طرز تهیه ذرت مکزیکی لقمه: خوراکی که مدتی است به صورت فراگیر در کشور ما رایج شده و در گوشه و کنار شهر به علاقمندان عرضه می شود روش تهیه بسیار ساده ای دارد.
میگوی كبابــی با سس انار برای شب یلدا معمولا یکی از غذاهایی که برای شب یلدا تهیه می کنند از نوع غذاهای دریایی است. بد نیست میگوی کبابی با سس انار را امتحان کنید.
کیک شکلات و انار؛ دسر شب یلدا با دستور سرآشپز لقمه برای بهتر شدن طعم و عطر و خوش فرم شدن بافت کیک، بهتر است آن را با ژله انار که آموزش می دهیم سرو کنید.
بو دادن آجیل در مایکروفر با استفاده از مایکروفر، آجیل بو داده را به راحتی در منزل تهیه کنید.
روش تهیه مسمای انار مخصوص شب یلدا در شب یلدا معمولاً رسم بر این است که خوراکی های تدارک دیده را به گونه ای زیبا به روی میز یا سفره ای چیده و مهمانان با توجه به تعدادشان دور آن می نشینند. خوردن غذا نیز جزئی از شب یلداست که با انار بسیا . . .
مسقطی انار؛ شیرینی شب یلدا در شب یلدا معمولا از آجیل و میوه و شیرینی استفاده می شود. بد نیست که امسال شیرینی شب یلدا را خودتان تهیه کنید.
روش تهیه اسپاگتی با سبزیجات فصل اگر شما هم رژیم گیاهخواری دارید و همچنان به دنبال غذاهای جدیدی که با سبزیجات فصل درست می‌شوند هستید، این هفته یک غذای خوشمزه ایتالیایی را به شما پیشنهاد می‌کنیم که با انواع سبزی‌های بهاری پخته می‌شود. . . .
صفحه 107 از 141  اول  قبلی   102    103    104    105    106    107    108    109    110    111    112   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌هایی برای همزمانی کرونا و آنفولانزا در فصل سرد پایگاه خبری لقمه: اگر در فصل گرما با شدت بسیار زیا...

  چرا خانم‌ها دوغ نخورند؟! مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد لبنیاتی مانند م...

  ۴۴ درصد مرگ و میرهای افراد با تغذیه ناسالم مرتبط است پایگاه خبری لقمه: پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه به جای شام؛ مفید یا مضر؟ برخلاف باور عموم، میوه‌ها هم چاق کننده‌اند و مصرف بیش از حد آنها مضر است.
راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
درمان 12بیماری با 12گیاه و ادویه! بی‌شک مصرف گیاهان دارویی به صورت چای و دمنوش در طول روز یا استفاده از این گیاهان برای تهیه غذا و میان‌وعده‌های غذایی، ساده‌ترین راهکار برای بهره مندی از خواص بی‌شمار گیاهان دارویی است که به وفور به صورت خودرو و کشت شده در نقاط مختلف کشورمان دیده می‌شود.