بهداشت پرورش میگو با حساسیت بیشتری رعایت می شود/تولید میگوی پرورشی در کشور به 16 هزارتن رسید


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهداشت و بیماری های آبزیان سازمان دامپزشکی کشور گفت: با توجه به بروز بیماری لکه سفید موارد بهداشتی در همه مراحل تکثیر و پرورش میگو با حساسیت بیشتری انجام خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه،  «امرالله قاجاری» افزود: موارد بهداشتی باید در همه مراحل تکثیر و پرورش میگو شامل تولید با ورود مولدها، آماده سازی و ارتقای شرایط بهداشتی مرکزهای تکثیر میگو، نظارت بر آماده سازی اولیه مزرعه های پرورشی، نمونه برداری و انجام آزمایش ها از بچه میگوهای تولید شده، نظارت بر ذخیره سازی میگو طبق دستورالعمل ها، الزام به رعایت زمان و دوره پرورش میگو، اجرای نظام مراقبت از بیماری های میگو بویژه لکه سفید ویروسی در مرکزهای تکثیر و مزرعه های پرورشی با دقت بیشتر انجام شود.
وی گفت: با توجه به بروز بیماری لکه سفید میگو در استان بوشهر، مقرر شد با برگزاری نشستی با تکثیرکنندگان و پرورش دهندگان میگو برنامه ریزی مدون بهداشتی و قرنطینه ای برای سال آینده داشته باشیم.
قاجاری ادامه داد: به دلیل سرد شدن هوا، کانون های جدید بیماری به وجود آمد اما خوشبختانه با اقدام های مناسب، بخش زیادی از میگو برداشت شد اما تلفات در برخی مزرعه ها افزایش یافت و خسارت هایی نیز به این بخش وارد شد.
قاجاری پیش از این گفته بود: بیماری لکه سفید میگو سال 1381 خورشیدی برای نخستین بار در کشور گزارش شد و استان های خوزستان، بوشهر و سیستان و بلوچستان را درگیر کرد.
به گفته «ارسلان قاسمی» مدیرعامل اتحادیه تکثیر و پرورش صادرات آبزیان کشور، پارسال میزان کل تولید میگوی پرورشی در کشور به 16 هزارتن رسید و پیش بینی می شد امسال این میزان به 20 هزارتن برسد اما شیوع بیماری لکه سفید این میزان را کاهش داده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 8614 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي بازدید: 2130 ساعت: 9:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
2 طرز تهیه ساندویچ میگو ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
3 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
4 صید میگو در هرمزگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
5 هشدار درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
6 افزایش 31 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
7 افزایش بیش از 47 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
8 ساماندهی صادرات صیفی و لبنیات ایران به روسیه ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
9 با آب آرتیشو کبد خود را پاکسازی کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
10 صید میگوی صورتی در شمال غرب خلیج‌فارس ممنوع شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
11 طرزتهیه پیاز سوخاری حلقه ای ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نتایج خودداری دانش‌آموزان از خوردن صبحانه چیست؟ یك متخصص تغذیه با بیان اینكه گرسنگی تنها روی حافظه...

  پوست خوب غذای خوب می‌خواهد همه مردم دوست دارند پوستی شاداب، شفاف و جوان داشته...

  در مسافرت از خوردن غذاهای کنسروی اجتناب کنید وقتی با وفور سبزیجات و میوه های تازه روبرو هستیم چ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با مواد غذایی که کمتر از 100 کالری دارند برای اینکه بدانید مواد غذایی هم هستند که کمتر از 100 کالری دارند و در روند کاهش وزن تان موثر است، این لیست را معرفی می کنیم.
بفرمایید دسرهای سبزیجاتی اگر نگران قند خون تان هستید، دنبال راهی برای افزایش سبزیجات مصرفی‌تان می‌گردید و نمی‌خواهید قند و چربی زیادی مصرف کنید اما درعین‌حال عاشق دسر هستید می‌توانید سبزیجات را دریابید.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
نگاهی به مفهوم امنیت غذایی و ایمنی غذا افشین اسماعیلی فر – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی