همه چیز درباره سوپ لقمه: از حدود 5 هزار سال قبل از میلاد مسیح كه انسان توانست ظرف سفالی بسازد و آن را روی آتش بگذارد، یكی از نخستین غذاها سوپ بود.
چگونه آشپزی کنیم تا غذا چاقمان نکند! ازآنجایی که کنترل جذب کالری یکی ازمهمترین جنبه های برنامه کاهش وزن است وفرد نباید به دلیل طعم مطبوع غذا این مسئله را نادیده بگیرد . شما می توانید با محدود کردن کالری مصرفی ازغذاهای مطبوع لذت ببرید .
پرسش های کلیدی در آشپزخانه مشكل آبكی بودن سس پاستا را چگونه حل كنیم؟ چرا وقتی اقدام به تهیه سس پاستا می كنم، غلظت كافی ندارد و وقتی آن را به روی پاستا می ریزم حالت آبكی به خود می گیرد؟
چه نكاتی را در تهیه غذای خانگی رعایت كنیم؟ در دستورهای غذایی میزان روغن مورداستفاده را به نصف تا یك سوم میزان پیشنهاد شده كاهش دهید
صفحه 49 از 49  اول  قبلی   40    41    42    43    44    45    46    47    48    49   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  برنامه غذایی کارگران چگونه باید باشد؟ در کارخانجات، شرکت های بزرگ و غیره، که یک جمعیت، ب...

  چه کسانی که نباید باقلا بخورند؟ در فصل بهار بیماری آلرژی بسیاری از مردم جهان را آز...

  جوان كردن پوست با خوردن زردآلو بتا كاروتن موجود در زرد آلو مانع پینه بستن وخشك شد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت