سرپرست پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی منصوب شد


با حکم رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی نیر اعظم خوش خلق سیما به عنوان سرپرست پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی کرج منصوب شد.

به گزارش لقمه، طی حکمی از سوی دکتر اسکندر زند معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، دکتر نیر اعظم خوش خلق سیما به عنوان سرپرست پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی منصوب شد.

روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در مراسم معارفه دکتر خوش خلق سیما و تکریم از دکتر بهزاد قره یاضی که با حضور دکتر اسکندر زند معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، دکتر طهماسبی معاون پژوهشی سازمان و حجت الاسلام سعیدیان نماینده ولی فقیه در سازمان، دکتر عصاره معاون معاونت علمی ریاست جمهوری و تنی چند از روسای موسسات تحقیقاتی و مدیران پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاروزی در سالن جلسات حوزه ریاست پژوهشکده برگزار شد.

ابتدا حجت الاسلام سعیدیان نماینده ولی فقیه در سازمان تات طی سخنانی به اهمیت واقعه غدیر و ضرورت رعایت اخلاق اسلامی در کارها پرداخت و در ادامه دکتر قره یاضی طی سخنانی کوتاه، زیباترین دوران مدیریت خود را دوره مدیریت کنونی برشمرد و اقدامات خود را در زمینه جهت دار کردن تحصیلات تکمیلی و هدفمند کردن تحقیقات پژوهشکده در دوره مسوولیت تشریح کرد.

جلسه معارفه و تکریم با سخنان دکتر نیر اعظم خوش خلق سیما سرپرست جدید پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ادامه یافت.

وی ضمن تشکر از اعتماد دوباره دکتر زند،فراهم کردن زمینه های کاری تحقیقاتی با بستر سازی امکانات جانبی و ارتباط موثر با موسسات تحقیقاتی و دانشگاه ها و مراکز مهم داخلی و بین المللی را از مهمترین برنامه های خود برشمرد.

در انتهای این مراسم دکتر اسکندر زند معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی سخنان خود را با تشکر از دکتر خوش خلق سیما بابت زحمات فراوان در هیات ممیزه سازمان آغاز و وی را فردی لایق، با درایت و توانمند و با حمایت حداکثری محققان پژوهشکده دانست.

زند شرایط تحریم کشور را بهانه ای دانست تا به خود آمده و در این شرایط به فکر پیشرفت و خود اتکایی بیشتر بیفتیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در شرایطی که دستخوش تغییرات وسیع اقلیمی هستیم، کشور نیاز به تحقیقات بیشتری و گسترده تری دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت کاربردی کردن و تجاری سازی طرح های تحقیقاتی و تقویت برون داده تاکید کرده و با انتقاد از کمی شدن مجموعه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بر چابک سازی سازمان و ضرورت صرفه جویی در هزینه های نگهداری تاکید کرد.

رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با انتقاد از افزایش مطالبات و عدم ظرفیت پاسخگویی به این حجم مطالبات در سطح سازمان به تغییر رویکرد کشور در شرایط پساتحریم و قطع وابستگی صرف به فروش نفت اشاره کرد و بر ضرورت برنامه ریزی مدون مدیران مجموعه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بر ارائه راه حل های عملی در شرایط پساتحریم تاکید کرد.

زند در پایان ضمن تاکید بر استفاده از محققین تاثیر گذار کشاورزی و پرهیز از هرگونه سیاسی کاری به تشریح اولویت ها و برنامه ریزی صحیح پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی به عنوان چتری برای سایر موسسات همکار اشاره کرده و بر ضرورت تحقیقات هدفمند و بازارطلبانه این پژوهشکده و تبدیل ایده و فکر به سرمایه را مهم برشمرد.

در پایان این مراسم ضمن اهدای لوح تقدیر به آقای دکتر قره یاضی در مدت ریاست پژوهشکده، حکم انتصاب دکتر نیر اعظم خوش خلق سیما توسط دکتر اسکندر زند معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تقدیم شد.

نیر اعظم خوش خلق سیما پیش از این علاوه بر مسولیت مشاور معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و مسولیت دبیرخانه هیات ممیزه سازمان مذکور عهده دار مسولیت های مهمی چون معاون برنامه ریزی و پشتیبانی و قائم مقام پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی بوده است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8264 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۲ مهر بازدید: 2655 ساعت: 8:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توضیحاتی درباره پیشگیری از ابتلا به چاقی و اضافه وزن ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
2 پاستوریزاسیون شیر خام با سامانه نانویی محققان کشور ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
3 صید میگوی صورتی در شمال غرب خلیج‌فارس ممنوع شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
4 آفت پسته طغیان نکرده است/ باغات تحت کنترل هستند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
5 برندهای پرمصرف تصفیه آب خانگی بررسی می شوند ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۴ مهر
6 کاهش سن ابتلا به دیابت/ 65 درصد تهرانی‌ها دچار اضافه وزن و چاقی ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۲ مهر
7 کم شدن سن ابتلا به دیابت در کشور ۱۳۹۳ شنبه ۱۰ خرداد
8 کمتر از 5 درصد دانش‌آموزان دچار کمبود ید هستند ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ خرداد
9 نگاهی به غذا و تغذیه از منظر اسلامی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۱ فروردين
10 راه‌های افزایش تولید شیر و گوشت با ظرفیت‌های موجود ۱۳۹۲ جمعه ۲۹ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزی پای ثابت سلامتی بارها درباره فواید سبزی‌جات و اهمیت مصرف آن‌ها مطا...

  روغن‌ ماهی و زیتون برای سلامت قلب و عروق مفیدند کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: روغن ماهی...

  سردرد با این خوراكی‌ها برای خیلی از كسانی كه سردردهای مداوم یا میگرن دارن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویتامینی برای پیشگیری از آنفلوانزا همه‌ی ما می‌دانیم که بدن مان به ویتامین D نیاز دارد تا در سلامت کامل باشد. اما سۆال اینجاست به چه میزان ویتامین D نیاز داریم و از چه راهی باید تأمین بشود؟ در این مطلب به این سۆالات جواب می‌دهیم.
انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.
حقایقی عجیب درباره چاقی متخصصان سلامت می‌گویند عوامل چاقی در بین افراد فراتر از بی‌تحرکی و پرخوری است اما با این حال مصرف مواد خوراکی ناسالم مانند مواد قندی و نداشتن فعالیت بدنی قطعات اصلی پازل چاقی هستند.
فواید و معایب مصرف گوشت بوقلمون یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت بوقلمون در مقایسه با گوشت مرغ ارزش غذایی بالاتری ندارد و مصرف آن به بیماران قلبی توصیه نمی‌شود.