کاهش خطر سکته با مصرف کمتر نمک پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر مصرف کمتر نمک برای کاهش بروز سکته های مغزی و قلبی تاکید کرد.
دارچین2 4 خاصیت مهم دارچین برای بدن پایگاه خبری لقمه: در بیماری دیابت با افزایش قند خون پروتین های بدن به طریقه غیر آنزیماتیک با اتصال به گلوکز به شکل گلیکه در آمده و با گذشت زمان موجب بروز تظاهرات دیررس دیابتی میگردند.یکی از مهم ترین ر . . .
بیماران دیابتی‌ از خوردن شیره انگور پرهیز کنند پایگاه خبری لقمه: به گفته یک متخصص تغذیه اگرچه شیره انگور، بدن را تقویت و به رفع ضعف عمومی کمک می‌کند اما مصرف آن بر خلاف ادعای برخی از فروشندگان، برای دیابتی‌ها مضر است و برای افرادی با اضافه وزن بال . . .
«شکلات» بهترین درمان برای سرفه‎های مزمن پایگاه خبری لقمه: تحقیقات نشان داده است مصرف شکلات در درمان سرفه‌های مزمن مؤثرتر از مصرف لیمو و عسل عمل می‌کند.
مصرف صبحانه چرب خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: صبحانه چرب می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را تا حد چشمگیری افزایش دهد و حتی اگر مکرر نباشد تأثیر منفی خواهد داشت.
گارسینیا كامبوجیا: دارویی قابل اطمینان برای كاهش وزن یا خیر؟! پایگاه خبری لقمه: گارسینیا كامبوجیا، یك میوه گرمسیری اندونزیایی است كه به عنوان یك مكمل لاغری مورد توجه قرار گرفته است.
شیر مادر و اهمیت آن پایگاه خبری لقمه: بهترین روش جهت تغذیه با شیر مادر برقراری تماس پوستی با نوزاد بلافاصله پس از تولد و شروع تغذیه با شیر مادر ، بطور مکرر در شب و روز با تعداد وعده های نامحدود در طی 6 ماهه ی اول عمر است . . .
صفحه 2 از 200  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  لاغری و عمر بیشتر با روزی یک مشت آجیل متخصصان تغذیه و سلامت در انگلیس می‌گویند: افرادی ک...

  صحیح و سالم پیر‌ شوید هیچ کس نمی‌تواند از پیری فرار کند، هرچند می‌شود با...

  خواص سرکه بالزامیک سرکه بالزامیک چند سالی است در کشور ما محبوبیت یافت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چطور چاقی را شکست دهیم؟ چاقی عامل بسیاری از بیماری ها ،مثل دیابت،بیماری های قلبی،آرتروز و ... است.اگر معمولا احساس خستگی می کنید با پزشک خود مشورت کنید.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.
مضرات نگهداری گوشت چرخ‌کرده در فریزر کسانی که قصد استفاده از گوشت چرخی را دارند، باید گوشت را به صورت تازه به تازه چرخ کنند و حداکثر تا 3 روز آن را داخل یخچال بگذارند.

حامیان