پیشگیری از بیماری‌های قلبی/از این روغن‌ها دوری کنید


پایگاه خبری لقمه: تحقیقات نشان داده است آشپزی با برخی از روغن‌ها باعث تولید مواد شیمیایی سرطان‌زا و سمی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، محققان نشان داده‌اند آشپزی با روغن‌های گیاهی مواد شیمیایی سمی تولید می‌کند که منجر به سرطان و سایر بیماری‌ها می‌شود. نتایج مطالعات متعددی نشان داده است که روغن‌هایی که سرشار از چربی‌های اشباع‌ نشده‌ است مانند روغن ذرت و روغن آفتابگردان برای سلامتی بهتر از چربی‌های اشباع است که در محصولات حیوانی و روغن نارگیل وجود دارد.
تحقیقات حاکی از آن است که حرارت دادن به روغن‌های حیوانی باعث تراکم زیاد مواد شیمیایی به نام آلدئید‌ها می‌شود که منجر به بیماری‌هایی همچون سرطان، مشکلات قلبی و زوال عقل می‌شود. مطالعه‌ای دیگر نشان داده است که یک وعده غذایی معمولی از ماهی و چیپس که با روغن‌های گیاهی سرخ می‌شود  ۱۰۰ تا ۲۰۰ برابر بیشتر حاوی آلدئید سمی است. در مقابل، حرارت دادن کره و روغن زیتون مقادیر بسیار کمتری از آلدئید‌ها را تولید می‌کند. روغن نارگیل کمترین مقدار از مواد شیمیایی را تولید می‌کند.
مطالعات و تحقیقات متعددی تولید مواد شیمیایی سمی بر اثر حرارت دیدن روغن را بررسی کرده‌اند و به این نتیجه رسیده‌اند که روغن‌های حرارت‌دیده می‌تواند تاثیرات بسیار زیادی بر روی بدن و هم‌چنین مغز داشته باشد. روغن‌های گیاهی به علت سرشار بودن از اسیدهای چرب امگا ۶ باعث کاهش اسیدهای چرب امگا ۳ در مغز می‌شوند. اگر شما مقدار خیلی زیادی روغن آفتابگردان و ذرت استفاده کنید، مغز شما مقدار بسیار زیادی امگا ۶ جذب می‌کند و به‌‌ همان مقدار امگا ۳ دفع می‌کند.
تحقیقات نشان داده‌اند غذاهایی که سرشار از چربی‌های اشباع‌ هستند بهتر است کمتر استفاده شوند و یا با غذاهایی که چربی کمتری دارند جابه‌جا شوند. چربی‌های اشباع کلسترل را بالا برده و امکان ابتلا به بیماری‌های قلبی را به‌ شدت افزایش می‌دهد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 8616 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي بازدید: 2018 ساعت: 10:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
3 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
4 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
7 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
8 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
9 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
10 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
11 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک برنامه غذایی برای بهبودیافتگان کرونایی پایگاه خبری لقمه: اشتهای بسیاری از بیماران کرونایی...

  شكر، ماده سمی از آب درآمد البته مصرف مقادیر بسیار كم شكر هیچ مشكلی ندارد اما...

  چرا باید شیرینی و کیک را در خانه پخت؟ حتما می‌دانید كه قند و شیرینی زیاد برای شما بد است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای آلوده‌ای که سر از سفره‌های مردم درآورده‌اند «وجود روغن پالم در شیر به اثبات رسیده و گزارش آن نیز به رئیس جمهور داده شده است.» این سخن وزیر بهداشت در حاشیه همایش تغذیه با شیر مردم هرچند که نگران کننده بود، اما گویی حکایت از اتفاق تازه ای نداشت.
ترین های اقتصادی سال ۱۴۰۰/ افت و خیز قیمت کالاهای اساسی پایگاه خبری لقمه: نوسانات بازار کالاهای اساسی،افزایش قیمت جهانی مواد غذایی،چالش های ایجاد شده در صادرات محصولات کشاورزی و تبعات حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای بخش،از جمله مهم ترین اخبار حوزه کشاورزی در سالجاری بود.
حد مجاز مصرف ویتامین D اولین مطالعه در زمینه عوامل غلظت ویتامین D و پارامترهای آن توسط محققان فرانسوی انجام شد.
دو عامل بروز سرطان روده شناخته شد تحقیقات اخیر محققان دانشگاه جورجیا نشان می دهد که عدم مصرف فیبر کافی در رژیم غذایی و مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک، مهمترین عوامل بروز سرطان روده هستند.