مراکز تهیه و توزیع غذا رتبه‌بندی می‌شوند


رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از برگزاری جلسه هم اندیشی با اصناف به منظور استفاده از توان و حضور فعال اصناف برای اجرایی شدن هر چه بهتر آیین نامه قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، خبر داد.

به گزارش لقمه، کاظم ندافی با اعلام این خبر گفت: نشست هم اندیشی با اصناف در راستای اجرای مفاد آئین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، دستور عمل ها و چک لیست های جدید و عملیاتی شدن سامانه جامع مدیریت بازرسی مرکز سلامت محیط و کار برگزار شد.

 

وی گفت: در سامانه جامع مدیریت بازرسی مرکز سلامت محیط و کار، وضعیت بهداشتی مراکز تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی مانند رستوران ها رتبه بندی می شوند.

 

ندافی افزود: این نشست همچنین به منظور اجرای برنامه خود کنترلی و خود اظهاری بهداشتی با استفاده از توان اصناف و حضور فعال آنها برای اجرایی شدن هر چه بهتر آیین نامه قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، برگزار شد.

 

وی افزود: در این نشست بر ضرورت همکاری اصناف در اجرایی شدن هر چه بهتر آیین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی تاکید شد.

 

ندافی گفت: در این جلسه هم اندیشی، علاوه بر اینکه کارشناسان مرکز سلامت محیط و کار به توضیح دستور العمل ها پرداختند نمایندگان اصناف نیز به بیان نظرات خود پرداختند و انتظاراتی نظیر همکاری در جلوگیری از فعالیت غیر مجاز اصنافی که بدون پروانه کسب مشغول فعالیت می باشند، را مطرح نمودند.

 

وی افزود: در ادامه این نشست، با اعلام همکاری کامل اتاق اصناف کشور برای اجرای برنامه های بهداشتی مقرر شد که نشست های کارشناسی ادامه یابد.

 

نشست هم اندیشی با اصناف با حضور معاون اجرایی اتاق اصناف کشور، نائب رئیس اتاق اصناف تهران و روسای اتحادیه های مرتبط و مسولان و کارشناسان مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت برگزار شد.



بازگشت به صفحه نخست



نقل از :وزارت بهداشت

کد: 7383 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر بازدید: 3227 ساعت: 7:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اتاق اصناف: کمبود کالا نداریم، مردم ذخیره‌سازی نکنند ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
2 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
3 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
5 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
6 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
7 کوتاه شدن دست دلالان با واگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی به اتاق اصناف ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
8 واکنش سازمان مالیاتی به پیشنهاد اصناف برای تمدید ۱۰ روزه مهلت ارائه اظهارنامه عملکرد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ خرداد
9 نشست توجیهی خرید گندم برگزار شد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند
10 نشست خبری اتاق اصناق برگزار شد/ کاهش گران فروشی با درج قیمت روی کالا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱ تير
11 دریافت پروانه صنفی جهت اخذ جواز کسب خرده‌فروشی و عمده‌فروشی الزامی شد ۱۴۰۰ جمعه ۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با 6 خوراکی پاییزی سلامتی تان را تضمین کنید چغندر از آن دسته سبزیجاتی است که سرشار از قند بوده...

  افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که غذاه...

  داروهای لاغری تنها با تجویز پزشک مصرف شود رئیس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت