صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
اخبار اسلاید
ویتامین B5 را فراموش نکنید
ویتامین B5 یکی از ویتامینهای مهم و حیاتی برای حفظ سلامت بدن است.
آشنایی با چند ریزه کاری مهم در آشپزی
آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. در این مطلب به بعضی از نکات مهم آشپزی اشاره می شود.
طرز تهیه شکلات خانگی به روش ساده
با روش زیر می توانید خیلی آسان و سریع 64 قطعه شکلات خوشمزه تهیه کنید.
اعلام مراکز فعال خونگیری انتقال خون تهران در اربعین حسینی
آدرس و ساعت کار مراکز فعال خونگیری انتقال خون تهران در اربعین حسینی اعلام شد.
هــویج پلو با مـرغ؛ غذای نذری متفاوت
اگر می خواهید غذایی متفاوت برای نذری تان تهیه کنید، روی این غذای خوشمزه حساب باز کنید.
آشنایی با زمان مصرف ویتامینها و مکملها
مصرف مکملهای ویتامین آداب خودش را دارد. شما نمیتوانید در هر ساعت از روز و به هر شکل که خواستید ویتامین را مصرف کنید.
اشتباهات رایج در سفرههای ایرانی/ زیاد عدسی نخورید!
یک پزشک و محقق طب اسلامی – ایرانی با اشاره به اشتباهات رایج در سفرههای ایرانی، گفت: برخی از عادتهای غذایی نادرست منجر به بیماریهای قلبی و عروقی و گوارشی میشود.
صفحه 453 از 594
اول
قبلی
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
5 خوردنی كاهشدهنده درد
پنج ماده غذایی در كاهش التهاب و درد در تمام بدن مؤ...
آب انار واقعا خون را تصفیه میکند؟
از نظر طب سنتی، بسیاری از نوشیدنیها در پاکسازی خو...
میوهها و سبزیجات را چگونه سالم نگهداریم؟
سبزیها و میوهها به دلیل برخورداری از انواع ویتام...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
10 روش بین المللی لاغر شدن
همه آن هایی که اضافه وزن دارند و به سلامت خودشان اهمیت می دهند؛ احتمالا با یک قصه پُرغصه دست به گریبان هستند: رژیمی برای کاهش وزن!
اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور
وزارت جهاد کشاورزی معتقد است، عطش بازار تراکتور به عرضه پایین برمیگردد اما وزارت صنعت، معدن و تجارت در این خصوص میگوید، بین آمار نیاز بازار و تقاضا اختلاف وجود دارد.
آیا این هشت خاصیت لیمو عمانی را می دانید؟
پایگاه خبری لقمه: لیمو عمانی یک ماده غذایی رایج در بیشتر آشپرخانههای عربی و آسیایی است که دارای فواید فوقالعادهای برای سلامت جسم است.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟
یکی از نکتههای مهمی که میتواند نشاندهنده کهنه بودن مرغ باشد، بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر میخواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بالهای آن شروع میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است