غذاهای نوروزی/ طرز تهیه مرغ درسته با سبزیجات برای پذیرایی در ایام نوروز مرغ شکم پر به صورت درسته یکی از انواع غذاهایی است که شما می توانید در عید نوروز برای مهمانان خود استفاده کنید و راحت نیز آماده می شود.
دستور تهیه عـدس ‌پلو قـالبی در گذشته عدس‌پلو نذری (یا هر غذای نذری) را روی آتش (هیزم) طبخ می‌كردند و چه خوشمزه بود. ممكن است در این زمان امكانات لازم در بعضی مناطق وجود نداشته باشد تا غذا را روی آتش بپزند و ما می‌توانیم برای نزد . . .
طرز تهیه لازانیای بادنجان بادنجان یکی از سبزیجات پر استفاده در آشپزی ایرانی است که طرفداران بسیاری هم دارد. لازانیای بادنجان هم برای آنهایی که بادنجان دوست دارند، مناسب است.
دستور تهیه کباب ژاپنی به این نوع کباب ژاپنی بیف رول ژاپنی نیز می گویند.
شیرینی‌های نوروزی/ روش تهیه شیرینی برنجی برای نوروز شیرینی برنجی شیرینی مخصوص کرمانشاه است که در ایام نوروز طرفدار بسیاری دارد و برای پذیرایی استفاده می شود.
دستور پخت پلو اسفندی؛ غذای شیرازی پلو اسفندی در آباده که یکی از شهرهای استان فارس است، در روز اول اسفند ماه تهیه و آماده می شود. در این پلو، معمولاً از هفت نوع غلات و حبوبات استفاده می‌شود. نوع لوبیای آن را می‌توانید بنابر ذائقه‌تان ت . . .
طرز تهیه ماهی قزل آلا روی زغال قزل آلا یکی از پر مصرف ترین ماهی هاست که با شیوه کبابی نیز خوشمزه تر می شود.
صفحه 58 از 141  اول  قبلی   53    54    55    56    57    58    59    60    61    62    63   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک خوراکی مفید برای افراد چاق محققان دانشگاه ایلی نویز در مطالعات اخیر خود پی بر...

  نظم غذایی، کلید درمان اضافه وزن پایگاه خبری لقمه: چند روز پیش بود که دکتر فریدون ع...

  همه چیز در مورد رژیم سرکه سیب کارشناسان معتقدند که سرکه سیب چربی ها را می سوزاند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا آشپزی با باربیکیو می‌تواند عامل ایجاد سرطان باشد؟ آشپزی با باربیکیو به سلامتی افراد صدمه ای نمی‌زند، این جمله نتیجه گیری ای است که از سوی متخصصان آژانس ملی سلامت فرانسه اعلام شده است.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر در فرآیند انجماد همیشه توصیه می‌گردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امكان به صورت كامل (برش نخورده) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش می‌یابد.