طرز تهیه پلو نخودفرنگی پاكستانی دستور زیر یکی از انواع غذاهای پاکستانی است که با مواد اولیه برنج و نخودفرنگی تهیه می شود.
روش تهیه پلوی مکزیکی پلوی مکزیکی پلوی مخلوطی پر از سبزیجات مختلف است که آن‌ها پروتئین این پلو را با گوشت چرخ‌کرده یا سویا تامین می‌کنند.
دختر لوس، یک عاشقانه گیلکی دختر لوس هم یكی از جالب‌ترین و عجیب‌ترین این نام‌هاست و برخلاف تصور عموم، با نازخاتون و كال‌كباب متفاوت است. علاوه بر نام جالب، ‌طعم این خوراك‌ هم فوق‌العاده و به‌یادماندنی است.
نوشیدنی های سرد زمستانی سرمای هوا را دیگر کاملا می‌توان احساس کرد. سرمایی که ناخودآگاه سبب می‌شود گرما برایمان عزیز و ارزشمند شود! برای همین است که در فصل سرما می‌رویم سراغ گرما. البته به شرطی که فوت‌و‌فن تهیه یک نوشیدنی گرم . . .
روش تهیه کماج؛ شیرینی سنتی کرمان کماج نوعی شیرینی مخصوص استان کرمان می‌باشد.
آش انار و لبو برای شب یلدا شب یلدا معمولا یکی از شب های سرد زمستانی است و در این شب غذایی مثل آش انار بسیار می چسبد.
طرز تهیه ذرت مکزیکی لقمه: خوراکی که مدتی است به صورت فراگیر در کشور ما رایج شده و در گوشه و کنار شهر به علاقمندان عرضه می شود روش تهیه بسیار ساده ای دارد.
صفحه 106 از 141  اول  قبلی   101    102    103    104    105    106    107    108    109    110    111   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکات مهم برای کاهش آلودگی‌های میکروبی میوه‌ها و سبزی‌ها پزشکان تاکید دارند: درست است که مصرف یک عدد سیب در...

  یبوست در سفر را چگونه از بین ببریم؟ یبوست یکی از همراهان مسافرت است. مسافت‌های طولانی ...

  نوشیدنی‌هایی برای تامین آب بدن ورزشکاران یادتان باشد که باید در حین ورزش و البته قبل از آن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آقایان قبل از نزدیکی چه بخورند؟ اسپرمها معمولا ده تا دوازده هفته برای تکامل، زمان احتیاج دارند به همین دلیل توصیه می شود از ۱۲ هفته قبل از عمل لقاح، مقدار کافی روی، منیزیوم، ویتامین C و A برای تولید اسپرمهای سالم مصرف کنید.
آشنایی با 8 خاصیت گل کلم محققان کانادایی در بررسی‌های خود دریافتند مصرف نصف پیمانه گل کلم در روز، احتمال ابتلا به سرطان پروستات را تا 52 درصد کاهش می‌دهد.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون پایگاه خبری لقمه:حامد توسلی گفت: من مطمئنم یک درصد قشر متوسط رو به بالا و 99 درصد قشر ضعیف بیننده برنامه ما هستند. من برای رضایت و خوش آمد آن یک درصد نمی توانم استیک بپزم.