کافه‌ها؛ جذابیت بزرگ گردشگری در تهران پایگاه خبری لقمه: رییس ستاد گردشگری شهرداری تهران گفت: با توجه به قدمت کافه‌ها در تهران و بار معنایی که در این شهر دارند محفل خوبی برای حوزه گردشگری هستند.
جام‌جهانی قهوه چگونه برگزار می‌شود؟ پایگاه خبری لقمه: آقامحمدخانی، دبیر انجمن ملی خوراک و نوشیدنی ایران گفت: ایرانی‌ها سه دوره در المیپاد قهوه و دو بار در مسابقه جهانی هنر طراحی روی قهوه شرکت کرده‌اند.
ماشین‌سازی بدون دانش روز یعنی درجا زدن….. ما در ایران عادت داریم به نخبگان و خبرگان خود افتخار کنیم و این موضوع در صنعت اغلب در مقابل سواد و تخصص قرار می‌گیرد و باعث دوری از مطالعه و تفکر عمیق می‌شود. گاهی احساس می‌شود حل معادلات مکانیکی و ال . . .
با حضور وزیر ارشاد؛ آشپزخانه مرکزی «ابوتراب 2» در نجف افتتاح شد پایگاه خبری لقمه: آشپزخانه مرکزی «ابوتراب 2» با حضور وزیر ارشاد در نجف اشرف افتتاح شد. این آشپزخانه قرار است بین 20 تا 40 هزار پرس غذا برای زائران ایرانی تهیه کند.
صبحانه چه غذاهایی نخوریم پایگاه خبری لقمه: بدترین گزینه های غذایی برای صبحانه در این مقاله معرفی می شوند که در کمال تعجب برخی از این گزینه ها بسیار محبوب و پر مصرف هستند.
سریال «ایراندخت» از جمعه روی آنتن شبکه یک پایگاه خبری لقمه: مجموعه تلویزیونی «ایراندخت» » از جمعه 31 فروردین ماه روی آنتن شبکه یک می رود.
دبیر سومین جشنواره فیلم سلامت منصوب شد پایگاه خبری لقمه: با صدور حکمی از سوی سیدمحمدهادی ایازی، دبیر سومین دوره جشنواره فیلم سلامت منصوب شد.
صفحه 217 از 593  اول  قبلی   212    213    214    215    216    217    218    219    220    221    222   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از مصرف لبنیات پرچرب بپرهیزید یک متخصص تغذیه ضمن تاکید بر اصلاح الگوی غذایی، بر ...

  خواص انار در طب سنتی این میوه كه از آن به عنوان میوه ای بهشتی یاد میشود...

  سالمندان چه میزان موادمعدنی نیاز دارند؟ پایگاه خبری لقمه: مواد معدنی یا املاح برای عملکرد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت