سرپرست پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی منصوب شد


با حکم رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی نیر اعظم خوش خلق سیما به عنوان سرپرست پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی کرج منصوب شد.

به گزارش لقمه، طی حکمی از سوی دکتر اسکندر زند معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، دکتر نیر اعظم خوش خلق سیما به عنوان سرپرست پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی منصوب شد.

روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در مراسم معارفه دکتر خوش خلق سیما و تکریم از دکتر بهزاد قره یاضی که با حضور دکتر اسکندر زند معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، دکتر طهماسبی معاون پژوهشی سازمان و حجت الاسلام سعیدیان نماینده ولی فقیه در سازمان، دکتر عصاره معاون معاونت علمی ریاست جمهوری و تنی چند از روسای موسسات تحقیقاتی و مدیران پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاروزی در سالن جلسات حوزه ریاست پژوهشکده برگزار شد.

ابتدا حجت الاسلام سعیدیان نماینده ولی فقیه در سازمان تات طی سخنانی به اهمیت واقعه غدیر و ضرورت رعایت اخلاق اسلامی در کارها پرداخت و در ادامه دکتر قره یاضی طی سخنانی کوتاه، زیباترین دوران مدیریت خود را دوره مدیریت کنونی برشمرد و اقدامات خود را در زمینه جهت دار کردن تحصیلات تکمیلی و هدفمند کردن تحقیقات پژوهشکده در دوره مسوولیت تشریح کرد.

جلسه معارفه و تکریم با سخنان دکتر نیر اعظم خوش خلق سیما سرپرست جدید پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ادامه یافت.

وی ضمن تشکر از اعتماد دوباره دکتر زند،فراهم کردن زمینه های کاری تحقیقاتی با بستر سازی امکانات جانبی و ارتباط موثر با موسسات تحقیقاتی و دانشگاه ها و مراکز مهم داخلی و بین المللی را از مهمترین برنامه های خود برشمرد.

در انتهای این مراسم دکتر اسکندر زند معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی سخنان خود را با تشکر از دکتر خوش خلق سیما بابت زحمات فراوان در هیات ممیزه سازمان آغاز و وی را فردی لایق، با درایت و توانمند و با حمایت حداکثری محققان پژوهشکده دانست.

زند شرایط تحریم کشور را بهانه ای دانست تا به خود آمده و در این شرایط به فکر پیشرفت و خود اتکایی بیشتر بیفتیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در شرایطی که دستخوش تغییرات وسیع اقلیمی هستیم، کشور نیاز به تحقیقات بیشتری و گسترده تری دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت کاربردی کردن و تجاری سازی طرح های تحقیقاتی و تقویت برون داده تاکید کرده و با انتقاد از کمی شدن مجموعه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بر چابک سازی سازمان و ضرورت صرفه جویی در هزینه های نگهداری تاکید کرد.

رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با انتقاد از افزایش مطالبات و عدم ظرفیت پاسخگویی به این حجم مطالبات در سطح سازمان به تغییر رویکرد کشور در شرایط پساتحریم و قطع وابستگی صرف به فروش نفت اشاره کرد و بر ضرورت برنامه ریزی مدون مدیران مجموعه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بر ارائه راه حل های عملی در شرایط پساتحریم تاکید کرد.

زند در پایان ضمن تاکید بر استفاده از محققین تاثیر گذار کشاورزی و پرهیز از هرگونه سیاسی کاری به تشریح اولویت ها و برنامه ریزی صحیح پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی به عنوان چتری برای سایر موسسات همکار اشاره کرده و بر ضرورت تحقیقات هدفمند و بازارطلبانه این پژوهشکده و تبدیل ایده و فکر به سرمایه را مهم برشمرد.

در پایان این مراسم ضمن اهدای لوح تقدیر به آقای دکتر قره یاضی در مدت ریاست پژوهشکده، حکم انتصاب دکتر نیر اعظم خوش خلق سیما توسط دکتر اسکندر زند معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تقدیم شد.

نیر اعظم خوش خلق سیما پیش از این علاوه بر مسولیت مشاور معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و مسولیت دبیرخانه هیات ممیزه سازمان مذکور عهده دار مسولیت های مهمی چون معاون برنامه ریزی و پشتیبانی و قائم مقام پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی بوده است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8264 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۲ مهر بازدید: 3222 ساعت: 8:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توضیحاتی درباره پیشگیری از ابتلا به چاقی و اضافه وزن ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
2 پاستوریزاسیون شیر خام با سامانه نانویی محققان کشور ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
3 صید میگوی صورتی در شمال غرب خلیج‌فارس ممنوع شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
4 آفت پسته طغیان نکرده است/ باغات تحت کنترل هستند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
5 برندهای پرمصرف تصفیه آب خانگی بررسی می شوند ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۴ مهر
6 کاهش سن ابتلا به دیابت/ 65 درصد تهرانی‌ها دچار اضافه وزن و چاقی ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۲ مهر
7 کم شدن سن ابتلا به دیابت در کشور ۱۳۹۳ شنبه ۱۰ خرداد
8 کمتر از 5 درصد دانش‌آموزان دچار کمبود ید هستند ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ خرداد
9 نگاهی به غذا و تغذیه از منظر اسلامی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۱ فروردين
10 راه‌های افزایش تولید شیر و گوشت با ظرفیت‌های موجود ۱۳۹۲ جمعه ۲۹ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطری که در برچسب مواد غذایی ذکر نمی شود مدیرگروه تغذیه دانشگاه جندی شاپور اهواز با بیان ای...

  بسیاری از سالمندان از کمبود ویتامین B12 رنج می برند تغییراتی که به دنبال افزایش سن در بدن سالمندان ایج...

  روغن‌ زیتون را حرارت ندهید کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: محققان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا مولفه های کلیدی را برای یک سبک زندگی سالم در دوران بارداری توصیه می کنند.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.