لقمه: ما در این مطلب نحوه فیله کردن ماهی را به شما آموزش می دهیم.1 - ابتدا ماهی را از یک طرف بر روی تخته گوشت بگذارید.2 - باله پشت آبشش را پیدا کنید.3 - چاقوی خود را پشت باله قرار داده و به سمت انتهای ماهی ببرید. هنگامی که این برش را انجام می دهید، باید چاقو و برش در امتداد ستون فقرات باشد و باید گاهی ضربه هایی به ستون فقرات وارد کنید. در نظر داشته باشید که این برش را در قسمت دم پایان دهید.نکته مهم: توجه کنید که در این مرحله پوست ماهی را جدا نکنید.4 - در این مرحله تلنگری به گوشت پشت ماهی بزنید و حالا برش را متوقف کنید. دوباره چاقو را بردارید و گوشت ماهی را تا جایی که به استخوان برسید، برش دهید و سپس چاقو را بلند کنید و پوست را بر دارید، در این حالت پوست از گوشت جدا میشود.5 - حالا چاقو را بر دارید و دنده ها را جدا کنید.6 - این مراحل را برای طرف دیگر ماهی نیز اجرا کنید.برگرفته از: WikiHow