چگونه بوی سوختگی را در خانه از بین ببریم؟ برای از بین بردن بوی سوختگی در منزل راهکارهای ساده ای وجود دارد.
تمام فوت و فن پخت کوفته تبریزی کوفته از انواع غذای ایرانی است که نوع خاصی از آن چون مخصوص تبریز است، کوفته تبریزی نامیده می شود و روش تهیه منحصربفردی دارد.
مزاج پاییز و زمستان و تدابیر آن مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پائیز در سرما و گرما معتدل، ولی در تری و خشکی همانند بهار به اعتدال نیست چون آفتاب تابستان هوا را کاملاً خشک نموده و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.
رازهای خوشمزه‌تر شدن فلافل + دستور تهیه فلافل یکی از غذاهای لبنانی است که وقتی از کنار ساندویچی‌های نزدیک بازار تهران می‌گذریم بوی سرخ‌شده آن به مشام می‌رسد و هر رهگذری را به سوی خود می‌کشاند.
باید و نبایدهایی برای تهیه کباب یکی از معمول‌ترین غذاهایی که در پیک‌نیک‌های خانوادگی و دوستانه با استقبال عمومی همراه می‌شود، کباب است که البته قدیم‌ترها خانه‌ها آنقدر بزرگ بود که حداقل می‌شد منقلی در حیاطش به‌پا کرد و نگران پیچیدن . . .
12 راز برای پختن زرشک ‌پلو با مرغ زرشک پلو با مرغ نیز مثل هر غذای خوشمزه ایرانی نکات و فوت و فن هایی دارد که آنها را در مطلب زیر می خوانید.
شن و ماسه نشانه‌ای برای شناسایی ماهیان بی‌کفیت نشانه‌هایی مانند شفافیت قرنیه چشم و فرو نرفتگی چشم ماهی، شل نبودن گوشت، آبشش قرمز و شفاف و... از نشانه‌های ماهی تازه است که در حین خرید باید به آن‌ها توجه شود و طبق تاکید سازمان شیلات ایران، مصرف‌کنند . . .
صفحه 45 از 49  اول  قبلی   40    41    42    43    44    45    46    47    48    49   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سرد مزاجان و خوردن غذاهایی با طبع سرد اگر افراد بعد از مصرف غذاهایی که طبع سرد دارد، دچا...

  چای را در چه ظرفی بریزیم تا عطرش از بین نرود؟ فراموش نکنید گرما، رطوبت و نور دشمنان اصلی کیفیت و...

  فوت و فن پخت سالم ته چین اگر در تهیۀ ته چین برخی نكات در نظر گرفته نشود، به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت