مصرف زیاد پروتئین حیوانی به اندازه سیگار کشنده است پزشکان آمریکایی هشدار دادند که مصرف مقادیر زیاد پروتئین حیوانی از جمله گوشت و پنیر در دوران میانسالی به اندازه استعمال سیگار کشنده است.
توصیه یک کارشناس تغذیه: آجیل کم نمک خریداری کنید یک کارشناس تغذیه به خانواده‌ها توصیه کرد: برای خرید آجیل پایان سال، آجیل کم نمک را انتخاب کنند.
افزایش قدرت باروری با گیاهان اگر دچار مشکلات هورمونی و بی‌نظمی قاعدگی هستید می‌توانید به گیاهان اعتماد کنید. با ما همراه باشید تا با این گیاهان پرخاصیت آشنایتان کنیم.
هشدارهایی در رابطه با رژ لب رژ لب، به عنوان اولین و مهمترین ابزار آرایشی و بهداشتی شناخته شده است و تا امروز مورد استفاده بانوان قرار می گیرد.
۱۰ نشانه ابتلا به بیماری کلیه بسیاری از افراد به بیماری‌های مزمن کلیوی مبتلا هستند، ولی از این وضع خود خبر ندارند. نشانه‌های اولیه بیماری‌های کلیه، بسیار جزئی و کم اهمیت به نظر می‌رسند و به همین دلیل ممکن است افراد چندین سال با ای . . .
خانواده‌ها از مصرف وایتکس در هنگام خانه‌تکانی خودداری کنند دبیر انجمن پزشکان کودکان ایران با بیان اینکه وایتکس و جوهر نمک جزو خطرناک‌ترین مواد شوینده هستند به پدر و مادرها توصیه کرد تا جایی که ممکن است از وایتکس و جوهر نمک در هنگام خانه‌ تکانی استفاده نکنند. . . .
مصرف نابجای آنتی بیوتیک موجب مقاوم شدن باکتری‌ها می‌شود یک متخصص عفونی با بیان اینکه مصرف آنتی بیوتیک تاثیری در درمان بیماری‌های ویروسی ندارد، گفت: مصرف نابجای آنتی‌بیوتیک سبب مقام شدن باکتری‌ها می‌شود.
صفحه 174 از 273  اول  قبلی   169    170    171    172    173    174    175    176    177    178    179   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این خوراکی‌های باهوش کننده را بشناسید! کارشناس مسئول مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و ...

  هله‌ هوله‌ خوری و بلوغ زودرس در دختران متخصصان در یک بررسی جدید دریافته‌اند که هله‌ هوله ...

  یک خوراکی مفید برای افراد چاق محققان دانشگاه ایلی نویز در مطالعات اخیر خود پی بر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی/ زیاد عدسی نخورید! یک پزشک و محقق طب اسلامی – ایرانی با اشاره به اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی، گفت: برخی از عادت‌های غذایی نادرست منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی می‌شود.
غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.
حد مجاز مصرف ویتامین D اولین مطالعه در زمینه عوامل غلظت ویتامین D و پارامترهای آن توسط محققان فرانسوی انجام شد.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.