تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند


مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتری دارد به شرطی که درست استفاده شود.

به گزارش لقمه، کارشناس بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص مایکروویو و تشعشعات آن گفت: دستگاه مایکروویو که در پخت غذا مورد استفاده قرار می گیرد، یک دستگاه نوسان ساز است که در فرکانس های مایکرو تولید پرتو می کند و قرار گرفتن در معرض این تشعشعات به آسیب های قابل توجهی منجر می شود.
علی گورانی در گفتگو با رادیو ایران گفت: افراد عادی درموقع روشن بودن مایکروویو حتی با وجود سالم بودن دستگاه بهتر است یک متر از آن فاصله بگیرند؛ اما افراد خاص مانند زنان باردار، سالمندان، کودکان و گروه های آسیب پذیر باید این فاصله را بیشتر کنند.
وی به دستگاه نوسان ساز قلب اشاره کرد و گفت: دستگاه مایکروویو سبب اختلال در کار دستگاه نوسان ساز قلب می شود و بیمارانی که این دستگاه در قلب انها قرار داده شده، بهتر است در هنگام روشن بودن مایکروویو از آن فاصله بگیرند.
گورانی ظروف شیشه ای را برای استفاده در مایکروویو مناسب دانست و افزود: از میان وسایلی که برای استفاده در مایکروویو توصیه می شود، ظروف شیشه ای ارجحیت بیشتری دارد زیرا هم از نظر بهداشتی و هم ایمنی مناسبترند.

به گفته وی، مایکرویو پس از پخت غذا و خارج کردن آن از دستگاه، اشعه را در خود نگهداری نمی کند و در مقابل سیستم های سنتی پخت غذا ارجحیت بیشتری دارد، به شرطی که درست استفاده شود.
گورانی به افراد توصیه کرد: در هنگام استفاده از مایکروویو باید از سالم بودن آن اطمینان حاصل کنند زیرا مانند هر وسیله دیگری قطعات آن مدتی پس از استفاده، مستهلک شده و سبب نشست اشعه می شود.


نقل از : ایصدا

کد: 892 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۱ فروردين بازدید: 5987 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حفظ منابع غذایی از آفات با امواج مایکروویو ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
2 روش پخت سوپ جو در ماکروویو ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
3 مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ مرداد
4 مصرف شکلات باعث بروز آکنه می شود ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
5 آیا شایعات سرطان‌زا بودن مایکروفر درست است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
6 قارچ سرخ کرده ارزش غذایی دارد یا قارچ آب پز؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
7 حفظ ارزش غذایی قارچ با بهترین روش پخت ۱۳۹۵ شنبه ۳۰ بهمن
8 بیل گیتس با این تبلیغ ثروتمند شد ۱۳۹۵ شنبه ۹ بهمن
9 این چیزها را نباید در مایکروویو قرار دهیم ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ فروردين
10 آشنایی با روش تهیه پیتزا رولتی با مایکروویو ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ دي
11 روش تهیه گراتن چیپس و مرغ در مایکروفر ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان پیش دیابت با کلم بروکلی پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که ترکی...

  16 ماده‌ غذایی پاییزی برای لاغری مسلماً هیچ ماده‌ی غذایی معجزه آسایی وجود ندارد که ...

  حفظ تعادل وزن با مصرف میوه مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد که استفاده از م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 آب‌میوه‌ای که قندشان از نوشابه هم بیشتر است شکر موجود در آب‌میوه یکی از دلایل اصلی فاسد شدن دندان‌ها در کودکان است و قند برخی از آب‌میوه‌های موجود در سوپرمارکت‌ها بیشتر از قند نوشابه‌ها است.
نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.
چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟ بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج خود رسیده و هشدارهای اهالی سلامت کشور را در پی داشته است.
۹ چیزی که تیروئیدتان را تهدید می کند بحث در مورد ترکیبات شیمیایی، یک موضوع تخصصیه. اما چاره ای نیست برای حفظ سلامت باید بخشی از این مواد رو شناخت. از جمله این ترکیبات پرفلورنیته (PFCS) . این ماده نوعی فلورید شیمیایی با ویژگی های منحصر به فرده.