مراکز تهیه و توزیع غذا رتبه‌بندی می‌شوند


رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از برگزاری جلسه هم اندیشی با اصناف به منظور استفاده از توان و حضور فعال اصناف برای اجرایی شدن هر چه بهتر آیین نامه قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، خبر داد.

به گزارش لقمه، کاظم ندافی با اعلام این خبر گفت: نشست هم اندیشی با اصناف در راستای اجرای مفاد آئین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، دستور عمل ها و چک لیست های جدید و عملیاتی شدن سامانه جامع مدیریت بازرسی مرکز سلامت محیط و کار برگزار شد.

 

وی گفت: در سامانه جامع مدیریت بازرسی مرکز سلامت محیط و کار، وضعیت بهداشتی مراکز تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی مانند رستوران ها رتبه بندی می شوند.

 

ندافی افزود: این نشست همچنین به منظور اجرای برنامه خود کنترلی و خود اظهاری بهداشتی با استفاده از توان اصناف و حضور فعال آنها برای اجرایی شدن هر چه بهتر آیین نامه قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، برگزار شد.

 

وی افزود: در این نشست بر ضرورت همکاری اصناف در اجرایی شدن هر چه بهتر آیین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی تاکید شد.

 

ندافی گفت: در این جلسه هم اندیشی، علاوه بر اینکه کارشناسان مرکز سلامت محیط و کار به توضیح دستور العمل ها پرداختند نمایندگان اصناف نیز به بیان نظرات خود پرداختند و انتظاراتی نظیر همکاری در جلوگیری از فعالیت غیر مجاز اصنافی که بدون پروانه کسب مشغول فعالیت می باشند، را مطرح نمودند.

 

وی افزود: در ادامه این نشست، با اعلام همکاری کامل اتاق اصناف کشور برای اجرای برنامه های بهداشتی مقرر شد که نشست های کارشناسی ادامه یابد.

 

نشست هم اندیشی با اصناف با حضور معاون اجرایی اتاق اصناف کشور، نائب رئیس اتاق اصناف تهران و روسای اتحادیه های مرتبط و مسولان و کارشناسان مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت برگزار شد.



بازگشت به صفحه نخست



نقل از :وزارت بهداشت

کد: 7383 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر بازدید: 2972 ساعت: 7:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کوتاه شدن دست دلالان با واگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی به اتاق اصناف ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
2 واکنش سازمان مالیاتی به پیشنهاد اصناف برای تمدید ۱۰ روزه مهلت ارائه اظهارنامه عملکرد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ خرداد
3 نشست توجیهی خرید گندم برگزار شد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند
4 نشست خبری اتاق اصناق برگزار شد/ کاهش گران فروشی با درج قیمت روی کالا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱ تير
5 دریافت پروانه صنفی جهت اخذ جواز کسب خرده‌فروشی و عمده‌فروشی الزامی شد ۱۴۰۰ جمعه ۳ دي
6 افزایش شش هزار تومانی نرخ مصوب مرغ نسبت به فروردین ماه ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۸ آذر
7 انتقاد رئیس اتحادیه از برگزاری مجالس در دفاتر اسناد رسمی!/کرونا عده ای از تالارداران را ورشکست کرده است ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۷ شهريور
8 اعمال محدودیت کرونایی برای ۷ رسته شغلی/ محدودیت برای رستورانها و تالارها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۸ تير
9 تمدید ارائه اظهارنامه مالیاتی اصناف تا ۱۵ تیرماه ۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۷ خرداد
10 جزییات تعطیلی سراسری ۱۰ روزه/ کدام اصناف تعطیلند ۱۴۰۰ شنبه ۲۱ فروردين
11 مواجهه مردم با خرید شب عید چگونه است/ توزیع کالاها توسط کاسبان امین ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز...

  آب،مسئله ای مهم در سالمندی به گزارش پایگاه خبری لقمه، آب برای زندگی حیاتی است...

  متخصصین تغذیه هالیوودی ها چه می گویند؟ اگر عاشق نوشابه یا هر ماده‌غذایی ناسالم و پرکالری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توزیع آب معدنی ۳۰ تا ۶۰ هزار تومانی در بازار پایگاه خبری لقمه: از فرودین ماه امسال توزیع دو برند آب معدنی فرانسوی به نام های آب معدنی "پرییر" و "اویان" با قیمت های ۷ تا ۴۰ هزار تومانی در بازار آغاز شده است.
سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان استان گیلان یکی از استان های سرسبز شمالی ایران است که علاوه بر جاذبه های گردشگری و طبیعی فراوان آن که شهره عام و خاص شده ، غذاها، نان ها و شیرینی های محلی و سنتی این استان نیز از محبوبیت زیادی برخوردار است.
اختلالات رفتاری در کودکان با این نوشیدنی‌ها خانواده‌ها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند.
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.