سوا کرده و میل می‌کنید به خودتان تبریک بگویید چون انتخاب خوبی دارید.
چقدر روغن و چربی مصرف کنیم؟ چربی ها و روغن های خوراکی نقش مهمی در تغذیه ما دارند. بسیاری از فعالیت های روزانه بدن ما با کمک همین ماده خوراکی انجام می شود.
غذاها چطور باعث كاهش استرس می‌شوند؟ همه ما كم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می‌تواند یك ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهكار‌های مختلفی برای این كار وجود دارد كه یكی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است.