مواد اولیه : مرغ یك عدد زعفران آبكرده سه قاشق سوپخوری ساقه تازه كرفس دو عدد پیاز كوچك یك عدد روغن زیتون 4/1 پیمانه هویج یك عدد آبلیمو دو قاشق غذاخوری فلفل دلمهای یك عدد زنجبیل رندهشده یك قاشق چایخوری كره 50 گرم نمك و فلفل به میزان لازم طرز تهیه مرغ را شسته و آن را خشك میكنیم، سپس آن را كاملا به روغن زیتون، زعفران، آبلیمو، نمك و فلفل آغشته كرده و از این مواد برای مزهدار كردن داخل شكم مرغ هم استفاده میكنیم. در مرحله بعد داخل شكم مرغ را با هویج حلقهشده، فلفل دلمهای خلالی شده، كرفس خرد شده، پیاز درسته و زنجبیل پر میكنیم. در آخر مرغ را به زعفران آغشته كرده و با كمك دست به آرامی پوست سینه را بلند كرده و در هر طرف سینه مقداری كره میگذاریم تا در حین پخت به خورد مرغ برود. دو تا سه ساعت میگذاریم تا مرغ مزهدار شده و مواد به خورد آن برود، سپس مرغ را در سینی چرب شدهای قرار داده و در طبقه وسط فری كه با دمای 180 درجه سانتیگراد از یك ربع قبل گرم كردهایم، به مدت دو ساعت میگذاریم تا پخت آن انجام شود.بازگشت به صفحه نخست