طرز تهیه رشته پلو


لقمه: رشته پلو یکی از انواع غذاهای ایرانی است که معمولاً آن را با مرغ یا گوشت قلقلی تهیه می کنند.

مواد اولیه:


برنج     سه پیمانه
رشته پلویی    نصف پیمانه
نخودپخته‌شده و کشمش بی دانه و پیاز داغ   از هر کدام یك پیمانه
گوشت    چرخ‌كرده 400 گرم
پیاز رنده‌شده    یك عدد
آرد    چهار قاشق غذاخوری
خرمای هسته‌گرفته     150 گرم
نمك، فلفل و زعفران و روغن یا کره    به میزان لازم



طرزتهیه:

گوشت چرخ‌كرده را به همراه پیاز رنده‌شده ورز دهید. نمك و فلفل اضافه نموده به صورت گلوله‌هایی كوچك در آورده و در آرد سفید غلتانده و در روغن سرخ كنید و كنار بگذارید.

در یك قابلمه، آب را به جوش آورده و برنج خیس شده را اضافه كنید در اواخر پخت رشته و نخود را اضافه نموده آبكش كنید. سپس گوشت‌ها را لابه‌لای برنج قرار داده و زعفران دم‌كرده را در گوشه‌ای از برنج اضافه كرده و سپس دم كنید.

خرما و كشمش را با در مقداری كره تفت داده و همراه پیازداغ غذا را تزئین كنید.




کد: 902 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۰ مرداد بازدید: 12338 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
4 روشهای طلایی خانگی برای پاک کردن انواع لکه چسب از روی لباس ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
5 صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
6 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
7 آیا گرانی نان به تهران هم می رسد؟/ تغییر قیمت نان از سوی استاندارها ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
8 اعلام قیمت جدید انواع میوه و سبزیجات در بازار ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
9 وزیر جهاد کشاورزی با اعزام ناظرین بهداشتی به کشورهای صادرکننده گوشت موافقت کرد ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
10 امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
11 طرز تهیه شربت گل محمدی ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کودکان به نوشیدن چای عادت نکنند کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: ع...

  عوامل پرخوری را بشناسید !!!! آیا تا به حال به ترفند رستوران‌دارها، فکر کرده‌اید...

  6 ماده‌ی غذایی مرتبط با تب یونجه در بیماری تب یونجه نه پای یونجه در میان است و نه ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت