بوقلمون بریانی شکم پر با انجیر و سیب زمینی، شام شب کریسمس خوراک بوقلمون بریانی شکم پر با انجیر و سیب زمینی در کنار آن، شام ایده آل آشپزهای حرفه ای برای کریسمس است.
طرز تهیه پوره عدس و بلغور با سالاد سبزیجات یک قالب کوچک از پوره عدس و بلغور با سالاد، ناهاری خوشمزه و کم هزینه برای یک روز کاری شماست.
روش تهیه چیز کیک ژله ای انار؛ دسر شب یلدا اگر می خواهید سفره متفاوتی برای مهمانی خود در شب یلدا داشته باشید این دسر را تهیه کنید. در شب سرد یلدا این دسر با چای هم می چسبد.
روش تهیه سالاد بلغور و انار برای شب یلدا اینسالاد مقوی و خوشمزه را برای شب یلدایتان تهیه کنید.
دستور پخت مرغ سوخاری با سس انار برای یلدا اگر در نظر دارید مرغ سوخاری را برای شب یلدا تهیه کنید با سس انار سرو کنید.
روش تهیه اسموتی هندوانه؛ نوشیدنی شب یلدا این نوشیدنی را در شب یلدا برای اعضای خانواده خود تهیه کنید.
روش تهیه گراتین سیب‌زمینی و کرفس با سیب‌زمینی می‌توانید گراتنی (potato and Celery gratin) خوشمزه تهیه کنید. این غذا برای 6 تا 8 نفر مناسب است.
صفحه 61 از 141  اول  قبلی   56    57    58    59    60    61    62    63    64    65    66   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آسکورفیت بخورید! سرما نخورید! روزانه mg 5000 ویتامین C جهت پیشگیری از آنفولانزا...

  غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکی‌هاى ل...

  شایع‌ترین علامت زخم معده چیست؟ یک فوق تخصص گوارش گفت: شایع‎ترین علامت زخم معده، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پس‌لرزه‌‌های تغییر موقتی نرخ دلار بر سبد مصرفی خانوار بعد از نوسانات نرخ دلار و ایجاد نگرانی مبنی بر افزایش قیمت کالاها، مصرف‌کنندگان باز هم برای تامین برخی کالاهای خود به بازار مراجعه کرده و همین امر، تولیدکنندگان را منجر به بروز رفتار دوگانه کرده است.
خوردن هندوانه برای این افراد ممنوع یک متخصص طب سنتی با اشاره به خواص هندوانه گفت: هندوانه میوه‌‌ای است که میزان بالایی سدیم و پتاسیم دارد به همین دلیل از بدن در برابر بیماری‌های مختلفی مانند آسم،سکته قلبی و برخی سرطانها مانند سرطان روده و پروستات محافظت می‌کند.
راهنمای خرید عسل در خوانسار پایگاه خبری لقمه: عسل یکی از محبوب ترین مواد غذایی طبیعی در طول تاریخ است که نه تنها مصرف خوراکی که در پزشکی وصنعت هم کاربرد داشته است.
تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی می‌باشد که از دانه‌های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.