روش تهیه پنکیک گوشت لقمه: گوشت یکی از مواد اولیه بسیاری از غذاها است که معمولاً طعم آن در میان بقیه مواد گم می شود. یکی از غذاهایی که می توان از طعم آن لذت برد، پنکیک گوشت است که طعم گوشت را می توان در آن احساس کرد.
روش تهیه پیتزا لقمه ای با طعم دودی فست فودها غذاهایی خوشمزه اما پرخطرند. شاید پخت آنها در قطعات کوچک و سوشان در بین افراد زیاد برای استفاده کمتر شیوه مناسبی باشد. ضمن اینکه خوردن پیتزا با آن پنیر کشسان برای برخی از افراد سخت است که باز . . .
روش تهیه اسپاگتی با پنیر پارمسان لقمه: اسپاگتی نوعی پاستا و یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است که غالبا از خمیر سالومین که به صورت کشیده است، تهیه می‌شود.
آشنایی با پخت غذاهای گیاهی/ طرز تهیه پلو سبزیجات چینی لقمه: بر اساس یک مطالعه انجام شده رژیم غذایی مبتنی بر گیاهخواری می تواند خطر سکته قلبی و مغزی را در افراد مبتلا به رماتیسم کاهش دهد. حمله قلبی و سکته مغزی از شایع ترین علل مرگ مبتلایان به این بیماری ب . . .
روش تهیه مرغ اسپایسی اگر از پختن معمولی مرغ خسته شده اید، روش جدید اسپایسی را امتحان کنید، چرا که اگر در منزل این غذا را تهیه کنید، می توانید به سلامت آن اطمینان داشته باشید.
دستور پخت مرغ تندوری لقمه: مرغ یا گوشت تندوری، نوعی از کباب ها هستند که به شیوه ای متفاوت طبخ می شوند.
دستور مرحله به مرحله خوراک سبزیجات بخارپز شده به شیوه هندی+ تصاویر لقمه: این خوراك از آن دسته غذاهای ارزشمندی است كه خیلی لطیف و خوش طعم بوده و بسیار هم راحت آماده می‌شود.
صفحه 40 از 43  اول  قبلی   34    35    36    37    38    39    40    41    42    43   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آناناس میوه سرشار از خاصیت آناناس هم جزء میوه‌های «خوش قیمت»، خوشمزه و سرشار ...

  غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! تطبیق رژیم غذایی خود با فصول برای سلامتی و تندرستی...

  خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی‌های سنتی و خامه محلی ستنی‌های سنتی و پنیر و خامه محلی مهم‌ترین عامل انت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

باورهای اشتباه اما رایج تغذیه‌ای امروزه اطلاعات فراوان و حتی اشتباه در مورد تغذیه‌، تشخیص یک الگوی صحیح تغذیه‌ای را دشوار کرده است.
جنگ نرم با چاقی آنچه می‌خوریم در شکل‌دهی ظاهر ما نقشی اساسی دارد یعنی اگر اضافه وزن دارید یا به چاقی شکمی مبتلا هستید، دلیل آن مصرف بیش از نیاز بدن به انرژی یا همان کالری است.
چرا شهاب حسینی و بهرام رادان و دیگر هنرمندان رستوران‌دار شده‌اند رستوران داری شغلی بسیار وسوسه انگیز است که البته هنرمندان و سلبریتی‌ها به واسطه شهرتی که دارند نیز بسیار وارد این حرفه شده‌اند و موفق و ناموفق بوده‌اند.
گفت و گو با مالک پدیده شاندیز درباره رازهای موفقیتش شاید تا الان نام «محسن پهلوان» را نشنیده باشید؛ اما قطعا کارهایی که او کرده، شما را به تحسین واداشته است! او که پیش از این درکار ساخت و ساز بوده، درسال‌های گذشته با راه‌اندازی رستوران‌های زنجیره‌ای «شاندیز» درایران، امارات و افغانستان سروصدای زیادی راه انداخته. آخرین رستوران او «پدیده شاندیز» نام دارد که در 6 ماه ابتدایی سال 88 با مانور تبلیغاتی روی همزمانی تولد امام رضا(ع) با روز 8/8/88، تیزرهای تلویزیونی گوناگونی را در صداوسیما روی آنتن فرستاد.