مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟ آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف مناسب پخت غذاست؟ و با توجه به تنوع ظروف موجود در بازار، کدام ظرف را باید انتخاب کرد؟ یا طرز استفاده صحیح از ظروف آشپزی چگونه است ؟ آیا ظروف قدیمی مسی و . . .
بهترین مکان نگهداری 5 ماده‌ مهم غذایی 5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی می‌كند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.
تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.
ماهی شکم‌پر و 9 راز خوشمزه تر شدن آن مایه‌ای که با آن شکم ماهی پر می‌شود، بسیار متنوع است اما در بیشتر موارد از سبزی‌های معطری مانند گشنیز، جعفری و حتی شوید تشکیل شده است. با ما همراه شوید تا شما را با نکته‌هایی که باید حین طبخ این غذا ب . . .
رازهای خوشمزه شدن دیزی+ روش تهیه آبگوشت سنتی آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران بسیاری دارد. بنابراین در این مطلب دستور تهیه و چگونگی خوشمزه شدن و نکات پخت آن را شرح می دهیم.
نان را در چه ظرفی گرم کنیم؟ بهترین ظرف برای گرم کردن نان و سایر مواد غذایی در مایکروفر چیست؟
از قرار دادن سبزی سرخ شده داخل فریزر خودداری کنید کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد توصیه کرد: از قرار دادن سبزی سرخ شده داخل فریزر خودداری کنید.
صفحه 43 از 49  اول  قبلی   38    39    40    41    42    43    44    45    46    47    48   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر كپسول بابونه بر تهوع و استفراغ ناشی از بارداری كپسول بابونه در مقایسه با زنجبیل و پلاسبو در كاهش ...

  نکاتی جالب راجع به سوسیس و کالباس آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده اید که چرا گوشت ...

  افراد کم خون، همراه با غذا آب لیموی ترش تازه مصرف کنند یک مشاور تغذیه و رژیم درمانی ضمن تصریح این مطلب که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت