صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ملل
ماکارونی با مرغ و کرم ترخان با دستور سرآشپز لقمه
یکی از رایجترین سسهایی که پاستا را با آن مصرف می کنند، سس سفید است. مهم نیست که از چه نوع پاستایی استفاده میکنید اما برای پاستا با مرغ معمولاً پاستاهای فنری مناسبتر هستند.
خوراک مرغ و کاری با دستور سرآشپز لقمه
اگر از طعم ادویه کاری، بدتان نمی آید حتما این خوراک را درست کنید.
بریانی سبزیجات با دستور سرآشپز لقمه
سیر، پیاز، پودر فلفل قرمز، هل، دارچین، آب سبزیجات، زیره، گل کلم و قارچ، برخی از مواد تشکیل دهنده این غذای هندی هستند.
سمبوسه ترکیهای؛
بورک
ترکیهایها مدلی سمبوسه دارند که به جای نان با خمیر خاصی به نام یوفکا آن را میپیچند و بورک نام دارد.
میگوی کبابی با سبزیجات تازه با دستور سرآشپز لقمه
گوشت میگو از نقطه نظر پروتئین بسیار غنی و نسبت به گوشت دام های کشتاری دارای میزان پروتئین بیشتری است، به همین علت بهتر است آن را کباب کرده و میل کنید.
صفحه 43 از 43
اول
قبلی
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مسواک بزنید تا عقلتان زایل نشود!
پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک تحقیق جدید، از ارتب...
بهداشت و تغذیه در سفر
رعایت نكات بهداشتی در همه حال لازم است؛ اما دلیل ا...
معجون قد بلندی
داشتن قدبلند و هیکل متناسب آرزوی هر انسانی است. اگ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آشپزی از هیات تا پروژه های سینمایی
پایگاه خبری لقمه: زندگی خصوصی بازیگران، سلایق و روابطشان همیشه برای مردم جذاب بوده. آنها دوست دارند بدانند بازیگر مورد علاقهشان چه لباسی میپوشد، از کدام فروشگاه میخرد، چه عطری میزند، به چه برند و مارکی گرایش دارد، پاتوقش کجاست و برای اینکه غذا بخورد، عموما به چه رستورانی میرود.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر
پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشکشده، دمنوش، اسانس، دمکرده، پودر و... امکانپذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که بهطور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
تغذیه های مقوی برای مغز دانش آموزان
با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس، باید به آمادگی مغز فرزندان خود برای کسب موفقیت در تمامی چالشهای علمی و تحصیلی توجه ویژهای داشته باشید.
نگذارید دیابت بارداری به دیابت نوع 2تبدیل شود!
وقتی صبحانه نخورید، هزار و یک بلا ممکن است برسرتان بیاید که یکی از آنها افزایش خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع دوم است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است