مبتلایان به آسم غذاهای آماده به مصرف نخورند یک فوق تخصص آسم و آلرژی با هشدار نسبت به تشدید آسم و آلرژی بهاره با مصرف غذاهای آماده و رستورانی مصرف غذاهای خانگی و غذاهای بدون افزودنی را به مبتلایان توصیه کرد.
عوامل ریفلاکس و تلخی دهان چیست؟ رئیس انجمن بیمار‌ی‌های دهان گفت: اختلالات گوارشی می‌تواند موجب بروز تلخی دهان شود؛ به خصوص در کسانی که ریفلاکس دارند یعنی برگشت غذا از معده به مری و به دهان و به دلیل بازگشت اسید‌ها تلخی را حس می‌کنند . . .
تغذیه مناسب عاملی برای کاهش بیماری‌های سالمندی یک متخصص تغذیه گفت: برنامه غذایی صحیح خطر ابتلا به بیماری‌های شایع دوران سالمندی را کاهش می‌دهد.
مصرف قرص‌های خواب آور، درمان بی‌خوابی نیست رییس مرکز اختلالات خواب شغلی با تاکید بر اینکه درمان بی‌خوابی، خوردن قرص‌های خواب آور نیست، گفت: مصرف خودسرانه داروهای خواب آور، موجب تشدید بی‌خوابی و طولانی شدن مراحل درمانی می‌شود.
آویشن پیری را به تاخیر می‌اندازد یک متخصص اکولوژی گیاهان دارویی و زراعی گفت: از آویشن به دلیل خواص زیاد آن در صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی و آرایشی استفاده‌های متنوعی می‌شود.
نگهداری آجیل در شرایط نامناسب سبب تولید قارچ می‌شود یک کارشناس مواد غذایی گفت: آجیل و خشکبار تنقلاتی هستند که اگر در شرایط نامناسب محیطی چون گرما و رطوبت بالا به‌ مدت طولانی قرار گیرد، آلوده به نوعی قارچ می‌شوند.
آیا تخم‌مرغ درمان آلزایمر خواهد بود؟ محققان آمریکایی به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف منظم تخم‌مرغ می‌تواند از ابتلای زودهنگام به زوال قدرت عقل موثر باشد.
صفحه 172 از 273  اول  قبلی   167    168    169    170    171    172    173    174    175    176    177   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تنظیم غلظت خون با تغذیه استفاده‌ی فراوان از میوه‌ها و سبزی‌های تازه در روز...

  شادابی پوست با پنج اکسیر جوانی زیبایی و جوانی برای همه مهم است.شما میتوانی بدون م...

  میکروب‌های مولد مسمومیت غذایی کدامند؟ غذای مسموم همیشه ناشی از خوردن غذای آلوده به سم نی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...
سفید بودن نان دلیل بر سلامت آن است؟ هرچه سبوس بیشتری از نان گرفته شود، مغز گندم سفید‌تر می‌شود اما نان از نظر مواد مغذی فقیر می‌شود.
چگونه در رژیم گرفتن شکست نخورید؟ رژیم‌هایی که کالری اندکی دارند، در کوتاه مدت باعث کاهش وزن می‌شوند؛ ولی، در طولانی مدت حفظ آن‌ها مشکل است.
چربی‌های شکم را با كمك كدام خوراکی کنیم؟ بررسی مطالعات انجام شده نشان می‌دهد مصرف آووکادو به بهره‌مندی از یک رژیم‌غذایی سالم، افزایش سطح کلسترول خوب، کاهش خطر سندرم متابولیک و کاهش وزن بدن کمک می‌کند.