موساکا با دستور سرآشپز لقمه موساکا غذایی یونانی است که البته به خاطر اساس آن که بادنجان است، بسیار مورد توجه طبع ایرانی قرار می گیرد.
دستور پخت لازانیا آل‌فورنو لقمه: این غذا مخصوص كشور ایتالیاست.
پاستا سبزیجات با سس گوشت خامه‌ای پاستا به شیوه های مختلفی پخته می شود که یکی از آنها به روش زیر تهیه می شود.
دلمه برگ مو به روش یونانی اغلب خانم های ایرانی با روش پخت دلمه برگ موی معمولی آشنایی دارند ولی در اینجا قصد داریم دستور پخت دلمه ای را ارائه دهیم که هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ روش پخت با نوع سنتی آن متفاوت است. این دلمه متع . . .
طعم متفاوت مرغ؛ استیك مرغ با سس انار اگر از مصرف گوشت قرمز منع شده اید و در وعده های مختلف مجبور به مصرف مرغ هستید، طعم جدیدی از مرغ را تجربه کنید.
گراتن قالبی سبزیجات گراتن و اسنک ها از جمله غذاهای سبک هستند که در زمان کم آماده می شوند.
روش تهیه خورش ماست به سبک هندی لقمه: خورش ماست را هم با گوشت قرمز و هم با گوشت مرغ می‌توانید تهیه کنید.
صفحه 42 از 43  اول  قبلی   34    35    36    37    38    39    40    41    42    43   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این خوراکی ها معدن پتاسیم هستند! پتاسیم با محافظت از رگ های خونی در مقابل ضخیم شدن ...

  توصیه های تغذیه ای طب اسلامی برای فصل پاییز با آغاز ۶ ماه دوم سال و سرد شدن تدریجی هوا، باید د...

  غذاهایی که پس از ورزش باید خورد ما در اینجا میان وعده هایی به شما معرفی کرده ایم ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با بو کردن لاغر شوید! شک نداریم، نقش قوی حس بویایی می تونه نقش مهمی در کاهش یا افزایش وزن داشته باشه امروز می خوایم به شما بگیم این مواد رو بو کنین تا وزن کم کنین.
چگونه شکم خود را کوچک کنیم؟ چربی های دور کمر و ظاهر بدی که این چربی های اضافه به ترکیب بدن می دهند، ممکن است برای بسیاری از افراد آزار دهنده باشند. احتمالاً همه افراد دوست دارند کمری باریک، زیبا و منعطف داشته باشند. چنین خصوصیاتی علاوه بر اینکه نشان سلامتی فرد به حساب می آیند، مسلماً در ترکیب بندی بدن هم تاثیر گذار خواهند بود.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
بخور نخورهای مبتلایان به سرماخوردگی یک کارشناس تغذیه معتقد است، افرادی که سرما خورده‌اند باید از مصرف خربزه و انگور پرهیز کنند.