مواد لازم: بادنجان : 2 عدد آرد : به میزان لازم تخم مرغ : یک عدد آب یا شیر : یک قاشق غذاخوری نمک، فلفل و روغن : به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا بادنجان ها را شسته و پوست بگیرید و آنها را به صورت حلقه حلقه برش دهید. سپس رویشان نمک پاشیده و بگذارید به مدت یک ساعت بماند، آنگاه آنها را بشویید و داخل آبکشی بریزید تا آبشان برود. در این مرحله تخم مرغ، آب، نمک وفلفل و یک قاشق آب یا شیر را در ظرفی ریخته وخوب با هم مخلوط کنید. در مرحله آخر روغنمایع را در ماهیتابه ریخته و بگذارید داغ شود، آنگاه حلقههای بادنجان را در مخلوط تخم مرغ بزنید و همچنین در آرد بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
بازگشت به صفحه نخست