دلیل اختلاف قیمت غذا در رستوران‌های بالا و پایین شهر


پایگاه خبری لقمه: به گفته رییس اتحادیه رستوران‌داران و سلف سرویس تهران، قیمت غذاهای مشابه در رستوران‌های پایین شهر با بالای شهر متفاوت بوده که البته این موضوع به دلایل مختلفی مربوط است

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سید علی اصغر میرابراهیمی اظهار کرد: هر رستوران براساس کیفیت و موادی که در غذاهای خود استفاده می‌کند، آنالیز قیمت‌های خود را به اتحادیه ارائه می‌دهد و ما پس از بررسی‌های لازم قیمت آن را تعیین و نهایی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه نظارت های لازم بر روند قیمت گذاری غذا در رستوران‌ها و اجرای آن ها صورت می‌گیرد گفت: در حال حاضر در رده‌بندی رستوران‌ها سه نوع درجه‌بندی داریم که فاکتورهای مختلفی در این زمینه تاثیرگذار است.

وی همکف بودن، دکور و طراحی، متراژ، نبش خیابان اصلی بودن، داشتن پارکینگ و فاکتورهای دیگر را از عواملی دانست که در تعیین نوع درجه رستوران تاثیرگذار است.

میرابراهیمی با بیان اینکه یکی از فاکتورهایی که در درجه یک بودن رستوران ها نقش مهمی دارد، قرار داشتن آن ها در طبقه همکف است بیان کرد: به عنوان مثال رستوران‌های درجه یک در زیرزمین قرار ندارند.

وی گفت: در حال حاضر حدود 300 رستوران درجه یک در شهر تهران داریم که البته این تعداد به جز شهر ری و شمیرانات است و تعداد 400 رستوران درجه3 نیز داریم.

طرح ستاره‌دار کردن رستوران‌ها متوقف شد

رییس اتحادیه رستوران‌داران و سلف سرویس تهران با بیان اینکه یکی از پرطرفدارترین اماکنی که توجه شهروندارن را به خود جلب می‌کند، بی‌تردید به رستوران ها و غذاخوری های شهر ارتباط پیدا می‌کند، درباره طرح ستاره‌دار کردن رستوران‌ها نیز گفت: این طرح متوقف شد و به دلایل مختلف سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با این موضوع موافقت نکرد.

وی پیش از این گفته بود که قرار است تهران به عنوان آزمایشی در این طرح پیش قدم باشد و در صورت موفقیت‌آمیز بودن آن به سایر استان ها نیز تسری یابد.

به گفته میرابراهیمی، رستوران های متقاضی شرکت در طرح ستاره‌دار شدن باید مبلغ شش میلیون تومان به عنوان هزینه بازرسی و سایر هزینه ها پرداخت می‌کردند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

 


نقل از :ایسنا

کد: 8464 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۱۴ آذر بازدید: 2303 ساعت: 9:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
4 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
5 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
6 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
7 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
8 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
9 نکات مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
10 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
11 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص کاکائو را بشناسید نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، کاکائو برای حفظ...

  استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی...

  توصیه‌های سازمان مدیریت بحران تهران برای پیشگیری از تب دنگی پایگاه خبری لقمه: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک روز گشت با تعزیراتی ها پایگاه خبری لقمه: خودرو گشت مشترک تعزیرات از خیابان مطهری راه می افتد و ماموران تعزیرات تلفنی با ماموران دیگر از جمله نماینده اصناف قرار می گذارند تا جایی در ستارخان همدیگر را ببینند.
غذای ایرانی در چهار گوشه جهان ایرانی‌ها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمی‌دارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف می‌كنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن‌ ممالك را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم كنند.
مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب دستگاه گوارش می‌شود یک فوق تخصص گوارش کودکان با اشاره به اینکه عدم درمان خونریزی‌های گوارشی کودکان تاثیرات سوئی بر رشد و وضعیت قلبی آنان دارد، گفت: مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب به مخاط دستگاه گوارش خواهد شد؛ بنابراین کودکانی که زمینه آلرژی‌های غذایی دارند در صورت مصرف شیر گاو، دچار خونریزی‌های گوارشی می‌شوند.
اسرار خوراكی ها در این مطلب با برخی از خواص ماش+بادام و دارچین آشنا می شوید.