طرز تهیه پوره لوبیا؛ خوراک لوبیای مکزیکی پایگاه خبری لقمه: پوره لوبیا، این غذای مکزیکی، در اصل همون خوراک لوبیا چیتی هست که اون رو پوره می کنند؛ ولی در نقاط مختلف کشورهای آمریکای لاتین اون رو به روش‌های متفاوتی تهیه می کنند.
تیمپانو لازانیا؛ لازانیای چند لایه ایتالیایی پایگاه خبری لقمه: تیمپانو لازانیا نوعی لازانیای ایتالیایی هست که به شکل لایه لایه و با انواع مختلف مواد درست میشه و به همین دلیل رنگارنگه و چند طعم مختلف داره.
حلقه نان سیر و مرغ با سس آلفردو پایگاه خبری لقمه: این حلقه نان بسیار خوشمزه به نظر می آید زیرا حاوی سس آلفردو و پودر سیر است که هر دو آن ها به مرغ طعم و عطر بسیار خوبی می بخشند. بنابراین توصیه می کنیم یک بار در خانه آن را امتحان کنی . . .
طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی پایگاه خبری لقمه: آش کلم یک نوع آش خوشمزه، مقوی و مخصوص آذربایجان است.
طرز تهیه کرپ ژامبون و پنیر پایگاه خبری لقمه: شاید خیلی از ما، کرپ رو به عنوان صبحانه یا عصرونه بشناسیم، ولی جالبه بدونین این نان لطیف و نرم و خوشمزه، فقط برای صبحانه کاربرد نداره و میشه باهاش چندین مدل شیرینی و غذای باحال و هیج . . .
طرز تهیه صفیحه؛ غذای عربی تند در کمترین زمان پایگاه خبری لقمه: در این مطلب میخواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.
ناچوی استیک و سیب زمینی؛ غذای خوشمزه مکزیکی پایگاه خبری لقمه: ناچو یک غذای مکزیکی است که در این مطلب، روش تهیه آن با سیب زمینی و گوشت بدون چربی را برایتان انتخاب کرده ایم.
صفحه 1 از 41   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خواص خوردن ژله یکی از محبوبترین دسرها ژله است که با طعم و رنگ‌های...

  مواد غذایی خواب آور را بشناسید خوردن غذاهای بخصوص و یا ترکیبی از غذاها در وعده شا...

  کم اشتهایی عصبی نتیجه رژیم های وسواسی بانوان جوان پایگاه خبری لقمه: دراین شماره, قصد داریم شما عزیزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت