صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
>
طرز تهیه رشته پلو
طرز تهیه رشته پلو
لقمه: رشته پلو یکی از انواع غذاهای ایرانی است که معمولاً آن را با مرغ یا گوشت قلقلی تهیه می کنند.
مواد اولیه:
برنج سه پیمانه
رشته پلویی نصف پیمانه
نخودپختهشده و کشمش بی دانه و پیاز داغ از هر کدام یك پیمانه
گوشت چرخكرده 400 گرم
پیاز رندهشده یك عدد
آرد چهار قاشق غذاخوری
خرمای هستهگرفته 150 گرم
نمك، فلفل و زعفران و روغن یا کره به میزان لازم
طرزتهیه:
گوشت چرخكرده را به همراه پیاز رندهشده ورز دهید. نمك و فلفل اضافه نموده به صورت گلولههایی كوچك در آورده و در آرد سفید غلتانده و در روغن سرخ كنید و كنار بگذارید.
در یك قابلمه، آب را به جوش آورده و برنج خیس شده را اضافه كنید در اواخر پخت رشته و نخود را اضافه نموده آبكش كنید. سپس گوشتها را لابهلای برنج قرار داده و زعفران دمكرده را در گوشهای از برنج اضافه كرده و سپس دم كنید.
خرما و كشمش را با در مقداری كره تفت داده و همراه پیازداغ غذا را تزئین كنید.
کد:
902
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ سه شنبه ۱۰ مرداد
بازدید:
12338
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2
گسترش تولید ماشینآلات صنایع غذایی در یک شرکت دانشبنیان
۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3
قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و ترهبار ۵ آذر
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
4
روشهای طلایی خانگی برای پاک کردن انواع لکه چسب از روی لباس
۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
5
صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
6
اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
7
آیا گرانی نان به تهران هم می رسد؟/ تغییر قیمت نان از سوی استاندارها
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
8
اعلام قیمت جدید انواع میوه و سبزیجات در بازار
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
9
وزیر جهاد کشاورزی با اعزام ناظرین بهداشتی به کشورهای صادرکننده گوشت موافقت کرد
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
10
امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
11
طرز تهیه شربت گل محمدی
۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
کودکان به نوشیدن چای عادت نکنند
کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: ع...
عوامل پرخوری را بشناسید !!!!
آیا تا به حال به ترفند رستوراندارها، فکر کردهاید...
6 مادهی غذایی مرتبط با تب یونجه
در بیماری تب یونجه نه پای یونجه در میان است و نه ا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نکاتی برای خرید سرویس قاشق و چنگال
برای ما آدم های امروزی، اینکه غذا را در چه ظرفی و با چه وسیله ای صرف کنیم، اهمیتی به اندازه خود غذا دارد.
افزایش ریزش مو با چه خوراکیهایی اتفاق میافتد
یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه رفتارهای نادرستی در بین افراد وجود دارد که باعث بروز ریزش موی غیرطبیعی در افراد میشود، گفت: یکسری عادات تغذیهای و رفتاری در مردم رواج یافته که به صورت ناآگاهانه انجام میشود و این امر باعث افزایش شمار بیمارانی که به علت ریزش مو به مطب پزشکان مراجعه میکنند، شده است.
بهترین زمان مصرف آب میوه
آبمیوههای تازه سرشار از انواع ویتامینها و املاح هستند و ارزش غذایی بالایی دارند.
خوراکیهایی که باید سرد مزاجها بخورند
یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مزاج سرد دارند بیشتر درونگرا و سفید پوست هستند.این افراد بهتر است غذاهای آبکی و سنتی بیشتر بخورند و از مصرف فستفود بپرهیزند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است