تمام فوت و فن پخت کوفته تبریزی
کوفته از انواع غذای ایرانی است که نوع خاصی از آن چون مخصوص تبریز است، کوفته تبریزی نامیده می شود و روش تهیه منحصربفردی دارد.
مزاج پاییز و زمستان و تدابیر آن
مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پائیز در سرما و گرما معتدل، ولی در تری و خشکی همانند بهار به اعتدال نیست چون آفتاب تابستان هوا را کاملاً خشک نموده و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.
باید و نبایدهایی برای تهیه کباب
یکی از معمولترین غذاهایی که در پیکنیکهای خانوادگی و دوستانه با استقبال عمومی همراه میشود، کباب است که البته قدیمترها خانهها آنقدر بزرگ بود که حداقل میشد منقلی در حیاطش بهپا کرد و نگران پیچیدن . . .
شن و ماسه نشانهای برای شناسایی ماهیان بیکفیت
نشانههایی مانند شفافیت قرنیه چشم و فرو نرفتگی چشم ماهی، شل نبودن گوشت، آبشش قرمز و شفاف و... از نشانههای ماهی تازه است که در حین خرید باید به آنها توجه شود و طبق تاکید سازمان شیلات ایران، مصرفکنند . . .