صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
لقمه گزارش میدهد؛
تب کریمه کنگو را چطور ریشهکن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری
پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری هایی که در این فصل بروز می کنند هستیم اما یکی از مهلک ترین آنها تب کریمه کنگو است که با رعایت موارد و نکات بهداشتی و تغذیه ای قابل کنترل است.
استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها
پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار کرد: نمک اصلی ترین علت افزایش فشار خون است.
دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی
پایگاه خبری لقمه: چندین محرک برای گرسنگی وجود دارند که از مواردی آشکار مانند غذا خوردن ناکافی تا مواردی پیچیدهتر را شامل میشوند.
بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟
پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت از بهترین مواد خوراکی برای بازکردن روزه در افطار و مهمترین توصیه ها در ماه رمضان سخن گفت.
محققان امریکایی مشخص کردند؛
امکان جلوگیری از سرطان کبد با مصرف گوجه فرنگی
پایگاه خبری لقمه: بر اساس نتایج به دست آمده در تحقیقات، مصرف گوجه فرنگی می تواند به کاهش ابتلا به بیماری کبد چرب، التهاب و سرطان کبد کمک کند.
قابل توجه افراد دیابتی؛
این ویتامین قند خون را کاهش میهد
پایگاه خبری لقمه:تحقیقات نشان می دهد مکمل ویتامین C می تواند با کاهش میزان قندخون افزایش یافته در طول روز برای افراد دیابتی مفید باشد.
یافتههای جدید درباره ویتامین D و سالمندان
پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد مکمل های ویتامین D برای سالمندان و برای حفظ سلامت استخوان آنها فایده ندارند.
صفحه 19 از 173
اول
قبلی
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
نمک دریا را جایگزین نمک یددار نکنید
معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان درباره تبلیغاتی که ب...
مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟
تحقیقات جدیدی که در رابطه با نوشیدن قهوه در دوران ...
بهترین زمان مصرف کله پاچه
غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد....
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چربی های خون را این گونه کنترل کنید
کلسترول خوب یا HDL (لیپوپروتئین با چگالی زیاد) بر خلاف LDL مانع بروز حمله قلبی می شود.
تنظیم نبض قلب با این خوراکیها
قلب یکی از اندامهای مهم بدن است که اگر اختلالی در فعالیتش ایجاد شود، زندگی مختل یا تمام خواهد شد.
چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟
آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.
معجزه رنگ ها در شادابی و تناسب اندام شما
محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگهای طبیعی. همه میگویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان میدهد اما برخی رنگها هستند كه واقعا انسان را لاغر میكنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگهای قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است