شیرینی های نوروزی/
نان پنجره‌ای به شیوه نوروزی


لقمه: از قدیم الایام، نان پنجره ای را خانم های خانه در ایام نوروز برای پذیرایی از مهمانانشان تهیه می کردند. در روزگار کنونی هم هستند افرادی که هنوز این شیرینی را در خانه تهیه می کنند.

مواد اولیه :


نشاسته گل وآرد سفید از هر کدام 75 گرم
تخم‌مرغ پنج عدد
آرد برنج سه قاشق سوپخوری
پودر پسته برای تزئین به میزان لازم
گلاب چهار قاشق سوپخوری
هل به میزان لازم
روغن برای سرخ كردن و مقداری كه روی قالب را بگیرد




طرز تهیه:
اول نشاسته گل را با گلاب حل كرده بعد تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی به مواد اضافه كنید. آرد سفید و آرد برنج را كم‌كم به داخل مواد بریزید اگر كمی سفت بود گلاب اضافه كنید بعد از صافی رد كرده سه ساعت استراحت دهید. روغن را داغ كرده قالب را در روغن داغ بگذارید سپس قالب را در مواد فرو ببرید و بعد در روغن داغ كمی تكان دهید مواد از قالب‌ها جدا می‌شود و در توری گذاشته تا روغن اضافی آن خارج شود همین كار را تكرار كنید بعد در ظرف مناسبی چیده و روی آن پودر قند و پودر پسته بپاشید.

نكته: این شیرینی روی گاز درست می‌شود.
پودر قند الك ‌شده را همراه هل روی نان پنجره‌ای با الك به صورت گردی بپاشید.




کد: 834 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۲۹ اسفند بازدید: 10361 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 «نوروز» با حضور علی نصیریان کلید خورد/ یک رئالیسم جادویی درباره نوروز ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
4 دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
5 محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
6 آشنایی با نکات تغذیه‌ای رمضان نوروزی ۱۴۰۲ دوشنبه ۷ فروردين
7 پلمپ ۶۱۲ مرکز غیر بهداشتی در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۸ اسفند
8 استقبال نوروزی موزه ویکتوریا و آلبرت لندن با غذاهای ایرانی ۱۳۹۹ جمعه ۲۹ اسفند
9 سفرهای نوروزی موج جدید کرونا را در پی خواهد داشت/واکسن ایرانی از روسی برتر و رایگان است ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند
10 مواجهه مردم با خرید شب عید چگونه است/ توزیع کالاها توسط کاسبان امین ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند
11 ۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رعایت نکاتی برای پیشگیری از پوسیدگی دندانِ کودکان پایگاه خبری لقمه: پوسیدگی دندان از جمله اپیدمیهای ...

  تلخی مرض قند را با آموزش شیرین كنید لقمه: این شعار جهانی اتفاقا در كشور ما مصداق‌های خ...

  چرا صورت پف می کند عوامل مختلف روحی، هورمونی، جسمانی و تغذیه ای می تو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با خوراکی های شادی آور! خواب کافی، خندیدن، گذراندن زمان با افراد شاد و مدیتیشن، همگی می توانند به شاد کردن افراد کمک کنند. اما علم نشان می دهد که ما می توانیم با خوردن برخی مواد خوراکی شادتر و خوشحال تر باشیم.
کنترل اشتها با روشهای ساده خیلی وقت‌ها افراد از اینکه نمی‌توانند اشتهای خود را مهار کنند، کلافه می‌شوند.
جینسنگ چیست؟/ چرا اینقدر مهم شده است/جینسنگ و کاهش وزن یکی از جدیدترین خبرهای تغذیه‌ای که امروزه به گوش می‌رسد اندر خواص جینسنگ است؛ با این همه خبرهای مختلف ممکن است به این فکر بیفتید که واقعاً این جینسنگ برای چه خوب است؟ و یا این که اصلاً این جینسنگ (Ginseng) چیست؟
آیا شما هم به متخصص تغذیه مراجعه خواهید کرد؟ صرف نظر از وزن و ویژگی های جسمانی، عوامل چندی امکان مراجعه افراد به متخصصان تغذیه یا استفاده از رژیم های غذایی خاص را افزایش می دهد که از جمله آنها می توان به عوامل اجتماعی، روانشناختی و بیولوژیک اشاره کرد.